Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hiszem ha látom ^^ 😄 40 km-re lakok járok szpari meccs helyett lokira ilyen stadion lenne
neveket megköszönöm én is
neveket megköszönöm én is
kösz
zaki tucc még mondani nekem ilyen fiatal olcsó pléjákat?
hi és grat all
Genro és Kerlon még csak 17 , majd jövõre lehet õket igazolnom ^^ Toró 19 õ jöhet
Azért még biztos fogok új játékot kezdeni, de nem most. Majd a VB után... 😊
Addig meg tologatom a Lokival.
Addig meg tologatom a Lokival.
24 perc alatt elintéztük a Villát, a maradék idõben meg majdnem magunkat...Ez a Perez gyerek két távoli lövéssel eléggé megzavart minket. A másodikat ráadásul kettõs emberhátrányban, ami égõ magunkra nézve. Pedig 3:0-ig a pályán sem voltak. Nem értem miért kell leállni.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Honnan loptak ezek ukrajnába ennyi pízt? Amikor nem volt meccs, az U19 meg tartalékok cigi-benzin businesst nyomatták? <#nevetes1>#nevetes1>
Már csak FM07tel fogod tolni? <#sir>#sir> nemámester
Napot!
Ajánlanám Roger-t (azt hiszem Villareal) nagy játékos lett belõle nálam (Catania)
Ajánlanám Roger-t (azt hiszem Villareal) nagy játékos lett belõle nálam (Catania)
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Debreceni BL gyõzelem után tudnám neked ajánlani a Celta Vigot
Matías Campos kor: 15 Nem baj lesz ideje ^^
Gyenge keret? Hát azért a védelem, középpálya bivalyerõs szvsz... Csatársor télleg fos, le kell igazolni mondjuk Kerzhakovot, Sychevet, meg a Priskin-Rajczi kettõst, és akkor máris jobb lesz a helyzet... 😊
Védõnek Schiavi, Heinze.
Akkor õt megtartom iakovenko mellé , hadd fejlõdjenek. De nagyon gyenge a keretük ahogy elnézem... Van 3-4 jó pleja , õk is brazilok
Halmosi, Priskin, Rajczi, Éger... 1M euróból kijön. Csak az a gáz, hogy azt hiszem az ukránoknál idegenlégiósnak számítanak a magyarok is...
ha megkérhetlek csöves - zaki posztonként !
Marica? Belõle jó pléja lesz. Van pár fiatal zsír válogatott ruszki pléja, onnan csemegézz sztem. Meg persze az a ukránok közül.
egy csatáruk van , õ is 19 éves és gyenge
Frey, Kompany, Gonzalo, ilyen neveket felejts el, nem fognak elmenni hozzád, akármennyi pénzed van...
Elvileg van 3 mentés. Próbáld meg a másodikat.
Pablo Oré, Matías Campos, Sebastien Heranndez (nem biztos hgoy így írják), Arenas, Goran Antelj, többet nem tudok mondani, mert nem játszom most.
te atyaúristen... 29 M font átigazolásokra ^^ Eddig e laegtöbb amit kaptam 5,5 M volt ,,
Na pleják nevét kérném minden poszta Én rájuk gondolok
Kapus: Arénas vagy Frey
Védõ: Vanden Borre , Mihajlovics , Kompany , Collen , Gonzalo , Winstanley
Többire nem sok ötletem van
Na pleják nevét kérném minden poszta Én rájuk gondolok
Kapus: Arénas vagy Frey
Védõ: Vanden Borre , Mihajlovics , Kompany , Collen , Gonzalo , Winstanley
Többire nem sok ötletem van
Áh nem za a célom ,hogy bekemet odavigyem ^^ Mondjuk van a Sasha Iakovenko 18 éves , meg lehet venni fél milláért , fél év múlva ért 4 milliót MEg a török gyerek csak ne memléxem neveére és nem is fogok mentés nélkül<#sir>#sir>
szerbusztok,gratula
sok sikert hozzá de a török,román teljesen felesleges
egyébként jó a sahtar mert sok pénz van csak nehezen mennek oda a pléják
sok sikert hozzá de a török,román teljesen felesleges
egyébként jó a sahtar mert sok pénz van csak nehezen mennek oda a pléják
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
zaki te tapasztalatodban bízva mondaszs pár pleját akiket én avlszeg nem ismerek és olcsók és késõbb elég jók lesznek? GOndolok ilyen guarín , obi mikel , stb..
köcc
Bejelöltem 6 bajnokságot ( ukrán , lengyel , török , orosz , román , szerb)
Ugyaninnen betöltöttem az összes játékost meg még argentínából brazíliából és Magyarországról. Adatbázis mérete mekkora legyen? normál v nagy? Jó gépem van
Ugyaninnen betöltöttem az összes játékost meg még argentínából brazíliából és Magyarországról. Adatbázis mérete mekkora legyen? normál v nagy? Jó gépem van
akkor elvihetem?
Erre jön egy jó kis áramszünet , visszatölteném mentést hibát észlelt a fájl nem tölthetõ raj.
Sahtarral tolja valaki?
Sahtarral tolja valaki?
<#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1>
Én a szerbekkel a 2. vagyok... <#papakacsint>#papakacsint>
Én a szerbekkel a 2. vagyok... <#papakacsint>#papakacsint>
Köszi. Hát nálam most 29ezres, nálam is évente 1250 ülõhellyel bõvítik a stadiont. Nálam is van fûtés.
az én évemnek lõttek van kb 3 hónap bajnokságból , és rivaldo lesérült 2 hónapra
krat. 5 perc alatt 3 gól
Hi mindenkinek és grat, jók vagytok! 😊
Sevillával kezdtem tegnap, és hát egész jól megy. Nem tudom meddig tart még a gyereknap 😄D

Sevillával kezdtem tegnap, és hát egész jól megy. Nem tudom meddig tart még a gyereknap 😄D
és a bl meccsemen is kiállítanak ...
😄 én 1szer alig tudtam kiállni megvolt a ekzdõ 11 meg 2csere:p annyi sérült volt meg eltíltott😊😊😊<#taps>#taps>
én asztán biztos