121242
Football Manager
  • JackDaniels #116707
    Jujjj! Nem lesz annyira eccerű, de hajrá! Melyik évben is vagy?
  • hunbasser
    no,hát most kicsit lekonyultam,szóval,innen veszem át a csapatot :\

és itt a keret

• JackDaniels #116705
    Erre mán én is kíváncsi vagyok!
  • Fyrex
    nah magyar meccs után lehet tolom egy kicsit énis, Newcastle-vel kezdtem új játékot
  • hunbasser
    a magyar meccs után vmikor majd fm-ezek kicsit,akkor jön majd tabelláról és keretről is kép :) csak elfelejtettem megnézni,hogy hányadik helyen áll a csapat :D mikor láttam,hogy elfogadta a "pályázatomat" a diósgyőr,akkor elfogadtam a szerződésajánlatukat(én hülye simán azt hittem,hogy nb1-esek,és csak utána koppantam -.-) gyorsan végignéztem az arzenált,és már mentettem is,mert elmentem itthonról.

remélem,hogy nem a béka hátsója alatt vannak :D
  • Dexantreal
    Thanks infot!
  • JackDaniels #116701
    Véletlen vót, bocsesz.:)
  • DaMarcus
    TÉK :)
  • DaMarcus
    bakker kiüttötél :)
    nah még azt akartam írni h most is próbálkozhatsz új szerződéssel
  • JackDaniels #116698
    Játékos ráhatásnál tudod beállítani a legalján.
  • JackDaniels #116697
    Gyáááááááá:))))) Na, tojjad csak!:) Melyik évben is vagy? Keretről meg mindenről képet, képet!!:))
  • DaMarcus
    nem kell eladnod
    fél év v egy éven belül ajánlj neki új szerződést ha azt láltod h aláírta az új szerződését akkor megkapta a munkavállalásit
    én is így szoktam h elhozom a pléját és szerződést ajnlok neki újra
    persze nem mindi kapja így se meg de nagyobb rá az esély
  • kacsaisten
    sok játékosnál látni, hogy oktat valami fiatalabb játékost, és azt betudom álítani,hogy az én csapatomba is oktassanak a játékosok?
  • hunbasser
    no,hát a csapat első blikkre nem olyan rossz,van 400e €-m igazolgatni,úgyhogy megteszem majd a szükséges lépéseket.annak örülök,hogy Foxi még ott van.
  • hunbasser
    húúú,de hülye vagyok,azt hittem,hogy nb1-ben vannak,erre most nézem,hogy csak nb2 :DDD na mind1,új cél,fel kell jutni.
  • hunbasser
    és pont kérdezed! :DDD

elmentem szabadságra,és beállítottam,hogy jelentkezzek mindenhová,szerződésajánlat esetén meg ugye visszajöjjek a szabiról.

nos,elmentem szabira,2 perc múlva visszanézek,és ez a látvány fogad.elfogadtam egyébként
  • JackDaniels #116691
    Melyik csapat lesz a következő?
  • hunbasser
    ultimátum miatt kivágtak

én akartam így igazából,hát az milyen már,hogy eddig végig elégedettek voltak velem,és aztán meg ha már nem kezdődik jól egy szezon,már egyből fenyegetőznek is,hogy ha nem nyerek a következő meccsen,könnyen ki is rúghatnak...végülis utána nyertes a haladás ellen 2-1-re,de én döntöttem így.akármilyen jó volt a keret,semmi lelkesedés nem volt.így most munkanélküli vagyok,egyébként Détári lett az utódom :)

szépen le is pakolt a tarcsiba egy csomó játékost,na a következő klubomnál onnan fogom összeszedegetni a jó pléyákat :)
  • Dexantreal
    Értem, thanks a segítséget.
    Akkor még megpróbálom a másik fiókcsapatot... ha ez sem... :S... eladom és leigazolom késöbb és tán, akkor nem lesz ennyi kavar az engedély körül.
  • JackDaniels #116688
    Ezen kívül semmit sem tudsz tenni. Vagy elfogadja, vagy nem. Ez már a játékoson múlik.
  • Dexantreal
    Munkavállalási engedély kellene Naldonak (brazil középpályás), hogy a Chelseabe bekerülhessen.
    Azt javasolták, hogy küldjem el az egyik fiókscapathoz, én így is tettem és elpasszoltam a holland klubhoz, a neve most nem jut eszembe.
    Kölcsönbe akartam nekik adni egy szezonra, de Naldo nem ment bele, lol.
    Viszont azt írják, ha fiókcsapatba küldöm, akkor engedély is lesz... küldjem a másikba, hátha oda hajlandó menni?
    Na és, ha nem?
    Mit tegyek, hogy legyen engedélye? :S
  • JackDaniels #116686
    Ezek a tetves geci dígók baxtak ki velem tavaly az elődöntőben is.
  • JackDaniels #116685
    Hát nem könnyítette meg a gép a dolgod, az tény, de hajrá.:)
  • vmvr
    köszi, hát nem lesz egyszerű.

most a dán bajnokkal játszottam selejtezőt otthon, 2-2 lett, idegenben mindenféleképpen gólt kell rúgni.

ha sikerülne a továbbjutás, akkor a Valencia ellen fogok meccseleni, oda már az esélytelenek nyugalmával megyek:D
  • JackDaniels #116683
    Ez igen! Gratula! Aztán a BL-ben is sok sikert!
  • hunbasser
    akkor tényleg szoros lehetett :) de én hülye meg ki is számolhattam volna XD na mind1 :)
  • vmvr
    köszi mindenkinek:)
  • totti10
    grat!, látom nem volt nehéz dolgod:D dvsc 11szer kikapot
  • vmvr
    hopp, az lemaradt:S

ha így megfelel: Honvéd 61pont
    Győr 60
    Debrecen 50valamennyi:)
  • hunbasser
    iszonyat nagy grat! pontokra azért kiváncsi lettem volna :)
  • vmvr

új igazolások, nemsokára következnek a BL selejtezők:)
  • punkers
    az mért van hogy letöltöttem 1 DB updatet lemagyarositottam de a bajnokok ligája meg néhány dolog németül van?
  • stupido
    Thanx!
  • kraawz
    köszi jack,miki
  • kraawz
    na 1. vereség megvan. Igaz Copa Del Rey meccs,amit mindig leszimulálokm,mint most is. 2.osztályú Elche ellen 3:1. De hát meg sem lepődök ezen ... :D
  • miki36
    ezzel a kerettel vágunk neki az első szezonnak:

olasz kupából Samdoria kiejtett, így csak a bajnokság marad
  • miki36
    grat, simao jó csere volt:)
  • JackDaniels #116670
    Céép:)
  • kraawz
    jóreggelt ( tegnapi meccs még )

• JackDaniels #116668
    Kezdetnek egész jó azaz 5.hely.:) A téli holt szezonra szervezz barátságos meccset, de csak 2-3at, 3-4naponként, az utolsó edzőmeccs legyen sztem az első bajnoki előtt 1hét, 10nappal. Vigyázz az igazolásokkal, ne lépd át az engedélyezett fizetési keretet, akkor nem lesznek anyagi gondjaid. A nyári szünetben próbálj meg hazai pályán lekötni barátságos meccseket nagyobb csapatokkal, jó bevételi forrás lehet. Igyekezz fejleszteni az edző és utánpótlás központot, hogy tudj minőségi edzőket igazolni és azok jól tudjanak dolgozni.
    Illetve ne akarj rögtön BL-t nyerni, sztem előbb építs fel egy jó kis brigádot, akikre majd lehet alapozni. 3-4 év alatt össze lehet hozni.:)