Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ars3nal
második meccs már kicsit jobbra sikerült új taktikkal😄

fsgh
jaaa és náluk elöl a 3 ember Genr,Tevez,Ronaldinho...pápá uefa kupa:SSS

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Barcelona ellen félcsapat eltiltott,sérült,fáradt:SSSS

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Bevallom férfiasan én is raktam össze sztárcsapatott anno ediorral de nem volt jó😞

Ars3nal
<#wave>

Sziasztok, nem reg kezdtem egyet a Torinoval, mindjart teszek par kepet 😊

Ars3nal
te nyomod azzal😄

DONGUBA
Azzal nyomod ocsi?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Nem nyalok minek tennem:?😊😊😊

NEmnyomom senkivel per pill mert lockdownozok

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Ars3nal
Editor United<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

Ars3nal
most nyertem 3-1re😄 de még kell pár meccs hogy überkirály e
játékosokra is más van beallitva kicsit...

fsgh
Nem kell nyalni mindenkinek😊szvsz:9

Te most kivel nyomulsz?😊

DONGUBA
Zaki tokmindegy mit csinalsz te vagy a kiraly ne feledd😛

GTheo
Nyomsz egy screent az überkirály new taktikodról ? :]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ars3nal
nah kész a taktikom most tesztelem le😄

Ars3nal
többjátékosba lehet király játszani

fsgh
Az jó ötlet😊))
Szerintem legyen egy Seria-as csapat és egy b-s 😊)

Ars3nal
az komoly...legyen fradi meg újpest😄

zaki
Üdv, grat mindekinek. Azon gondolkodom, hogy két csapattal kezdek egy új játékot, olyat még nem csináltam... 😄

Ars3nal
van egy csatár gyerekem 70es scout rate de kénytelen vagyok egyelõre jobbhátvének rakni ott meg csak 66os...

Ars3nal
nekiállok összedobni valami faxa taktikát...3 csatároson gondolkozok mert eléggé el vagyok látva...

fsgh
hello😊

Ars3nal
hi és grat all

fsgh
Bent vok a döntben😊 csak az a gáz hogy Barca az ellenfél:SSSS

fsgh
Hello és grat all😊

visszatérek picit az õsrégi 2009-es fios mentésemhez😊

Tojesz
Hali
Sztem vedd meg Vucinicet Eto'o mellé😊

GTheo
Jövõre vagy 2év múlva átállok a 2csatáros játékra, Eto'o mellett ki játszon?És kik legyenek a cserék akik nem lesznek elégedetlenek mert nem kezdõk?Iaquinta jön a télen õ egész jó 😛 Meg ha Agüero és Adu kifejlõdik<#beka2>

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

5w0rdf15h
csoki

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
😄FSDFsdfsdfsdfsdfsdf

csoki és krat mindenkinek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

DONGUBA
grat mindenkinek kiralyok vagytok csak a legjobbak jarnak ide

Hegeace
Hali managerek! Grat mindenkinek!
Egy képet hoztam ahol a pooli földmûvesek (parasztok) nem tudták hogy hol az erdõ.

Heló szia remélem hogy vagy

Sikerült bent maradni 3.osztályban a Forest Greennel. 4 fordulóval a vége elõtt 22. voltam, aztán nyertem egyet és X-eltem, erre összeomlik a rendszer, befagyott az egész. Mondom fasza. Azán visszatöltöttem és X-elek, már a falat kapartam, de azán vékonyan megoldottuk.
Új szezonban meg... Hoztam néhány biztos embert meg tehetséget, és még mindig szarul megy a csapatnak... Majd dobok egy képet a keretrõl. Asszem kéne valami ütõs taktik... 4-4-2 counter nem akar beválni... Tudtok valamit?

Jah és õ a kapusom... Úgy nyeli a gólokat, mint Michelle Wild a ...
GTheo
10dik fordulóban botlottam :S:S:S 2-2 Zaragozával utsó percbe egyenlítenek, elõszö kaptam több mint 1 gólt idén 16 meccs alatt, nembaj 8ponttal vezetek 😛

longdrink
a 24. fordulóban bajnok lettem a Fradival! 😊 21 ponttal van mögöttem a Debrecen. "Bajnokcsapat Bajnokcsapat hej hej" 😊

b4rc4
Szoros kis bajnokság volt... a 30. fordulóban még a 3. helyen voltam.Nembaj azért nemrossz az az 5. UEFA kupa hely..szvsz<#rinya><#rinya>

meghallották ... Frednek adtak papirt <#taps>

Bojinov+Fred -> ellnfelek: <#help>

hehe <#banplz>
b4rc4
pfff:S😄

munkavallalasi jo poen ... kb 20x probaltam (nem mondok sokat mert 1 evig rendszeresen probalgattam)

Fred nem jon elsöre akkor hagyom a francba
volt egy 48/200 kapusom, kb egy év alatt Gabber edzésével felment 74/200ra , 20 éves ...remélem ennél gyorsabb ütemben is fog fejlodni ha akar lenni vki 😊
b4rc4
uuu a pool-l voltam senkihez nem adtak MV-t..😄

Guarín
köcsög angolok, Guerin után Frednek se akarnak munkavállalásit adni :/
b4rc4
csak a 3.-és a 7. közt van 4pont különbség:S😄

Priskin megvan nekem is 😊
b4rc4
én 3. leszek a bajnokságba sztem😄

b4rc4
Torres,Kezman,Priskin😊

de én indulok vele jövöre mert második lettem a Pool mögött, szoval még selejtezõt se kell játszanom <#vigyor2>
b4rc4
nekem elég 1 torres emg ekzman +Priskin )😊

5w0rdf15h
helo all és gratula

a Tottenham nem indul BLben...5. hely az UEFAs

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

nem tudom az hol van a ranglistán

egyébként nem szamit leigazolom Fredet Bozsi mellé aztán mindenkit kitömök <#mf2>