Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Hi all és gratula! Én most nem nagyon tudom nyomni, mert dolgozni kell. Ki hallott már ilyet, bahhhhhhhh!?!? <#hehe>

gamertag: kenobita

nekem nincs meg , csak egy regi verzio (vagy nemtom van-e azota ujabb)
Zenszkij
Gtheo neked honnan sikerûlt leszedned a gabber csomagot, mert itt a FAQ-ból nem jön le

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

GTheo
2forduló van vissza 9ponttal vezetek és bajnok vagyok =]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Zenszkij
tudtok segíteni akkor a gabber csomaggal kapcsolatban?

olasz ligaban miert ennyire nepszeru a jatekosok osztott tulajdona (ket klubé egyszerre) ?
nemeteknel egy ilyet se lattam, itt meg csomo van

maffialiga 😊
Sysfox
Elég nehezen, de továbbjutottunk. Simán eldönthettük volna elõbb is, de kimaradtak a helyzetek.

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Zenszkij
a gabber csomagot honnan lehet lerántani?, mert ami itt van a FAQ-ban az 403 error oldalra vezet 😞

Zenszkij
hártom gyönyörû Brazíl érkezik a ferencvárosba, a 2 millából amit Szûcsért kaptam bevásárol a team 😊))))

Holdpro
vagy Gabber csomag vagy Hun logo pack
már nem emléxem, mondjuk Budafokét én raktam be mert régi csúnyácska volt

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Zenszkij
helló, honnan van ez a jó magyar logód a csapatokhoz???

tudtok linket adni olyan oldalhoz ami pontosan leirja melyik hely milyen kupaindulast er serie A-ban ?
Holdpro
Kabát 170 Millió forint értékû..
Cárdenas meg egyenlõre nem jön..
Mátyusnak 2008ig van szerzõdése

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

GTheo
Kabát nem akart elõször jönni hozzám de évvégén ingyen jött, ajánlom neked cárdenast(17éves nálam, tkp) nagyonügyes és sánchezt is õ 18 és õ is elégjó =]
Mátyust hozd el ha feljutsz nekem olcsón jött és most már válogatott oan jó lett nálam ;]
Ez a meccs elõtt tök mérges voltam az asszisztens nyomta össze a kezdõt és lipcsei volt a középhátvéd 😄DD
Nembaj lõtt egy gólt 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Holdpro
Waltnert nem tudtam leigazolni, remélem ha feljutunk és Kupagyõztesek leszünk akkor jön.. Kupagyõzelem ugye nemzetközi szereplést jelent ? Kabát meg elérhetetlen 😞

Holdpro
Üdv

GTheo
Thx sir moon picit változtattam a taktikon és lásd:
7meccs után nyert a csapat nem is akármennyire😄

Iceman79
Hi!
Grat all!

Holdpro

Holdpro
Változtassál taktikát, van egy érzésem hogy a játék néha kiismeri és direkt kapsz ki

GTheo
Utoljára 7meccse nyertem, azóta 2döntetlen 5vereség :S:S:S
3ponttal még vezetem a bajnokságot és még 8 visszavan 😮
Remélem történik vmi jó mert ne h elbasszam ezt a szezont is :S

ja igen, teljes idös, 2010ig, nehogy elmenjen 😊
Holdpro
van TI, RI és ifi szerzõdés, Teljes és Részidõs

Holdpro
Utánpótlásunk elég jó..

mi az a TI szerzödés?
jatszik rendesen
Holdpro
edzésekhez nem nagyon értek 😞 játszik rendszeresen a tartalékokban ? TI szerzõdése van ? Nálam 4 posztra van egyedi edzés.. KA, DF, MID, ATT

edzésekhez értesz ?
van egy 187 pot ability csatárom de ability 22rol nem mozdul el pedig tartalekban jatszik(fiatal) es minden edzöm 4-5 csillagos...mi lehet a gond, miert nem fejlödik egy picit se?
Holdpro

Holdpro
BL még messze van de igyexem, Fradi elverése azért jó elõjel..
Jovánczai és Lackó jön a Fradiból év végén..

hajra, Budafok for BL 😊
Holdpro
igen kapok, meg végre lesz átigazolási pénz is igaz 2-3 milla de részletfizetés alapjának elég..

kapsz majd penzt a feljutasert?
Holdpro
Idegenbeli siker

Grat ! Kapusod volt a meccs legjobbja ?

Holdpro
Gyógyulj meg gyorsan, addig is sok sikert a csapattal

GTheo
Reggelt!
Nem mentem suliba mert alig tok járni :S megsérültem tegnap edzésen.
Vmi van a csapattal 😞 2 vereségbe belefutottam a bajnokságba de így is 5 ponttal vezetek, a 3 új szerzeményem remekel de a többiek nem :S:S:S

Holdpro
Újabb siker, félidõben 2-2 nél elgondolkodtak..

Holdpro
sziasztok
SZENZÁCIÓ !!!! Elsõ évemben 2005ben kivertük a Fradit kupa 3. fordulóból..
Nagyon jól kezdtünk, végén már azt hittem kiegyenlítenek, de kihúztuk <#nevetes2>

Matthew Prosac
jaaa igen, idegenben 0-1 volt nekem a 82. percig, és Yobo egyenlített.
most õ volt a United veszte.. amúgy kemény kettõ kapura menõ lövéssel elég bravúros 3-2-re nyerni.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Hehe. 1-1 volt idegenben, ez pedig ultramák. Irány a fõtábla.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

gabber_saviola
nemsz@rozok 😄dddddddddddddddd

és köfiszépen és neked is grat 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

5w0rdf15h
ejha 😄DDDDDDDDD hajrá 😛

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
reszkess európa 😄dddddddasdasdasd

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

pot ability elérését mennyire befolyásolja hogy mennyit jatszik a jatekos (nagy csapatban vagy tartalekban) ? vagy edzöktöl függ csak?
cenobite
Na léptem, sziasztok! (Még 1 kis South Park nézés, aztán csicsi.)

gamertag: kenobita

Atesz89
én is megyek jó éjt mindenkinek

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Tojesz
A játékban a legnagyobb Pot abilityje egy magyarnak van😊

GTheo

Evvel búcsúzom ma =]
Jó8t

Atesz89
Grat csak vezetsz

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

olympus

Divatcsapatok OLÉ!