Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nah most jön a második uefa csoportmeccsem a Bilbaoval idegenben....szétrúgom a kapujukat hajrá Fradika 😊)
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
nem, ez a legfájóbb pont, de legalább tegnap Dárdai Palkó is szétlõtte az angolok kapuját 😊)
szokásos undorító, utolsó percben két góllal egyenlít a gép...undorító
az én védelmem is xar a fradiban...nincs olyan meccs, hogy ne kapnánk gólt, de legalább lõnénk...röhej a csapat, na de sebaj..jönnek még szép napok hehee
Úristen:S😊 mekkora meccs volt apááááám még jó h adta aa tv😄DDD de szar a védelmem😞 4-2rõl 4-4-re hozták😞<#zavart2>#zavart2>
ték <#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1> bocs Frost 😛
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Grat!!!A thai bhat-os problémát elvileg egy crackfixszel meg lehet oldani de nem tom honnan lehet leszedni(nekem nincs ilyen problémám)
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Az lehet, hogy nincs "cache" könyvtáram? A thai baht-ra való átváltásra nem tud senki orvosságot. Kezdek megzakkanni tõle. <#idiota>#idiota>
gamertag: kenobita
Kalac is így kapott két gólt nálam. Elkapta a lasztit, aztán ott bénázott vele, míg be nem rúgták. De mostanában egyre jobb. (Dida lesérült <#szomoru1>#szomoru1>)
Most vertük el az Inter-t. Már 2.-ak vagyunk.
Most vertük el az Inter-t. Már 2.-ak vagyunk.
gamertag: kenobita
tudtok ajánlani valami jó taktikot a Fradinak az nb1-be? xar a csapat alig nyerek, könnyebb az uefában, de az nb1 húúzós plíz help
amugy valaki nemtudna segíteni,hogy mértvan az mikor kitöröltem az alap logókat a spnyol 1. osztálybol hogy ujjakat tegyek be ,kitörlöm berakom az újat és akkor a játékban nem jelenít meg 1 logot sem...!? valaki tud ebbe sgíteni? köszi elõre is😊
3 heti mentésem veszett el egy áramkimaradás miatt újra lenyomtam és 2 meccsel a vége elõtt 1 pont az elõnyöm a 2. és 2 ponttal a 3. elõtt szoros lesz
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Nah a Fradival hazai pályán 1-2õt játszottam a CSZKa-val, és a végén Waltner felsõ kapufára fejelt a 92.percben....megõrülök, majdnem megvolt áááááá
osszad neki!!!!
én is megõrültem mikor egymás után 3 meccset buktam a kapus miatt, ráadásul a bajnoki cimembe került...igy 4. lettem
én is megõrültem mikor egymás után 3 meccset buktam a kapus miatt, ráadásul a bajnoki cimembe került...igy 4. lettem
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
ilyen nincs megint a kapusom szarakodott egyet Scunthorpe ellen<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
kap annyi büntetést most<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
kap annyi büntetést most<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
hogy rohadjon szét a lába a kapusomnak kétszer is tõle vették el a labdát mert tökölt a labdával:@többek közt a 91. percben

Gabber_Saviolának van meg, a FAQ-ban megtalálod, csak most nem tudod letölteni, de Gabber megígérte, hogy a napokban újra felrakja, én is arra várok 😊