Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄DDDDDDD
idemásztam, mert mégiscsak ez a topikja 😛
LINK
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
grat és végre látok tõled is efem képet😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
😄DDDDDDD
idemásztam, mert mégiscsak ez a topikja 😛
FORZA MILAN!!
FORZA MILAN!!
FORZA MILAN!!
Avanti Crociati!
Minden áron ZTE ! Forza Milan ! Mocskos lilák ! Merda Inter !
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Nekem 512 ramom van, 3 liga angol spanyol olasz van angolból 3 liga többibõl 3 betöltve. Plusz játékosok országokból. csak játékosok!így teljesen jól fut a gém, és az adatbázis nagyon van. országokból kb 15 van betöltve pluszba. Leeds a csapatom most, és eddig fej fej mellett a derbyvel elsõ vagy második vagyok. hogy mikor!az alap keret brutál szar volt de adtak 1.2 misi fontot. el is ment és 9 játékost vettem, akikkal talán feljutok simán,de pl-re nem lesz elég. Piotr Brozek. na õ nagyon jó tkb.

#115535: háttered offba feltennéd ?
#115536: 😉
Vége a 3. szezonomnak ,hát mit ne mondjak elég gyengére sikeredett. Bajnokságban 2. lettem,ligakupát megnyertem. BL-bõl 3.ként továbjutottam(Chelsea,Valencia,Roma) UEFA-ba. Itt mentem 2 kört,aztán Everton hihetetlen makkal kivert. Német kupában elõdöntõben a München vert tizenegyesekkel. Pato 23 góllal aranycipõs , Weidenfeller az év kapusa,én az év menedzsere,Alex az év játékosa. Mindjárt tolok keretképet,mi volt. Van most cirka 60M fontom,20at adhatnának 😊
pont 2 hónapja volt az elsõ feltöltés, azóta 983 képet tettünk fel, összesen 170 mb-nyit összesen. Ezalatt voltak kisebb problémák az oldal elérhetõségével, de összességében ki merem jelenteni:sikeres "vállalkozás" volt. remélem sok szolgálatot tesz még nekünk😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Így nekem egy olyan 4 liga még kényelmesen elmegy. persze nincs viszonyítási alapom, erõsebb gépen még nem láttam ezt a játékot.
de egyébként gondolkodtam bõvítésen, csak akkor kellene RAM, vincseszter, VGA. Akkor kellene egy új lap, amibe ezek bele is mennének, tehát kellene cserélni a tápot is, hogy elbírja. Akkor a CD-íróm sokat szarakszik, ezért az is cserés lenne, de akkor egy DVD-író kellene már inkább. Maradna a proci, de az meg nem biztos (biztos nem) bírná kihajtani az új cuccokat. Ezért inkább új gépre gyûjtök, de mivel most vizsgáztam kocsira, így totálisan nullán vagyok!
Hajrá Magyarország!
Ha rendőrt látsz integetni az úton, nem kell neki visszaintegetni.
Avanti Crociati!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix