Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HELP. Van egy 40es keretem . 25 nevezhetõ többi tarcsi. De nem tudom kiválasztani. Minden posztara legyen 2 emberem v hogy? 😮
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Hali Gabber😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
A többiek nem rosszak, mint írtam lentebb.😊
\"Never say never!\" W Churchill
Azé ez nem kicsit vicces, mán meg ne haraguggy.😊)))
Mi durva lenne? David Villa , Nihat , Crespo , Tevez , HAsselbaink , Kluivert és a elegjobb Rajczi.
C csapatomból meg felhozom ORbán Viktort. Najónem <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Többit küldjük tarcisba hadd vigyék mert mínuszba vok <#buck>#buck>
Digard,Collen,Guarín,Nihat,Vanden borre, na õket megérte megvenned😊 a többivel még nem "dolgoztam együtt"

Hali Arsenal😊
csõ arsenal (:
Eléjük toltam egy olyan szerzõdést amibõl 3 generáció is megélne , és aláírtak 😛
Mutatok képet ha kell kik jönnek össz-issz szinte smemi pénzért. Talán még jön Tevez is
Hello Capello!😊 (aki már a Real edzõje)
NIHATOT 😄😄😄😄

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Látom Jack ujra itt😊
máris itt egy eredmény😊 megverni a béel döntõst..azért nem nagyon reménykedtm benne😊))
Frednek le fog télen járni a szerzõdése😊))és van der vaartnak is és Kranjcárnak is és tottinak is és adunak...😊) had ne soroljam😊)))
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Megérte az árát 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
UEFA-kupa 2. hely
Intertotó kupa 1.hely
Spanyol Bajnokság 1.hely
Spanyol kupa 5. forduló