Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Amúgy nekem elsõ idényében 20 gól körül termelt, most sztem kevesebb lesz, mert már középpályás, meg ott játszik ahol épp hiányzó van😛
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

De van helyette a játék elején egy szabadon igazolható 24 éves védõ akinek 197-es a pot abilityje. Blaskó János a neve 😊
Amúgy mit játszottatok tegnap?
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Hajrá Zsééé😄
Na most legyalázom a Palermot😊
Kezdtem egy újat a Siófokkal 😊
Holdpro neked ez milyen taktik? Saját?
A 3 csatárom közül kettõ "tehernek érzi az elvárásokat". Ezt hogy lehetne rendbehozni? Mert azóta képtelenek gólt szerezni.
Másik: conference-bõl kezdtem. 2év 2 liga lépés. League 1-ben idén 20. hely körül vagyunk, pedig játékos-állományban simán lehetnénk feljutó helyen. Taktikával nagy baj nem lehet, mert az egy osztállyal fölöttünk lévõ listavezetõ Leedset legyõzve jutottunk a Ligakupa negyeddöntõjébe!
Harmadik: Mennyi pénz kell, hogy a vezetõség elfogadja a stadionfejlesztést?
Kösz
Képet róla pls., én is rakok be
Ja, közben rájöttem ,ohgy Bresciából vettem<#smile>#smile>
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Srácok két managert irányitani gááz?😛
Mert elvállaltam Elefántcsontpart irányitását egy másik managerrel. Meg is nyertem az Afrika nemzetek kupáját.(1. kép😄). De most jött ez(2.kép)... ne mtom mit csinaljak. Mert a másik managerrel meg így állok...(3.kép)

Divatcsapatok OLÉ!