Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tojesz
Igeen, megmaradt az elõny. A két sérülést sajnálom, remélem nem lesznek komolyak

Amúgy Kuhl, a meccs egyik legjobbja 17 éves, Mertesacker helyett õt dobtam bele a mély vízbe... milyen jól tettem

Zsolti9014
kocsist még nem a felnõtt kerethez viszem, németh meg ha úgy teljesít mint régebben a fulhamnél, akkor jó.

tényleg: kiket ajánlanátok Marseille-be.

Hajrá Magyarország!

JackDaniels
Jóbótvót.😊)

\"Never say never!\" W Churchill

soma22
a marseilles-hez azért ennél kvalitásabb játékosokat igazolnék, max dzsudzsák aki jo lehet

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Tojesz
Félidõben 2-0 a Bayern ellen, lehet hogy másodszor is megverem õket ebben az évben<#hehe>Az elsõ a ligakupa döntõ volt<#smile>

Zsolti9014
tudom, de kösz a tanácsot
már néztem a csapatot, sõt be is töltöttem õket, csak még meccsig sem jutottam el kiléptem mentés nélkül
de leigazolnám Némethet, Kocsist
középpályára Dzsudzsákot, stb.

Hajrá Magyarország!

Gunnersboy
Marseille-el ha kezdesz csatárt vegyél mert 1 egésséges van mikor kezded<#idiota>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

soma22
"Most is sokkal rövidebb töltési idõvel bódítják a népet, holott egy ultra realisztikusan lejátszott szezonhoz bizony bika gépre, és jó sok memóriára van szükség."

nos ez mindig is így volt, semmi változás nem lesz sztem, a 768 pedig egy normál játékhoz elég lesz.
én most 512vel tolom és nincs nagy gondom

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Zsolti9014
Az én 256-omnál jobb...

Hajrá Magyarország!

Atesz89
kösz én is gratulálok neked 😊

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Ngeri
Hello
Olvastam az sg-n fm 08 cikket.Azt irták h nagyon sok memória kell hozá majd:S nekem 768mb az mennnyire jó és rossz?:S

Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.

Zsolti9014
grat mindenkinek!

gondolkodtam azon hogy kivel kezdjek. végül tengerentúlra nem megyek, Mo.-on majd csak az FM08-ban Honvéddal, vagy ebben folytatom velük v. MTK-val, a Cisco Romát felfüggesztem.

Most egy viszonylag nagy csapattal tervezem a kezdést: Olympique Marseille. Megpróbálom megtörni a Lyon egyeduralmát!

Segítségeteket kérném: francia Superpackot keresek, vagy külön-külön mezek, arcok ...
Elõre is kösz

Hajrá Magyarország!

Tojesz
Gratulálok!

(Jó látni azt is hogy az FTC van a második helyen)

Atesz89
Akarom mondani a bajnokság:

kraawz
<#worship><#worship><#worship>
Blben még ráérsz erõsödni,ez még csak a 2. éved volt

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Fabio Capello
grat! (ez a két kép ugyanaz 😄 😉)

Tojesz
Visszavágtam az Arsenalnak a 2 évvel ezelõtti BL vereségért.

Hunt csereként beállva valami brutálsi nagy gólt lõtt Lehmannak... bal oldalról bal lábbal erõesn a ficakba...elképesztõ volt

Atesz89
Hali mindenkinek!
Gratula mindenkinek aki az elmúlt napokban sikereket ért el!
Fõleg Soma,Jack,Robo,Capello...
2008 A zte-vel:
A kupa döntõ:

És a bajnokság 3 fordulóval a vége elõtt:

A Bl-ben 1 ponttal az utolsó helyen végeztem :S

kraawz
hát ilyen csatársorral ne is reménykedj a gólözönben :S
ja és ha patorol beszélek,akkor itt egy hattrick hero 😛

Tojesz
Hugo Almeida sem rossz csatár, 9 meccs/9 gól eddig, szval nem hiányzik anniíra Klose<#smile>

Fabio Capello
na igen azt láttam nálad nagyon aktív :d

kraawz
Én meg Patot , ha már megvan 18. Itt szórja a gólokat,szinte minden helyzetét gólra váltja. Talán 6M font lehet.

