Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még egy jelentõsebb eredmény abból az idõbõl mikor nem voltam netközelben:

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
nem , abszolút nincs
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De Sanyiii nagyon nagy nálam 3 meccs alatt lõtt 8 gólt😊))
Az elsot kiveve mindenkinek csak ajanlani tudom oket az alsobb osztalyba, miattuk jutottam fel ilyen konnyen:
A nyaron megprobaltam megerositeni a keretet, hogy biztosan bent maradjak, igy oket sikerult leigazolnom. Szerintem ahhoz kepest hogy most jutottam fel nem is rossz (foleg Gasbaronninak es Toldo-nak orulok) 😊
Itt pedig a taktikam, valszeg ez lesz a kezdom ha mindenki egeszseges, bar Rivaldo helyett lehet hogy Solskjaer fog kezdeni
Szerintetek? Grat mindenkinek 😄