Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Fradival az elsõ évben bejutottam az Uefa csoportkörébe a CSZKA Moszkva a Bilbao a Paok és a Genk társaságába. Sok esély nincs a továbbjutásra, de meglátjuk...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
nekem sosem volt jó semmire priskin. és még abilitije és PA is jobb
Nagy Grat😊)) én szüneteltetem a Bescias mentésem mert kicsit felhúzott hogy elsõ 3meccsemen szereztem 1 pontot -.- a Milántól kikaptam amí még csak csak de a Cesanátol is és a Torinoval x-tem😞(
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Michal Sved - Jobb védõ 19 éves
VAnden Borre - Középsõ Védõ 18
Középsõ védõmnek ott van még Roberto Ayala , Marhena , Mihajlovic szal oda nem kell
Bal oldalra meg ott van Fabio Aurelio egyik legjobb baal védõ
VAnden Borre - Középsõ Védõ 18
Középsõ védõmnek ott van még Roberto Ayala , Marhena , Mihajlovic szal oda nem kell
Bal oldalra meg ott van Fabio Aurelio egyik legjobb baal védõ
vedd meg dárdait hátha <#idiota>#idiota>
Michal Svec - Sparta Praha - 400E font
Bosko Balaban - Club Bruge - 2 M font
Meg volt még Hasselbaink
Bosko Balaban - Club Bruge - 2 M font
Meg volt még Hasselbaink
na itt vannak igazolásaim <#gonosz1>#gonosz1>
Sasha Iakovenko - Lierse - 110E font
Park Joo Young - nemtomhonnan 1.3 M font
Rjaczi Péter - Újpest - 300 E font
Javier Torres - Tigres - 1.3 M font
Freddy Guarín - 1M font
Vanden Borre - Anderlecht - 2.5M (kompany sajna ár 11M)
Steve Finnan - Celtic - ingyen
Gustavo Lopez - Celta Vigo - ingyen
Palladino - Juventus - 2.5M
Ivanildo - Porto - 350E font

Sasha Iakovenko - Lierse - 110E font
Park Joo Young - nemtomhonnan 1.3 M font
Rjaczi Péter - Újpest - 300 E font
Javier Torres - Tigres - 1.3 M font
Freddy Guarín - 1M font
Vanden Borre - Anderlecht - 2.5M (kompany sajna ár 11M)
Steve Finnan - Celtic - ingyen
Gustavo Lopez - Celta Vigo - ingyen
Palladino - Juventus - 2.5M
Ivanildo - Porto - 350E font

Igeeeenn!
Gondolkoztam a 80. perc táján hogy lehozom Mouradot, mert nem csinált semmit addig, de megérte fenthagyni....lefutotta félpályáról a feltolt Milan védelmet
Shevával amúgy 30 percen át jobb volt a Milan, szval jól jöt hogy lerúgtuk
<#hehe>#hehe>
Gondolkoztam a 80. perc táján hogy lehozom Mouradot, mert nem csinált semmit addig, de megérte fenthagyni....lefutotta félpályáról a feltolt Milan védelmet
Shevával amúgy 30 percen át jobb volt a Milan, szval jól jöt hogy lerúgtuk
<#hehe>#hehe>
na megvolt Ligakupa második forduló...elég nyögvenyelõs gyõzelem lett büntikkel pedig lefociztuk õket a pályáról...a harmadikszámú kapusom védett😄

Nem, csak 6. lettem. Én vagyok itt az az ember, akinek semmi sem sikerül, de sohasem adja fel. <#smile>#smile>
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
hello
Sajna a az Accringtonnal vakló játékom befuccsolt és ezért az NB2-be próbálkozom a Szombathelyi Haldással. Remélem eredményben dús évet fogok zárni. Hajrá Békési FKC
Sajna a az Accringtonnal vakló játékom befuccsolt és ezért az NB2-be próbálkozom a Szombathelyi Haldással. Remélem eredményben dús évet fogok zárni. Hajrá Békési FKC
I’m Forever Blowing Bubbles...
Mindj betöltöm a fradisat csak most kell mennem, egyébként most a barcásat nyomom rendesen, a fradisat néha de nyomok screent nemsokára ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Shevchenko-t ti hogy szoktátok leradírozni a pályáról?
Mert emlékeim szerint eddig nem nagyon ment, és most is játszik😊
Mert emlékeim szerint eddig nem nagyon ment, és most is játszik😊
Budafokon eddig szobor és székház lett elnevezve rólam 😊
Mi lesz ha NB1et nyerek ? stadiont is rámiratják ?
Mi lesz ha NB1et nyerek ? stadiont is rámiratják ?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
IGENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
És a sorsolása is jó volt. De azért grat !
Én ESMTK-val a második körben megkaptam a Debrecent. Idén már nem kell kupameccset játszanom.
Én ESMTK-val a második körben megkaptam a Debrecent. Idén már nem kell kupameccset játszanom.