Fabio Capello
már lezárult az átig idõszak 😊 amúgy meg nem mondhatnám h hiány van csatárokban: Miccoli, Nuno Gomes, Zuniga, Mantorras, Fonseca, Ortega, mind jó befejezéssel és higgadtsággal

Tono34
Kezman-t ajánlanám csatárnak, anno Catania-nál nagyon bevált. (4 BL, Olasz Kupa, Bajnoki cím stb.)
Fióhoz most jön.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Fabio Capello
nekem se a szabadrúgás a gond, azt Rui Costa vagy Dzsudzsák simán bevágja. A helyzetkihasználással van igazán nagy gond sajnos 😞

Tojesz
Nekem azért a szabadrúgásokkal nincsen nagy bajom, Diego évente lõ 5öt minimum , meg Naldo és Borowski is be szokott találni a kapuba

Tojesz
Mocskos csaló gép, 94. percben egyenlített<#falbav>
Mertesackert nem fogom megdícsérni...a kiállításig sehol nem volt az ellenfél. Sõt, még a 80. percig sem voltak sehol

0202milan
elég jó keret!nálam 3-4 év alatt teljesen kicserélödött a csapat,söt a kezdöben nincs már olyan játékos,aki az elején jáccott ,mikor átvettem a csapatot!

FORZA MILAN!!

kraawz
ja és mindennek a tetejében a münchen 3. meccsét nyeri zsinórban 90. percben lõtt góllal. "Hát ilyet nem szült az isten bazmeg,ekkora fasszopó "csítert. :@ - henker

Fabio Capello
én csak a kaput lövõm körbe minden meccsen... de a kapuba vhogy nem találnak be a labdák 😞

Tono34
Egyedül Ronaldot én igazoltam, a többi volt, van.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tojesz
Sz@r dolog az ilyen... Én azt birom mikor ilyen 12-es szabadrúgás skillel vágnam nekem gólokat 30 méterekrõl, nálam a 19-20asok meg szétbombázzák a sorfalat 20ról

kraawz
Everton lesz a mumuscsapat most látom. Hazai pályán 2:1re vertek 2 kapuralövésbõl,másodikat 94. percben lõtték . Idegenben már vezetek 2:0ra,a 89. percben 40rõl bevágják a szabadot hosszabbítás. 2x lõnek kapura,mindkettõ gól :S

Fabio Capello
Hát az éles szezonkezdet viszont nem sikerült túl jól, elõbb a szuperkupa döntõjét, majd az elsõ bajnokinkat buktuk be a sporting ellen (mindkettõn 3-1)
A keretünk nagyon erõs, már csak valami jó taktika kéne hozzá...

0202milan
a visszavágón otthon fogadtam a barcát(idegenben 2-4re nyertem)!a végeredmény 1-1 lett,és továbbjutottam 5-3mal!nagyon örülök ennek a továbbjutásnak!chelsea lesz az ellenfél az elödöntöben!nem a legkönnyebb,de próba szerencse!elsö meccs otthon lesz

FORZA MILAN!!

0202milan
csá,én is a fioval vok😄nyomnál egy képet a keretröl?

FORZA MILAN!!

Fabio Capello
wow utolsóbol fel 5. helyig... grat!

Tono34
Üdv, 2. szezonomban Sorrento-ból Fio-hoz igazoltam (2007.11.26.).
20. helyen vattem át a csapatot.

Elõzmény:

Fabio Capello
na ugye pengetnek õk ha kell 😄😄

JackDaniels
Sima továbbjutás.😊

JackDaniels
Ebben is biztos voltam, ammikor új árat adtam a madridnak, ami: 2M most, 10M 1éves részletre és a köv. eladás 30%-a.😊

Fabio Capello
Asszem kifogtam a legkönnyebb csoportot 😊))))

JackDaniels
Én is így vagyok ezzel.😊

JackDaniels

JackDaniels

Fabio Capello
pénzescsapatok pengessenek ha így kell nekik :d

JackDaniels
Ennyiért baxok odaadni.😊

Fabio Capello
Tudom, pont ezért hoztam el õket, van bennük még két három jó szezon

robotnyk
hát, nemtom milyen lett a portsmouth, de így név alapján kevés gyengébbet kaphattál volna.
Tojesz
Grat, sima továbbjutás!

Djurgarden<#kerdes><#idiota>