Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
asszem fmscoutal átnézem a csapatom, mert el kéne adni néhány játékost 😊
Stadiont a vezetõség építi
Sok minden miatt írhatják.. játszanak rendszeresen akkor azért ha nem akkor azért 😊
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Mi az az fmscout?
Mennyi pénz kell egy stadionfejlesztéshez?
Mit lehet tenni, ha több játékosom is tehernek érzi az elvárásokat?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Én is voltam Siófokkal és 3x magyar bajnokot csináltam belõle, mi volt a gond ?
Mivel tegnap kellõképpen felhúzott a siófokos mentésem ezért ma folytatom a Fioval 😊
Elõzõleg bemásoltam Bánka nagy gólját, na utánna le is sérült és a kapusom is igy védõ állt be, kaptunk is 2 gólt 😞
Bemutatkozott a gyönyörû új mezünk 😊
Ha felcseréltem volna a home/away-t, akkor csak javítsd át, és utánna korrektül menni fog!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
4. helyért a Parma vezetésétõl kapott 13 milliót (teljes átigazolási pénzt), meg egy saját nevelésü fiatal csatárt adtam Bojinovért
mondjuk nem gáz , mert ingyen igazoltam pár játékost igy lényegesen megerõsitettem a keretet, Barcát 2-0 nyomtam le BL csoportkörbe pár perce 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
jó volt a meccs =] (3-1)
jó8t
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
msn:[email protected] bárki felvehet
Van 6db non-eus playám 😄(ronie,etoo,marquez,messi,agüero,adu)
Marquez,ronie vagy etoo megkapja a spanyolt a szezon elõtt?
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!