Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
I’m Forever Blowing Bubbles...
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
BAJNOK CSAPAT !!!!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Szerintetek megérte hogy megvettem Bresciaba Hoflandot?
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Off: http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=114430&
Sry de ezt bekellett nyomnom ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Köv szezont simán hoztam 4.osztályban, és megnyertem az LDV kupát. Nagy fegyvertény volt, mert nemzeti stadionban játszottuk a döntõt, és 70e nézõ jegybevétele azért igencsak egészséges egy ilyen kis klubbnak.
Azán idén a 3.osztály 20. helye körül vagyunk fél szezon eltelltével, és képtelenek vagyunk meccset nyerni. Pedig nincsenek rossz játékosaim. állományban simán top 5... Nemtom mi történt. Remélem sikerül bentmaradni, mert amellett, hogy szarok vagyunk a bajnokságban Ligakupa negyeddöntõig meneteltünk, és FA-ben is csak 1-0-át kaptunk a MU legerõsebb felállásától!
Sok sikert a csapathoz! Év végén meg igazold le Jan Koprivec-et mert kapusisten 😄
ha visszaolvasol láthatod mit mûveltem Weymouthal...
I’m Forever Blowing Bubbles...

1. meccsem😊