Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
NEmnyomom senkivel per pill mert lockdownozok
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
játékosokra is más van beallitva kicsit...
Te most kivel nyomulsz?😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Szerintem legyen egy Seria-as csapat és egy b-s 😊)

visszatérek picit az õsrégi 2009-es fios mentésemhez😊
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
csoki és krat mindenkinek
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Egy képet hoztam ahol a pooli földmûvesek (parasztok) nem tudták hogy hol az erdõ.
Heló szia remélem hogy vagy
Új szezonban meg... Hoztam néhány biztos embert meg tehetséget, és még mindig szarul megy a csapatnak... Majd dobok egy képet a keretrõl. Asszem kéne valami ütõs taktik... 4-4-2 counter nem akar beválni... Tudtok valamit?
Jah és õ a kapusom... Úgy nyeli a gólokat, mint Michelle Wild a ...
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Bojinov+Fred -> ellnfelek: <#help>#help>
hehe <#banplz>#banplz>
Fred nem jon elsöre akkor hagyom a francba
a Tottenham nem indul BLben...5. hely az UEFAs
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
egyébként nem szamit leigazolom Fredet Bozsi mellé aztán mindenkit kitömök <#mf2>#mf2>