Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PetruZ
Én úgy tudom, a védelemre vonatkozik, de majd utánanézek.
zsolesz92
lehet h hülyeség, de sztem onatkozik arra is h mennyire huzzák szét az embereket, a támadóid. tehát h a szélsõ középpályásaid szélen vonal mellett felfutnak, attol függ hogy van beállítva h mennyi labdát kap, vagy csak széthuzzák a védelmet, és a csatárok betörnek középen, vagy a széleket játszák meg, és ott törnek be középen várva a labdát...

leheth hülyeség

RemX
OH köszi!

A szélsõimre, támadásban nem vonatkozik? Monnyuk én nem látok különbséget mert Babel és Benayoun állandóan a vonal mellett rohangál ami nem baj 😊

PetruZ
A szélesség (angolban: width) a védelmi vonal felépítését szabályozza. Minél szélesebb, a védõk annál szellõsebben helyezkednek el, így lefogják a szárnyakat, viszont középen a gyors csatárok könnyebben elõretörnek. Ha keskenyre veszed, a védõk szorosabban állnak és csatárokat jobban õrlik, viszont a széleken könnyebben mögéjük lehet kerülni.
A jó beállítás függ a védõid számától, a DMC szerepétõl, stb. Általában 4-4-2-nél a normál a... normál. 😊
RemX
Sziasztok Managerek! 😊

Kérném a segítségeketek, nektek akik pöttyet jobban benne vagytok ebben mint én... Annyi mindent olvastam már szeretnék kis iránymutatást kapni...

A csapat infoknál a szélesség mit jelent? Mert én állítgatom de nem látom hogy bármi is változna? Szóval azt hogyan érdemes használni? Tudnátok ebben segíteni egy kicsit?

Elõre is köszi!

Na,megoldottam a labdacserét:felraksz 1 skint,graphic mappába csináld a pitchet,ahol a background mappa már megvan,mellé másold,abban meg balls...+ikonok müködnek!3d players ok!komplett 07es témáim müködnek,nincs végre gomfociember......
Darkon
Jo reggelt es grat mindenkinek. Ugylatom lesz mit visszaolvasnom

Born to win

PetruZ
Nem tom' mit vannak úgy oda Dzsudzsák 500 milliójával, hozzám 300 millióért is eljött a Leeds-be. 😉 Teszteltem a dolgot, nem futtatom végig a csapatot, csak megnéztem, milyenek, mit lehet belõlük kihozni, és ha már úgyis csak próba, rákérdeztem a Debrecennél, ideadják-e. Adták. 😊 Persze rögtön 43 ezres fizetést, meg iszonyatos bónuszokat akart, de kiegyeztünk 30k-ban, csökkentett bónuszokkal. 😊
jo ez a félpeccs milannal 7böl7 win!
odaköltözöl vagy mi?
Fred10
köszi megpróbálom

Gigabyte 965P-DS3,Intel Core 2 Duo E6420 2,16ghz, 2x1024gb Geil Value DDR2 800Mhz,Sapphire Ultimate Ati X1950 Pro 256Mb,FSP BlueStorm II 400W

Nálam a peccs óta a Nyíregyháza vezet az új játékban, nagy nehezen sikerült velük ikszelnem. :-\ Ami nem mellesleg a szülõvárásom, s másik kedvenc csapatom.

Fabio Capello
Megvolt az UEFA sorsolás. Elsõ körben a Galatasaray csapatát kaptam, másodikban a Nürnberg-Fener meccs gyõztesével játszom.

Menyus489
Na ez szép eredmény, gratula hozzá!!! 😉 Capellonak úgyszintén!!! 😊
Én most a Gyõrrel 2. vagyok 5 forduló után 11 ponttal (3 gyõzelem 2 döntetlen), elég szoros az élmezõny, Vasas elsõ egy ponttal elõttem, és a 6. ZTE-nek is 9 pontja van még. Most sajnos lesérült Szakály Dénes 3 hétre, még van neki kettõ hátra belõle, de szerencsére nem pótolhatatlan, még amúgy se épült be teljesen a csapatba, fejlõdnie kell, dehát még csak 19 éves 😊
az U19-es csapatot is irányítom érdekesség képpen, õk viszont most szét-összevernek mindenkit, REACU19 ellen 0-6 idegenbe, Fehérvár ellen otthon 4-1, és a két ifi csatárból még akár lehet is valaki 😊

Bátor fiú...

asszem most egy darabig pihentetem a real mentést:S kaptam megint egy laza ötöst a barcától...

szerintem kezdek egyet a kbsc-vel, mivel jövõhéttõl úgyis barcikai leszek 😄
hunbasser
uhh,nagyon jó vagy 😊

grat! és grat mindenkinek,aki megérdemli 😊

ReaL MaDRid x siempre

derley
grat

Fabio Capello
ezzel megvan az uefa továbbjutás 😊

derley
what a game!😄

Mor3llo
és kikapott otthon az ajax 2:1-re....😊)))))))))

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mike94
arra kiv leszek h nem játszol vele 😛
Lederhose: <#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Pisti1026
Na elhatároztam magam, sztem kezdek a West Hammel, újraraktam a gémet, fentvan a peccs, de ha megáll megint jun 18án istenbizony többet nem játszom vele

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Mor3llo
MEGVAN !!!!! 😄 HIHETETLEN !! piszkos örülök, oda vissza vertem az Ajaxot!!! 1pont a különbség 😄D ááá...köszi Karajjj 😄D a 90.percben kb kiugrottam az ablakon 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

az meglesz testvér😄 drukkolok neked!!!
Mor3llo
4 forduló van hátra, 4 ponttal megy elõttem az Ajax...és msot jönnek hozzám 😊 ha a meccs megvan, 1 pont marad marad 3 meccsre.Remélem összejön :S

Gunnersboy
énmeg eltudtam hozni 10m-ért részletre 😄

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

én 12,5 milló + köv eladás 50%-át ajánlottam....

