Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Én most töltöttem le az elsõ skinemet - Turnstyle III, szerintem elég sokan használják. Ugye nincs semmi veszélye annak, hogy elcseszi a játékot? Mire kell figyelni?
- skin cache kikapcsolva
- nem töltönk be játékot az Options >> Load game-el
Egyéb?
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Jó8 all!<#wave>#wave>
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
aláírás.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Sajnos a Villarrealtól kikaptam itthon 2-1-re, de már megvan atovább jutás! <#wink>#wink>
Fecoh:
jah, értem én..de nem tudom hogyan csábítasz el ilyen kaliberû játékosokat..eddig Palermoval játszottam sokat, nekik ugye van pár klasszis játékos akit el lehet passzolni nagy pénzekért (10 mil. font +), és közepes szintû fiatalokkal fel lehet tölteni a keretet, de a Poolal az átigazolás sosem jön össze, többször kezdtem már újra..mondok egy példát -> Agger. egy millió az értéke, élõben ugye már leigazoltuk, játékban is korrektül van megcsinálva, de 4,5 millióért SEM hajlandóak ideadni!
azért nem jó velük játszani, mert szentimentális okokból sok embert nem vagyok hajlandó eladni, pontosabban csak azt adom el, akit élõben nem szeretek (nekem Warnock, Traore, Mellor, meg pár reserve ment csak el, Hasselbaink jött, jobb oldalró Santana a Palermobol, meg két fiatal védõ, de egyszerûen nem tetszik így a keret..). ha nem lennék 'pool szurkoló, valószínüleg Cissé és Luis Garcia eladásával kezdjem, hogy nagyobb mozgásterem legyen, de nem megy <#shakehead>#shakehead><#fejvakaras>#fejvakaras>
aláírás.
Játszanom sem kellett, mert riválisom kikapott egy nappal az én meccsem elõtt
Most végre már ugrottam kicsit, és megvan a nemzeti hírnév😊
Le is igazoltam egybõl, ne vesszen kárba a semmiben, inkább jöjjön velem a Serie A-ba😊

THX az infót!
Y\'oull Never Walk Alone
1ébként köszi mindenkinek.
Csak éppen az egyik legjobb játékosom és 1 hét van az átigazolási idõaszak végéig. Ott van Gerrard,Sissoko és Rosicky nemtom <#fejvakaras>#fejvakaras>
Y\'oull Never Walk Alone
És gyõzelem az elõzõ csapnivaló meccs után az európai Szuper kupában a barca ellen és megvédtem tavalyi címemet:

Y\'oull Never Walk Alone
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8