Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
Nem lesz következõ csapat... <#vigyor5>

Magic Boy
Lesd a kiszûrt lejáró szerzõdésüeket is!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

McFrost
szépséges Zaki , köv csapatot én választom😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

zaki

<#wow2>

Mor3llo
nyáron jön Mascherano 11millióért,De Jong 14millióért, Wilhelmsson ingyen.Távozik Tiago 7,5millióért, Pedretti 4,3 millióért, és Wiltord 1,7millióért...sztem jó 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Tojesz
Az én U20as csapatom is úgylátom remekel😊
6 fordulóval a vége elõtt már bajnokok

McFrost
Anton Ferdinand

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

andrijcar
A 2. meccsem is megvan <#vigyor2>

Forza Milan!

andrijcar
<#eljen><#worship>

Forza Milan!

Mor3llo
Óóóó...dehogy adom el...legalábbis 1 jópár évig biztos nem 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
Hna, az U18-am is újra megvédte a címét!

zaki

Jó kis meccs volt! <#wow2>

andrijcar
Sandro Cois, olasz, 33éves VKP
Mészáros Dániel, magyar 25 éves CS
Rati Aleksidze, grúz, 26 éves TK

mindet ingyen, mivel 0 a keretem
Más pedig nics a kiszûrt szabad játékosok között. Aki lehetett elhoztam, megpróbálok minél több embert eladni és benntartani a csapatot. Elsõdleges célom, hogy felfejlesszem az utánpótlás-képzést, akkor lesznek saját nevelésû minõségi játékosok.

Forza Milan!

Magic Boy
Grat!
Kiket igazoltál?

andrijcar
Megkerestem egy régi játékomból kimentett képet: 40milláért sikerült eladnom, de szerintem ha türelmes vagy akár 50-et is kaphatsz érte

Forza Milan!

andrijcar
Az elsõ bajnokim minden várakozást felülmúlt:

Forza Milan!

Mor3llo
Remélem gólkirály lesz a bajnokságban.Ez a szezon Fred szezona volt.15milliót ért az elején, most 31,5milliót.Mindenkinek ajánlani tudom!

Magic Boy
Grat!

fecoh
Még hozzátartozik: azért pl. tavalyról voltak játékosok akiket semmi pénzért nem tudtam idecsalni.

Y\'oull Never Walk Alone

fecoh
Nem nevet sír!! <#nevetes1>

Eladtam jópár játékost+ bevételek és a helyükre igazóltam posztokra.

Tavalyról A.Cole,Gera,Fowler,Rosicky és Rossi jött hozzám,deficites is voltam,de jöttek az eredmények és sikerek, majd az idén jött Owen,Company,F.Aurelio és Coloccini.

Mentek: Hamann,Mellor,Le Tallec,Crouch(moro és Pongolle is lehet megy),Warnock,Traore,Zenden és a tariból még páran.

Y\'oull Never Walk Alone

Ashley Cole a Poolban? neeeee 😄

aláírás.

Tojesz
Nem tudtam megnézni, csak az utolsó 5 percet láttam😞
De felvettem, úgyhogy holnap megnézem jobbak voltak-e a spanyolok

fecoh
Igaz ,hogy újonc csapat ,de a kiállítás után megizzadtam kicsit...

Y\'oull Never Walk Alone

Magic Boy
Vége kiesett a válogatott!
Az igazság az, hogy ezt akkor szúrtuk el amikor nemtudtuk legyõznio az Oroszokat!

Magic Boy
Ilyen ninc!
Lesérült a csapazom összaes kapusa így a következõ meccs-en a kezdõ és a cserekapous is szürke lesz!<#szomoru1>

Magic Boy
Grat!

Magic Boy
Grat!

fecoh
Üdv skacok! <#integet2>

Végre votl idõ és elkezdhettem a2-ik szezonomat.

bari meccseken: DC United 1-1, LA Galaxy 1-1, ST. Etienne 5-2, lviv-livitarcsi 4-0

Ezek után a szuper kupával hangólódtam az új idényre a cselszkij ellen:

Na mentem fm-be gyúrni tovább

Illetve az elsõ bajnokicímvédõként a spurs ellen:
<#email>

Y\'oull Never Walk Alone

Mor3llo
dehogy jobbak....

Mor3llo
Nem értem ezt a Rennes-t...Utaka és Frei nem játszik, pedig Õk naon veszélyesek.Ezenkívül ajánlanám szíves figyelmetekbe az alsóházat, h milyen szoros.

Magic Boy
Hát ez nem, de ez sajnos várható volt!
A Sanyolok min 1 góllal jobbak!

Seraf
Na ez a meccs sem vicces...

Magic Boy
Én már félévkor tudom az érkezõim többségét(lejáró szerzõdésüek)általában!

andrijcar
Ugyanúgy csináltam mint régebben. Akkor nem volt gond. Amúgy painttel

Forza Milan!

Mor3llo
szia és grat mindenkinek.Már csak 3 forduló és egy kupadöntõ van hátra az idénybõl.Aztán jöhet a csapaterõsítés..megfontolom Pedretti eladását, és helyére Mascherano vételét.Sztem jó lenne 😉

Atesz89
Hali és grat all

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Atesz89
Nem painttel csináltad?

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

andrijcar
Bocs, ne mtudom miért csúszott el <#nemtudom>

Forza Milan!

andrijcar
Sziasztok! Gratula mindenkinek!
Gyorsan meguntam a Real irányítását, mert túl könnyû volt. Visszaváltok a "Csináljunk egy kiscsapatból világverõ együttest" játékra.
Ki is választottam a skót Kilmarnock csapatát. Nem lesz egyszerû feladat, amint az a képen is látható.

Forza Milan!

vanczák

Augusztus 26. A négy harmadik számúnak (azaz állandó cserének) kiszemelt középsõvédõt nem sikerült normálison áron megszerezni. 1,5 millió fontom van, és nem mehetek neki a szezonnak normális csere nélkül. Kit vennétek? 😊

aláírás.

Sysfox
Egyébként a 4-4-2 diamond v2-öt használtam eddig is. És 22 forduló után még a 2. hely körül álltam.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Grat mindenkinek! 3. idényemet kezdtem és itt a csapatom és a felállásom. Most nem a legjobb mert vannak hiányzók (Buffon, Ronaldo-most épültek fel.). Ezzel a csapattal eddig a 3 év alatt.2 bajnoki cím, 2 kupa 1 bl. 3 szuperkupa 1, európai szuperkupa eddig.

Köszi.

Sysfox
Kipróbálom, köszi.
Azt hiszem néztem már, de a segédedzõ is hasonlóan állította össze a csapatot, mint én. De kipróbálom, mert azt nem néztem, hogy milyen formációt preferál.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

DONGUBA
leigazoltam es eleg jo

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

McFrost
csatár edzésnél a lövésre gyúrni például + labda vezetés és támadás

A játékosok rejtett értékeit mivel lehet állítani ? Nem csítelni akarok, de pl. Shevchenko rendre kihagyja a one-to-one helyzeteket, pedig a valós életben ez nincs így.

Magic Boy
Én azért eddig azt tapasztaltam, hogy ha gyenge a kapus akkor sokkal nehezebben lehez gyõzni, mert a kapus mindent beszed, de én se vitatkozom!

Tojesz
Vadócz<#smile>