Mike94
ajánlom én is mindenképpen, 12,5m fontért vehetõ és ha benyalsz még a managernek akkor még olcsóbban is 😊

Az új adatbázisban rendesen lesz már az Újpest keret? Nektek szóltak a peccsnél, hogy meló lenne a kiadás elõtt aktualizálni az adatbázist? Én egyébként alulértékeltnek érzek sok magyar játékost, nem tudom ez rajtatok múlik-e, vagy a fejetekre szóltak, hogy azért max. ilyennek, meg olyannak mondhatjátok ezt, meg azt a játékost.
Nameg Dzudzsáknál berakhatjátok majd a future transfer to psv-t, bár gondolom azt a psv-s adatbázisfigyelõ is mondani fogja. 😊

Fabio Capello
Szép estét, és grat!

Túl a rivális elleni meccsen...

andrijcar
Mindenképpen a sorti fórumát ajánlom! Minden kiegészítõmet onnan szedtem.

Forza Milan!

ottvan a bannerba belinkelve a sorti, ott nézz szét, sok új cuccot találsz a fórumán is és ajánlom figyelmedbe a google-t ... nekem segített!
szevasztok!
Segitsen már nekem légyszives valaki...a tavalyi verzihoz megvolt midnen mez,logo,meg midnenféle csomagom....votl sok,sok linkem ahonann töltöttem öket....de mára mindegyiket elfelejtettem,meg bnem tulzottan használtam öket...😊😊😊
irjatok pár ilyen linket légyszives!!hadd töltögessek!
Elöre is kösz
andrijcar
Üdv. Nincs hajam

Forza Milan!

Pisti1026
N ennyi..... Így se folytatja, valszeg elkezdek egy újat a west hammel, csak nemtom, hogy ha most leviszem a szezont akkor nem e ütközök ebbe a bugba.

hát akkor fogsz is szenvedni testvér 😄DD de hidd el, hogy megéri
Mor3llo
Azta...😄 pedig 2:0-nál már minden reményemet elveszettem 😄

robotnyk
nem hinném, hogy a savegamere hatással lesz, pláne hogy nem bug, hanem másolásvédelem.
bár ha jobban belegondolok, rohadtul nem érdekel. nem fáradnak le mégjobban a játékosaim minden két évben, és legfeljebb nem leszek szöv.kap. -.-
ProGabe
háeggyértelmû:várjad a patchet te is,attól lesz igazán szép és jó minden 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

robotnyk
remekség, nálam is szar lett az eb. töröljem, vagy töröljem? :CCC
Pisti1026
Agyja az ág, hogy mennyi fog, mostrakom újra

robotnyk
szépen elosztva jöttek a gólok <#idiota>
gratulálok, szépek a "cuccok" én is gyûjtöm gözerõvel😊 én is vmi angol angyon kicsi csapattal akarok kezdeni😊 szeretem a szenvedést..
ne crackelj, ha pöcsöt felraksz már nem kell crack csak az image a d toolsba
Mor3llo
Laza 5ös 😊 Wendell pedig megrúgta a bemutatkozógólját 😊

Pisti1026
Eszem megáll, újra elkezdtem a Nottinghammel, mert mindig megállt Jun. 18 és megint ugyan ez van, pedig felraktam a Fairlleightos crcaket és a gama közbe fel is lett peccselve. Már nem tom mit csináljak és megpróbálom újrarakni a gamet de ha akkor se sikerül akkor nagyon ideges leszek. Esetleg vmi tanács?

természetesen maracana, nem macarena 😄

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

nekem eddig a csúcs az volt, amikor fm06ban a 2. évben a zetével az egerszegi macarénában 2-1le lealáztuk a barcát. 😄 vmi kép is van róla vhol...

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

hali ma foyltattam a bayernes mentésem, második szezonnál tartottam, jött a szezon vége, szerzõdésem lejáróban volt..mentem a vezetõséghez hogy ugyanmár hosszabítsanak, mert eddig nem kaptam új szerzõdést, erre közölték velem hogy nem akarnak szerzõdést hosszabítani. Gondolom azért mert szezon elején bajnoki címet igértem be azt csak 5-ik lettem, a BL-bõl is kiestem és akupában is szintén. most a greuter fürth-hez mentem igaz a második ligában van, de remélem hogy jó csapatot tudok összehozni belõle és egy feljutást összehozok, de ezt majd késõbb megirom mi lessz a szezon végén

1.FC Köln! FC Bayern München! VFL Osnabrück!

derley
nekem 20,5M euro volt...de volt asszem akinek ennek a feléjért is eljött..