Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
megyek elsõ Seria-a-s meccsemre kikapni😄DD Milan ellen😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Maximus4
További jó játékot mindenkinek.Megyek melózni😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

mé'? ezzel a silva gyerekkel is megcoptam h odaadtam 5.25Mért <#idiota>

Fabio Capello
grat

fsgh
áá felépült Tevez😊))grat

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

zaki
Néha olyan hülyeségeket tudtok kérdezni... 😄

McFrost

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ezaz akkor mínuszba vana klub mint egy ház de adtak 7 Mt átigazolásokra.
Eddig jön Vanden Borre , Guarín , Palladino év végén de még kéne pár pleja !!!

fsgh
na livorno ellen nyertem 6-3-ra😊)) nekik 4 kapuralövésük volt -.-...
kövi ellenfél Juventus...

SzakYy
megéri, õt énis leakartam a Vasas-al csak nincs pénz rá :😄

GTheo
Tehetséges nagoyn ez a raul albiol?Ha nagyon kell vanden borre akkr sztem megéri...

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

A "C" csapatomba van egy Raul Albiol gyerek akiért a BArca ad annyi pízt h leigazoljam Vanden BOrrét. Megéri? <#zavart1>

SzakYy

kikell jutni a VB-re. elõzõ meccsek:
Szerbia és Montenegró 3-0 Mo. 😞
Anglia 1-2 Mo. 😛
Mo. 4-0 Ausztria

cenobite
Grats mindenkinek!
A pénzváltós bug-ra nem tudtok valami megoldást? (Mindig átvált thai baht-ra a pénznem...)

gamertag: kenobita

GTheo
Ti ált keretet a taktikhoz vagy taktikot a kerethez alakítjátok?én eddig a keretet taktikhoz de a barcába taktikhoz keretet és ez a 4-3-3 szokásos barca taktik mert van egy decom meg egy xavim és ezért 2 kkp-val játszok.Szerintetek mien taktik?mindj nyomok screent.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Na 1-2. meccsen

bajnokság

Maximus4
Hát ez nem lesz egyszerû.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

McFrost
[/url][/img]

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Maximus4
Köszönöm,természetesen nektek is grat az eredményekhez.

SzakYy
ehh nemsemmi... grat<#worship><#worship>

Fabio Capello
Üdv a függõk körében 😄 És természetesen grat az eredményhez, csak így tovább 😄

GTheo
Van 1 problémám, barcával vok és 4non-eus van és csak 3 lehet(messi,ronie,etoo,marquez). vmeik ugye megkapja a spanyol állampolgárságot?
Ha kettõ akkor jön mascherano =]

fsgh
Na ez durvaa😊) már az elején😊) ÓRIÁSI GRAT és üdvözölünk itt😊

Maximus4
Sziasztok Managerek!
Nem rég jutottam végre hozzá a játékhoz,de a fórumot minden álldott nap olvastam.Iszonyat jó a játék és TI is brutál jók vagytok.Most kezdtem eggyet a Debrecennel /tudom már le rágott csont/.Szerintem soha nem lesz ilyen eredményem:

fsgh
anyáám hogy néz ki😄DDD nálAm még csak 17 éves de ha így fog fejlõdni😮OO 😄DD

SzakYy
még van 1pléjám azt 6millió fontért akarták de azt se adtam el, majd talán jövõre dupla enyiért <#nyes>

fsgh
baxameg... egy c1/a s csapattal 2-2 játszottam nekik volt 2 kaura lövésük -.- nekem meg 10...
ÁJ LÁV DÍSZ GÉM

zaki
Uhh baze, el ne add... 😄

SzakYy
na végre sikerült 😄 /mindig megállt a feltöltése :@/

fsgh
Azért grat😊

SzakYy
nem adtam el... töltenék fel róla képet de nemtok <#boxer>

zaki
Sok gólt kapok nagyon. Pedig jó nevekbõl áll a keretem...

Ljoboja kellemes meglepetés.

Fabio Capello
grat

fsgh
😊grat😊

Holdpro
Szegény Karcag..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

fsgh
hát nem tom sztem õ nagyon jó de ha úgy érzed tudod pótolni...

zaki
Add. Nekem így lett több mint egy milliárd euróm a Lokinál. Helyére veszel egy másik pléját, aztán majd azt is eladod. A legjobbakat meg majd meg tudod tartani.

SzakYy
aha de már nálam 19éves

Holdpro
Ha nélkülözhetõ játékos akkor igen de verd feljebb az árát

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

fsgh
õ az a 16éves kolumbiai tkp?

SzakYy
most a Vasasnak van 150.000. font igazolásra és 5.000.000 fontot ajánlottak Sherman Andrés Cárdenas-ért!!! Szerintetek adjam el?? 😄

fsgh
a sors kegyetlen fintora😛PPPP

McFrost
kezdtem egyet a Corinthians-al , mert ott van Tevez akit még sosem tudtam leigazolni , erre mindig sérült

Holdpro
Köszi tolom nagyon, ma még leakarom nyomni a szezont 😊

fsgh
Grat nagyon megy a szekér😊

fsgh
thx😊 remélem eljön

Atesz89
grat

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Holdpro
Kupában jobban vertük

zaki
Lasmar.

fsgh
ki is az a nagyon jó gyúró?😊 mindig elfelejtem😊