Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
leheth hülyeség
A szélsõimre, támadásban nem vonatkozik? Monnyuk én nem látok különbséget mert Babel és Benayoun állandóan a vonal mellett rohangál ami nem baj 😊
A jó beállítás függ a védõid számától, a DMC szerepétõl, stb. Általában 4-4-2-nél a normál a... normál. 😊
Kérném a segítségeketek, nektek akik pöttyet jobban benne vagytok ebben mint én... Annyi mindent olvastam már szeretnék kis iránymutatást kapni...
A csapat infoknál a szélesség mit jelent? Mert én állítgatom de nem látom hogy bármi is változna? Szóval azt hogyan érdemes használni? Tudnátok ebben segíteni egy kicsit?
Elõre is köszi!
Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W
Én most a Gyõrrel 2. vagyok 5 forduló után 11 ponttal (3 gyõzelem 2 döntetlen), elég szoros az élmezõny, Vasas elsõ egy ponttal elõttem, és a 6. ZTE-nek is 9 pontja van még. Most sajnos lesérült Szakály Dénes 3 hétre, még van neki kettõ hátra belõle, de szerencsére nem pótolhatatlan, még amúgy se épült be teljesen a csapatba, fejlõdnie kell, dehát még csak 19 éves 😊
az U19-es csapatot is irányítom érdekesség képpen, õk viszont most szét-összevernek mindenkit, REACU19 ellen 0-6 idegenbe, Fehérvár ellen otthon 4-1, és a két ifi csatárból még akár lehet is valaki 😊
Bátor fiú...
szerintem kezdek egyet a kbsc-vel, mivel jövõhéttõl úgyis barcikai leszek 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Lederhose: <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
I’m Forever Blowing Bubbles...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Nameg Dzudzsáknál berakhatjátok majd a future transfer to psv-t, bár gondolom azt a psv-s adatbázisfigyelõ is mondani fogja. 😊
Segitsen már nekem légyszives valaki...a tavalyi verzihoz megvolt midnen mez,logo,meg midnenféle csomagom....votl sok,sok linkem ahonann töltöttem öket....de mára mindegyiket elfelejtettem,meg bnem tulzottan használtam öket...😊😊😊
irjatok pár ilyen linket légyszives!!hadd töltögessek!
Elöre is kösz

bár ha jobban belegondolok, rohadtul nem érdekel. nem fáradnak le mégjobban a játékosaim minden két évben, és legfeljebb nem leszek szöv.kap. -.-
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!