Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Mészáros Dániel, magyar 25 éves CS
Rati Aleksidze, grúz, 26 éves TK
mindet ingyen, mivel 0 a keretem
Más pedig nics a kiszûrt szabad játékosok között. Aki lehetett elhoztam, megpróbálok minél több embert eladni és benntartani a csapatot. Elsõdleges célom, hogy felfejlesszem az utánpótlás-képzést, akkor lesznek saját nevelésû minõségi játékosok.
Forza Milan!

Forza Milan!
Y\'oull Never Walk Alone
Eladtam jópár játékost+ bevételek és a helyükre igazóltam posztokra.
Tavalyról A.Cole,Gera,Fowler,Rosicky és Rossi jött hozzám,deficites is voltam,de jöttek az eredmények és sikerek, majd az idén jött Owen,Company,F.Aurelio és Coloccini.
Mentek: Hamann,Mellor,Le Tallec,Crouch(moro és Pongolle is lehet megy),Warnock,Traore,Zenden és a tariból még páran.
Y\'oull Never Walk Alone
aláírás.
De felvettem, úgyhogy holnap megnézem jobbak voltak-e a spanyolok
Az igazság az, hogy ezt akkor szúrtuk el amikor nemtudtuk legyõznio az Oroszokat!
Lesérült a csapazom összaes kapusa így a következõ meccs-en a kezdõ és a cserekapous is szürke lesz!<#szomoru1>#szomoru1>
Végre votl idõ és elkezdhettem a2-ik szezonomat.
bari meccseken: DC United 1-1, LA Galaxy 1-1, ST. Etienne 5-2, lviv-livitarcsi 4-0
Ezek után a szuper kupával hangólódtam az új idényre a cselszkij ellen:
Na mentem fm-be gyúrni tovább
Illetve az elsõ bajnokicímvédõként a spurs ellen:
<#email>#email>Y\'oull Never Walk Alone
A Sanyolok min 1 góllal jobbak!
Gyorsan meguntam a Real irányítását, mert túl könnyû volt. Visszaváltok a "Csináljunk egy kiscsapatból világverõ együttest" játékra.
Ki is választottam a skót Kilmarnock csapatát. Nem lesz egyszerû feladat, amint az a képen is látható.
Forza Milan!
aláírás.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Azt hiszem néztem már, de a segédedzõ is hasonlóan állította össze a csapatot, mint én. De kipróbálom, mert azt nem néztem, hogy milyen formációt preferál.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!