Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
grat
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Jó az öreg a háznál😊:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Mert átlag 9000 nézõ van, ez pedig Serie Aban 60.000es stadionnal édeskevés.Pedig hírnevem kontinentális, tavaly pedig bajnokok lettünk(idén is van rá esély)
Vagy hozzak ide "nagy" játékosokat?Mert tényleg nem tudom mi hozna össze min. 30.000 nézõt átlagban<#fejvakaras>#fejvakaras>
majd ha tarcsiba dobják akkor sztem eljön😄
Pármával 4. lettem , és mivel idén nem volt 1db szponzor se és tök üres a kassza ... :/
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Õt viszont ismerem (nálunk lakik a lakótelepen)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
gamertag: kenobita
ha vki talál még hibát benne, akkor privibe jelezze
Sima bl továbbjutás nagy meglepetés hogy a barca kiesett<#nyes>#nyes>