Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Born to win
Fradi volt!Fradi lesz! Még a földön ember lesz!
És még ilyenek sosem voltak Amúgy sztem Fernando Torres meg Rooney meg Henry nem rossz csatárok
turpert sztem csinálj vmi új taktikot vagy vmit csinálj..ne mindig csak rinyálj:S
Sárgalap 6:8
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#buck>#buck><#buck>#buck><#violent>#violent>
Ha visszaolvasol asszem írtam hogy Bugger MAnager 2008 XD
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Utolsó forduló is nevetséges volt ahol eldõlt ki indul a BL-ben... Portsmouth a 2. cselszinél játszott idegenben mondom az no para.. én meg a kiesõ Derbynél....
Mondanom sem kell hogy 3x annyit lõttünk kapura mint õk, de nyertek 1-0-ra... a Pompey meg 9(!) emberrel verte a cselszit 2-0-ra a Stamfordon....
NEVETSÉGES!!!!
tbh a kapus (legalábbis a saját) valami hihhetetlenül beszari a játékban. 70 méterre elõrevágott labdákra nem mernek kilépni a tizenhatosról. =/
Ferencváros (én) - Spartak IF (cpu)
Elsõ félidõ, 1-2 oda. ok. 2. félidõ 2 percen belül 3 gól, 2 félpályáról egy meg ugy hogy átrambozott egy védõ az embereimen... 70edik perc... gól a félpályáról...
tovább nem is írom... 1-10 oda :\ barátságos meccs lenne de majdnem lefejeltem ezt a szar monitort :\ meg az is tetszik hogy az én embereim csakis az ellenfélnek képesek pontosan passzolni, akármit állítok be... probáltam a full hátul lenni taktikát, akkor is ez a barom hátvéd tisztázni akart, helyette odarugta az ellenfélnek és gól... ez csak nálam van hogy ilyen senkiházi szar csapatok ronggyá vernek? >.> 07-ben nem volt ilyen !

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Guzmant nem szándékozom eladni, de hihetetlen nehéz lesz megtartani, fõleg most majd nyáron...
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Megvan az eddigi legnagyobb sikerem a 08-ban... és nem csak az eredmény miatt, de úgy érzem ahogy néztem a meccset semmit nem tudtak velem kezdeni! Végre azt csinálták és úgy ahogy én azt elképzeltem és köze nem volt a Manunak a meccshez!
3-0 lett úgy hogy a 4-4-2-rõl áttértem egy 4-1-4-1-re szélen támadás középen mind a 3 labdaszerzõ Sissoko, Alonso és Mascherano is... Semmit nem tudott csinálni a kisköcsög!!!! 😊
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
De amikor állandóan eljátssza ezt és mindig kis csöcsnokedli csapatok ellen akkor az elég idegesítõ.............. grrrrrrr 😊
De nem adom fel nem szokásom 😊
512 ram,2500 gh proci,128mb grafikus kárty- - ezek vannak sztem ezzel mennie kellene
FORZA MILAN!!
Olvasgattam már nagyon sok mindent ilyen guide féléket is de mindenhol mást mondanak... hogy mást ne említsek a mentalityrõl is megoszlanak a vélemények... egyik azt mondja hogy pozíciót befolyásol, hogy ki hol álljon, a másik azt hogy ki mennyit megy elõre stb... 😊
Érdekes és ugyanakkor bosszantó dolog... de azért eddig még minden felidegesítés után újra betöltöttem a játékot szal no para 😊
"Width: (Narrow, Normal or Wide) This can depend on what formation you are playing. If you have wingers on then set this to wide so that they are well used. However, if you are using a more linear formation setting this to Narrow may be the better option."
Tehát én tudtam rosszul, sorry.