Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fernando torres
hali all
Klaas Jan Huntelaar-t leigazolta már vki?
ha igen,milyen benyomást tett?

McFrost
nem vitázom!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Seraf
Ez az 1.csapatom ahol a helyzetkihasznalas a rossz😞

McFrost
figyelj ide ,volt nálam hogy nem volt kapusom, Vadócz !!! védett , cselzi ellen a sztemford briddzsen és a bünti párbajban 4-et fogott meg, kapuson nem múlik , aztán volt hogy 2 kapusom volt csatár , 1 csatár meg kapus és nyertem 2-0-ra , ráadásul mind3 2-est kapott--ykapuson nem múlik

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Magic Boy
Ha a kapus átlaga nincs legalább 7-es akkor azon igenis sok mullik!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy
Ha van a tarcsiban vagy az ifiben még kapusod akkor próbáld ki azt és próbálj meg kölcsönvenni 1 legalább 7-es átlagu kapust a bajnokság végén meg igazolj kapust!

Tojesz
Hát igen....
Nem adnék érte 1 millio eurót a játékban, mint amennyit akartak az ukránok😊

McFrost
nem egy emberen múlik hidd el ,
próbáld ezt ki: megnézed a csapat összetételét,majd kiválasztasz hozzá egy taktikot , neked a 4-4-2-daimond normált ajánlom, majd taktikánál kéred a kijelölés törlését és utána kijelölést kérsz a legjobb 442-õt imádó edzõdtõl , semmin nem változtacc!!!!
próbáld ki

Seraf
Nem tul sokat😊 legalabbis kulfoldon szinte semmit...

Tojesz
Jaja, magyar-spanyol
Németh Krisztiánt mindjárt megnézem a játékban, mit tud😊

Sysfox
Válasz mindenkinek:

Lehet, hogy a kapus a védelmen gyenge pontja. Amíg Delfino védett, addig 2. voltam és kevés gólt kaptam. Mostanában sokat sérült, ezért Enckelman védett. De õ is megsérült és a harmadik számú kapusom véd, õ Grant. Õt nem is tartom sokra, mert egyik meccsen 9-est kap és nagyon jól véd, a másikon meg kap 3 potyagólt... Viszont Delfino a felépülése után védett 1 meccsen, aztán megint megsérült pár hétre. Megint felépült, megint védett, megint megsérült... Addig Enckeman védett, de õ is felkerült a maródiak listájára. Ezért véd most Grant. Vissza is estem a 6. helyre. Lehet, hogy ez a gyenge pont.

A másik dolog meg az, hogy néha hihetetlen bénázásokat csinálnak a hátvédeim. Egész meccsen nagyon jók, de egyszer eladják a saját térfélen a labdát és gól. A csatáraim meg mindent kihagynak. Nagy csapatok ellen meg már a 30. percben ki kell használnom mindhárom cserémet, mert szétrúgnak mindenkit.

Viszont ha minden jó, akkor tutik vagyunk!

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

McFrost
más dolguk is van , nem tudnak mindig jáccani

Seraf
Amugy Gabber,fsgh es a tobbiek meg elnek mer mar rohadt reg nem lattam oket itt:S

Seraf
Na tudtam h tud itt mindenki amugy elfelejtettem a Grat-ot😄

magyar-spanyolt!!!

Seraf
Es ugyebar mindenki tudja h ma 17:30-kor mit kell neznie...😄

McFrost
úgy kell jáccanod mint a gép

Seraf
Hogy kapnak be😊

Magic Boy
A kapusodnak mennyi az átlaga?

5w0rdf15h
hali all!! és gratulálok mindenkinek fõleg annak aki Arsenallal próbálkozik 😊

sysfox kapus milyen??

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

b4rc4
taktikát pontosabban dolgozzd ki.... a szögleteknél haggy hátul 2-3 embert nehogy lekontrázzanak...elején énis kaptam sok sok gólt de mióta rendesen bevan állítva azota elég jól megy nemnaon kapom gólokat😊

Tojesz
nekem az oldalról beívelt fejesgólokkal van sok gondom

Van valami trükk, amivel lecsökkenthetõ ezek száma?
Jobb hátvéd az biztos segítene<#hehe><#hehe><#hehe>

Sysfox
Tudom, nagyon sok gólt kapok. Én sem értem miért.
Használok védekezõ középpályást (Dedola), neki az átlaga 7.20-7.30 körül van.

