Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Srácok nemtudjátok, hogy mi van az atw-s oldalakkal és mikor lesz jó újra az atw szervere?
ON
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Jó gámét mindenkinek!Grat all!Igazán szép eredményeket láttam!
Világhírû,Profi,Világklasszis csatár

Forza Milan!
Mutat6nál pár képet a játékosaidról, meg egyéb érdekességekrõl... <#nevetes1>#nevetes1>
Zaki meghozta a kedvem, hogy újra elõvegyem a Loki mentésemet. Íme a legutolsó meccsem:

Forza Milan!

Forza Milan!
Camillucci 6.86os átlaggal fejezte be az elözö szezont(mert ugyebár már a 2.szezon kezdödik de nekm még csak az elsö mert vártam h feljusson a csapat😛)
taktika jo meg minden kira lesz felhozom õket mint a Rayom...ké majd holnap lesz mer most már fáradt vaok..
Sindre Loe Bing meg Lilian Laslandes a 2 ,,nagy" igazolásom
Kis kedvenceim Mario Titone és Cristiano Camillucci, hogy szerepeltek?
Dobsz képet?
Küldjek taktikát?
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Épp most rúgták ki az angolok, hívtak a helyére, de maradok a szerbeknél...😊
Épp most b@szták ki az agnol kispadról, hívtak edzõnek, de maradok a szerbeknél... 😊
Most rettentõ büszke vagyok magamra!
jah,remélem így jó a kép😊
Én ha megszakadok se tudok egy délután 8-10 meccsnél többet játszani, de az átlagom inkább 3-4.