Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Most nyomom a kupa selejtezõt egy noname csapat ellen még a gép se rja ki milyen osztályba van😄D félidõben 4-0 ide úgy hogy 2 büntetõt hagytunk ki...
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Juvétól kikaptam 2-0-ra, otthon leikszeltem a Piacenzával, most meg úgy vertem a Milan-t, hogy összesen 4 lövésük volt, 1 ment kapura... 😄

Jha még van egy UEFA meccsem HERTHA ellen , de már továbjutottam 1-2. helyen
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Jövõ sztárja😊

védÕ:vanden borre , kompany , mihajlovic , winsatnley , salcido , collen(?) , sergio ramos
közép: vicente , gaitän de oda van 5leted
támadó:fred , toró , vucinic , kuyt , david villa , stb ...
Messi,Agüero,Kerlon,Fabregas akikre én gondoltam, vki vki mást?😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Miért lehet ekkora differencia ?
plz mondjatok már vmi jó felállást a diamond attacking. v2-n kívül, mert már csak nehet tudok nyerni a Vasas-al :S

Miért van az, hogy a magyar csapatokban teljesen ismeretlen, összekutyult nevek találhatók? Lehet ez attól, hogy újratelepítettem a játékot, de átmentendõ az adatbázist, a server.db-t felülírtam?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...