Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
ReaL MaDRid x siempre
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
kas:állíts be saját edzésterveket,de elõtte itt keresd meg az edzéses részét,ahol leírja,hogy az edzésnél melyik miket fejleszt.gondolok itt ilyenekre,hogy aerobic,taktika,stb.
ReaL MaDRid x siempre
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
ReaL MaDRid x siempre
ezek a k****** 3 játékosomat lesérítették...a csatáromnak Kitsonnak eltört a lába, és most egy csomó idõre nemlesz...pedig eddig õ lõtte a gólok 60%át :S:S->->->
jött is egy visszavágó a fulham ellen...és kikaptunk 1-3ra 😞 (pedig vezettem 1-ra 😞).
jelenleg kb 8 sérültem van :/...hogy lehet a sérülések számát minimalizálni?
tény hogy jó pleják, nem is kicsit
3. hatalmas öngól volt 😄d
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!

BUDA > miskolc.
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Queen's Parkl Ranger 0-4 reading
Fulham 0-3 Reading
Reading 4-0 Crystal Palace
ezek a meccsek voltak eddig...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
védekezés:nem állitok semmit,c sak csapatszinten
középpálya:itt mindig beállitok egy védekezõ középpályást, és irányítót(amc-t) használok
támadás:posztcsere a két csatár között.
kreativitást, mentalitást is csapatszinten módosítok.
eddig beváltak ezek az "alapszabályok"
viszont, azon gondolkodom most, hogy nem lehet az gond, hogy ha a védõk túl védekezõek, a támadók meg túl támadóak, túl nagy távolság lesz a védekezõ és a támadó szekció között? az elfsborg meccs értékelésében olvastam ezt valahol a lokiról 😊
nem kimondottan az a lényeg, hogy hogy állnak fel, hanem a csapatutasítások.ha ezek összhangban vannak akkor jó a taktika.
sok sikert
remélem van aki még szivesen lát itt :S
magdeburgot folytattam, tûrhetõ a védelem, falkenberggel és cichonnal középen de nincs gõllövõm, Tare ha 2 meccsen egészséges volt, Dubarbier meg Szilágyi egyelõre gyengécskék, Bochum kerete magasan jobb mint az enyém, bepróbáltam egy új taktikot, ez lett belõle, de sztem maradok egy darabig még ennél, hátha beleszokunk