Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b4rc4
én most ateltico madriddal tolom

biztos az a baja hogy Tottenham a klubranglistán a béka segge alatt van, pedig BLben indulok mar jovore
Matthew Prosac

...

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

GTheo
Nálam az összes gameben megveszik Tévezt 😄DD
Ezt h???nemhittem el amikor megnéztem 😮:

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Matthew Prosac

Képet miért nem linkelte a név alá?

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

b4rc4
nekem a liverpoolba 45-ért írt alá..😄

Matthew Prosac
Jelenlegi balszélsõ középpályásom a Debrecenben:
Manqoba Ngwenya

milyen nevekkel dobaloztok <#wow1>

nagy nehezen összekapartam a pénzt Messire, de persze nem ir alá havi 80e-ért se, pedig most csak 19et keres...
b4rc4
köszi

Zenszkij
nem rossz, sõt...grat

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

b4rc4
Az én játékomban Tevézt vette emg a BArca...javaslom emrt nagyon jó!20m Euroért a teid lehet😄

GTheo
Mert nem kell, a 2 középsõKp(Xavi,Deco) kell mert bazira de jók ott, szûrõ mindig kell(Marquez), Igazi csatárom még nincs etoo mellett, és ronaldinho és messi pedig ott a szélen jók, heinzét szeretném még balhátvédnek elõzõ barcámban az év playere volt, csak sok pirosat kapott 😄😄😄
Iaquinta jön a télen 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

b4rc4
Na akkor egózok éniss 1 picit😊))

sza23
Néha az, de még mindig van olyan cél amit szeretnék elérni.

Fyrex
nem unalmas így 2018ban?

0 ismert játékos 101% siker... 😊

Avanti Crociati!

sza23
Ez az ajánlat kicsit gondolkodóba ejtett!

b4rc4
grat

Fyrex
sokat nem változtattál az alap taktikán O.o

Avanti Crociati!

Fyrex
hi all & grat!

Avanti Crociati!

b4rc4
kösz és grat

Matthew Prosac
nekem Debrecenben is csak 10 millió font plusznál voltak hajlandóak bõvíteni, és 3.4 millió font a stadionbõvítés költsége. kemény 3800 helyrõl van szó..
szóval vágod mi van...

várd ki a végét, lehet visszautasitja az injekciot 😊
Zenszkij
jó az Újpest ellen 3-0ra vezettem, majd a 90. percben 2 gólt lõttek s lett 3-2 lol, a gépnek már nem volt pofája 3 gólt lõni a hosszabbításban

Ars3nal
beszarás 3 középpályásom most döglött ki de egyiket lehet injekciózni...

Ars3nal
most dobtam egyet össze mert mostanában hullámvölgy van ha bejön akkor feltöltöm valahova

meg Dafoe-nál jobb Bojinov, cselszki meg nagyon akarta Dafoe-t ezért odaadtam neki 30milláért és megszereztem 24ért Bozsit <#vigyor0>
Ars3nal
4-4-2 COUNTER
ha nemjó akkor nézd meg www.sortitoutsi.net ott vannak Brazil taktikák ha azse akkor meg nemtom

ja, azt hittem fm scouttal keresgélnek használható ingyen igazolható játékost és ezt nem szabadna...pedig tök jó énigy igazoltam 2-3 jo kis jatekost 😊

meg 16 éves sztárokat aznap amikor 17 évessé válnak megpróbálok lenyulni a klubjuk elöl , néha bejön ( Walcott, Vela <#vigyor> )

<#ravasz1>
longdrink
én újpesten 2:0-ról fordítottam! 😊 naggggggggggggggggggggggyon komoly volt.

longdrink
tóth norbi? ez hogy kerül ide?

Zenszkij
most lettem második a ligában 47 pontal, az mtknak is annyi van, csak kevesebb gólt lõtt. a csapat mégis soxor kikap, esélytelenek vagyunk gyõrben, zalaegerszegen és debrecenbe + újpesten, ami azért vicc a keretet nézve 😞

Zenszkij
meg..Kemenes átlagképességei14-15 õ a kapus, védelem elég gyenge botis és társai, középpálya tóth norbi, simek, leandro, shulcz levi, rósa, daniel (brazil), elõl Waltner, és egy 12 meccs 11 gólos asprilla, 4-4-2õt nyomom, de elvernek, már az agyamra megy 😞(

Roma ellen elsõ UEFA meccs jön <#idiota>

editorral "csalnak" ( játékosok kora , értékei ,stb... )

longdrink
elösször is! a kapuban egy kapus legyen! a védelembe védõk! a középpályán középpályások! és végül elöl csatárok legyenek! ez megvan? 😊

Zenszkij
4-4-2 mi?

Zenszkij
könyörgöm nyomjatok már be egy sajátkészítésû taktikát a magyar ligához, mert már mindent próbáltam, de nem megy...ennyire még nem voltam xar...nevetségesen sok gólt kap a Fradi, tetvedég 10-es befejezésû emberkék ontják a gólokat ellenem, már kicsit füstöl a fejem

longdrink
jah és 4-4-2 a taktikám

longdrink
nekem is az elsõ és a 21. fordulóban 16 ponttal vezetem a tabellát a Debrecen elött. most estem ki a kupából. ha Budó nem lõ öngólt a visszavágón, akkor én megyek tovább. az uefa kupából továbbmentem a csoportból, de utána kisetem egybõl.

az milyen?
GTheo
Kinek van még egy ien balhátvédje?(a gólpasszt etoonak is õ adta 😄DD)

tess b4rc4:

õszntén ez mi ? te is guba játékstílusban tolod? <#ejnye1>

Zenszkij
elsõ

b4rc4
2-0-ra vertem a barca-t😊)))

longdrink
Ez hányadik idényed a Fradival?

Zenszkij
nah kínkeservesen hazai pályán 2-1re levertük a Reacot, idegenben meg botrányos 1-0val vertük a kiesõ tatabányát, és még lehetek 2. LOL

Zenszkij
nah kínkeservesen hazai pályán 2-1re levertük a Reacot, idegenben meg botrányos 1-0val vertük a kiesõ tatabányát, ás még lehetek 2. LOL

Pisti1026
Az NB2 mezeket tudja valaki hogy honnan lehet leszedni?

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

b4rc4
GTheo! mien taktikkal nyomod? maugy hi all és grat!

Grat!