Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi.

Holdpro
Sikerült a továbbjutás

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Holdpro
ne diamond hanem counter

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Zenszkij
A keretem: Kemenes, Botis, Budovinszky, Balog Zoltán, Hanák Viktor, Leandro, Farkas, Daniel (jó kis brazil dm), Simek, Waltner, Jafeth Asprilla(8 meccs 7 gól). 4-4-2 diamond v2-õt nyomom, és kiszenvedünk LOL

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Holdpro
Budafokba 8 külföldi tehetséges 130 PA-s játékos jön.. 17-18 évesek, kiváncsi leszek rájuk..

Zenszkij
a világverõ pécset sikerûlt kínkeservesen hazai pályán 3-2re lenyomni LOL

Zenszkij
nah ebben az évben 3-5. lesz a Fradim, egyszerûen faxa a keret, de a gép nem hagy nyerni, nem tudok mit csinálni, mindegy vannak ilyeb szezonok is, lexarom, már nem dühítem magam...botist ki fogom vágni

Holdpro
Ebbõl Veit, Csikós, Szalai, Mohácsi, Kertész, Szabó használhatatlan..

Holdpro

Grat ! Nyomj egy képet légyszíves az elsõ éves igazolásaidról is !

Zenszkij
nekem valami épkézláb középsõ védõ kéne, mert ez a Botis...ccc nagy zéró 😊

Iceman79
Akkor? Hol a probléma! Rahedli lóvé! Nézz szét, és vásárolj! Asprilla most jön hozzám, ha lesz átigazolási idõszak! <#wink> Ha átnézed a fórumot, nagyon jó tanácsok vannak igazolásokra! <#taps> Guarint vedd meg!

Zenszkij
eladtam Szûcsöt 2 milláért, Tõzsért 4 milláért, Bajevszkit 1,5 milláért ... megnézem ezt a Guarint, valami Jafeth Asprillát már leigazoltam

Iceman79
Add el Bajevskit, és az árából tök jó játékosokat vehetsz!Én majdnem 2 milláért adtam el. 1 milláért meg jött Freddy Guarin.....

Zenszkij
csak azért kérem a segítséged, mert nekem a Fradival nem megy az elsõ évben, sok gólt kapok stb...

Holdpro
Minden titkomat fedjem fel ? 😊 írtam lentebb hogy én nekem 4-4-2 és a 3-2-0-3-2 felállás bejön..

Zenszkij
milyen taktikkal nyomod, adnál róla képet lécci és a játékosok utasításaira is kiváncsi lennék, kösz

Holdpro
igy már capisi <#conf>

Holdpro
összesen 20 milliót költöttem idén játékosokra.. tavaly Facskóból 50 milliós bevételem volt..

Holdpro
elsõ évben csak saját nevelésekkel toltam, igy nem volt semmi kiadás szinte..
most viszont már kevés a pénz edzõkre.. hm..

Iceman79
Holdpro! Hogy van neked ennyi zséd? Elnézve az átigazolásaidat is, furcsállom, hogy egy másod osztályból felkerülõ csapatnak ennyi pénze van!
Az eredmények szépek! Grat!

Holdpro
Azta defura meccs volt, ha nem fúj 2 büntetõt, akkor nincs kiállítás és lehet akkos sima gólok lesznek 1-1elleni akciókkal.. 2. meccs is megvan szuper

Holdpro
4125ös stadionunk van és nem akarják bõvíteni 😞
nincs anyagi forrás pedig 300 millió figyel a kasszában mikor kezdtem veszteség volt..

Holdpro
Na most otthon születhet meg a bravúr, teltház garantált

Holdpro
Igen nekem 4-4-2 és a 3-2-0-3-2 felállás bejön..

Grat! Egy érdekesség. Az FM 2006-ban már nem mükszik a 3-5-2-es felállás. Legalábbis nekem nem, pedig régen mindig abban nyomtam. A Kaposvár még mindig 3-5-2-ben nyomja, s nálam sem ússza meg soha 4 alatt. Mondjuk IRL jobban megy nekik ebben a felállásban 😊

Holdpro
Asszem nincs okom panaszkodásra, jó lett a felkészülés

Holdpro
Na kezdem a bajnokságot, elsõ meccs BFOK-Kaposvár

Holdpro
de van most azzal próbálkozom , de érthetõen senki sem akar jönni kissebb klubba

Én is normál adatbázissal játszom. És pénzed sincs kompenzációra?

Holdpro
Edzésem egyedi minden posztra külön van..
De edzõk közül sajnos se figyelõ se edzõ nincs olyan aki megfelelne csak mind ilyen 7-8as tulajdonságú.. Normal adatbázisnak ez a hátránya 😞

Én is voltam már úgy, hogy nem találtam jó edzõt. Így kerestem a megfigyelõk közül, csak meg kell nézni az edzõi tulajdonságaikat. Az ETO-hoz letudtam igazolni pl. Jupp Heynecks-t edzõnek, s egy-két kelet-európai (bolgár, orosz) megfigyelõt, akiket edzõnek alkalmaztam. 16-os, 17-es tulajdonságaik vannak, persze nem mind, de tudsz a megfelelõ edzésfajtához találni.

Holdpro
NB2 ben voltam gyõztes és nem a bentmaradás hanem a középmezõny a cél..
Edzõim még 2-3 csillagosak egyszerûen nem tudok jobbat igazolni mert nincs..

grat mindenkinek! (aki még ébren van)<#nevetes2>
hát én nem értem állandóan kritizálják a válogatott keretem igaz,hogy a csapatomból 10-11 játékos benne van, de náluk jobb meg nincs más csapatnál sajnos 😞 pedig jó eredményeket érek el velük! Most ki fognak vajon rúgni?<#falbav>
longdrink
újpesten 2:0-ról fordítottam. viszont Zalaegerszegen vezettem 1:0-ra és kikaptam 2:1-re a kupában. na majd az Üllõi uton visszavágok.

Kupa es szuperkupa gyoztes csapattal a bentmarad a cel!? Erdekes...

5w0rdf15h
áj láv dis gém -.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

GTheo
Jó8t lépek énis, úgynézki Iaquintát leszerzõdtettem =] az én gamemben naonkira ellenem bl-be 2t is lõtt ezé nem nyertem :S(2-2).
Szal jöhet ;]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Fabio Capello
grat! És én is lépek úgyh jó éjt mindenki

Ars3nal
na léptem
jó8 mindenkinek

Ars3nal
Tabella 35 forduló után:

Fabio Capello
okés 😊

McFrost
majd holnap, most léptem ki , de szóljál majd😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fabio Capello
igazán nincs mit 😄DD Nilmarról tolsz egy képet?

McFrost
köcce

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fabio Capello
Grat!

McFrost

Fabio Capello
te nem alszol? 😛

Holdpro
Uefában Zenit Szentpétervárt kaptam, verhetõ