Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
próbáld ezt ki: megnézed a csapat összetételét,majd kiválasztasz hozzá egy taktikot , neked a 4-4-2-daimond normált ajánlom, majd taktikánál kéred a kijelölés törlését és utána kijelölést kérsz a legjobb 442-õt imádó edzõdtõl , semmin nem változtacc!!!!
próbáld ki
Lehet, hogy a kapus a védelmen gyenge pontja. Amíg Delfino védett, addig 2. voltam és kevés gólt kaptam. Mostanában sokat sérült, ezért Enckelman védett. De õ is megsérült és a harmadik számú kapusom véd, õ Grant. Õt nem is tartom sokra, mert egyik meccsen 9-est kap és nagyon jól véd, a másikon meg kap 3 potyagólt... Viszont Delfino a felépülése után védett 1 meccsen, aztán megint megsérült pár hétre. Megint felépült, megint védett, megint megsérült... Addig Enckeman védett, de õ is felkerült a maródiak listájára. Ezért véd most Grant. Vissza is estem a 6. helyre. Lehet, hogy ez a gyenge pont.
A másik dolog meg az, hogy néha hihetetlen bénázásokat csinálnak a hátvédeim. Egész meccsen nagyon jók, de egyszer eladják a saját térfélen a labdát és gól. A csatáraim meg mindent kihagynak. Nagy csapatok ellen meg már a 30. percben ki kell használnom mindhárom cserémet, mert szétrúgnak mindenkit.
Viszont ha minden jó, akkor tutik vagyunk!
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
sysfox kapus milyen??
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Van valami trükk, amivel lecsökkenthetõ ezek száma?
Jobb hátvéd az biztos segítene<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Használok védekezõ középpályást (Dedola), neki az átlaga 7.20-7.30 körül van.
A 2 középsõ védõm átlaga is 7.0-7.2 között mozog, szerintem a szélsõ hátvédjeim rosszabbak, nekik 6.9-7.0 körül van. De a jobbhátvédem is kicsoda? A brazil Edílson, és nagyon jók az értékei, a balhátvéd Marco Motta scout ratingja is 78%. Tehát rossz játékos nem lehet.
Nem tudom mit kellene csinálnom a védekezéssel, hogy jó legyen.
Most meg a védekezõ kp-m dõlt ki a szezon végéig<#szomoru1>#szomoru1>
Most dõlt ki az eddig remekül védõ kapusom, elõtte meg a fél középpálya
és volt 2 cserém ennyi embert tudtam "összeszedni"😄
sok sikert!
aláírás.
mindig sérült 3-4kulcsemberem örülök h 3. helyen vok😛
(egyébiránt a Palermos kampányomat jegelvén, most kezdtem az örök kedvenc vörösökkel én is egyet..)
aláírás.
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
De lehet hogy hülyeség volt és elég lett volna az uccsó is