A 2 középsõ védõm átlaga is 7.0-7.2 között mozog, szerintem a szélsõ hátvédjeim rosszabbak, nekik 6.9-7.0 körül van. De a jobbhátvédem is kicsoda? A brazil Edílson, és nagyon jók az értékei, a balhátvéd Marco Motta scout ratingja is 78%. Tehát rossz játékos nem lehet.

Nem tudom mit kellene csinálnom a védekezéssel, hogy jó legyen.

Tojesz
Pedig nem ártanának a játékosok....szoros még mindig

Most meg a védekezõ kp-m dõlt ki a szezon végéig<#szomoru1>

b4rc4
ismerõõs😊<#circling><#guluszem1>

Tojesz
Sérüléshullám van nálam a bajnoki hajrá kezdetén.....
Most dõlt ki az eddig remekül védõ kapusom, elõtte meg a fél középpálya

b4rc4
csak összejön...😄ha "emgvan" mindenki egésségesen akkor a cslezit is vertük asszem..😊))most vezet 9pontal és még van 15forduló hátra...<#vigyor><#email>

Magic Boy
Az érdekes lenne, ha a Liverpool-al az se jönne össze!

Magic Boy
Rengeteg gólt kapsz a kapusodnak, a védõidnek és a védekezõ középpályásodnak(ha van(hja nincs szerintem használj))milyen az átlaga?

b4rc4
😊))))meg amugyis az elnök az kérte tõllem,hogy európai kupa pozíciót érjek el😛😄😄ez remélem meglesz...😊

Magic Boy
Az semmi nekem volt olyan, hogy több emberem lesérült és csak a cserekapus ült a kispadon!

Sysfox
Kicsit elaludtuk az elsõ féidõt, de majdnem sikerült...Volt idõ, amikor azt hittem, ki tudunk egyenlíteni. Sajnos nem sikerült.

b4rc4
😊)) olyan játékosokat kelelt 4-5 meccsen játszatnom ,h asse tudtam ki...😄DDDD
és volt 2 cserém ennyi embert tudtam "összeszedni"😄

Seraf
Bakker mar csak 10. a topik ááááááááááááá😄

persze, értem..Cselszkivel lépést tartani kemény meló, olyan keretük van...a második vonal simán top10ben végezne magában is. 😞
sok sikert!

aláírás.

Magic Boy
Akkor a poén, ha a kulcsjátékosaid hiányában is hozod az eredményeket!

Seraf
Csá grat mindenkinek
😊

b4rc4
megis nyerném...csak tod ugy nehéz,hogy a 38meccsbõl 10et tudok úgy lejátszani,hogy mindenki egézséges!😄és még sokat is mondtam😊
mindig sérült 3-4kulcsemberem örülök h 3. helyen vok😛

A Liverpoolal ligát kõ nyerni, nem tisztes helyen befejezni 😉😉
(egyébiránt a Palermos kampányomat jegelvén, most kezdtem az örök kedvenc vörösökkel én is egyet..)

aláírás.

b4rc4

lol remélem a játék "jóslata" bejön😊

b4rc4
😊 csaj sikeráál😄😄 egymás után felpakolod a peccseket és már megy is..<#email><#wave>

Köszönöm a válaszokat, mindenkinek! Ha már eredményeket tudok felmutatni, akkor jelentkezem 😊
A Hírek nem teljesen.

b4rc4
halihali😊

Atesz89
A magyarításban már csak az üzenetek és a kezelõfelület nincs 100%-osan lefordítva az most jelenleg 87,22%-on áll(a meccs feliratok 100%-osak)

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Magic Boy
Hali!

Magic Boy
Mehet a 6.0.3-as patch is egyböl!

Tojesz
Én sorban másoltam fel a patcheket....
De lehet hogy hülyeség volt és elég lett volna az uccsó is

Atesz89
Hali és grat all!!!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

b4rc4
grat,sok sikert a további meccsekre😛