Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
jó8

BlueMaster
Jó éjt mindenkinek! <#wave>

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Ars3nal
24
ja most próbálom Koller,Nedved😄

Fabio Capello
Hány csapatos az elsõ liga?
Az öregfiúk pedig úgyis megoldják h szárnyalj 😉

Ars3nal
na végre nyertem 3. fordulóban,félidõben csatárokat lecseréltem+lecseszés meg is lett az eredménye

BlueMaster
Lehet, hogy úgy van ezt nem tom mert csak 1x nyertünk...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Ars3nal
ja azok😄

Ars3nal

visszavonult:Bergkamp,Parlour
elmentek:Laurent Robert,Sinclair

Fabio Capello
A tehetséges öregfiúk? 😛😄DDDD

Ars3nal
nem voltak meg a nagy igazolások de azért kieséssel biztos nem lesz gond meg most eladok egyet 3M-ért és veszek pár 30 körülit

fsgh
az nagy kibaxás... pedig ha egy kiscsapat sokszor nyer bl-t akkor már nagycsapat és sokaknak kéne nzni a tv-ben...szvsz...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
jo8

arsenal: 😞(((

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ars3nal
jó8

najó van +40M-m , és csak jöna píz hnap este jövök jó8

Ars3nal
és ne legyek ideges...

Talentplayer
hali és grat mindekinek!

Arsenal küldjél már egy képet a keretedrõl, mert ahogy láttam igen csak "neves" játékosok vannak a keretedbe.

RIP Antonio Puerta!!!!

BlueMaster
Szerintem is így van én se kaptam sokat hiába nyertem BL-t kiscsapat vagyunk...

lol raul albiolt 2.5Mért vitték kölcsönbe

fsgh
nekem is😊

fsgh
tavaly uefa kupát nyertem...remélem ez kicsit megdobja mert szerintem ezt népszerûségben mérik...minnél nagyobb egy csapat annál többen nézki a tévében...

na már csak 4 és 5 csillagos edzéseim vannak

szerintem attól függ hogy hol indulsz - meg mien plejáid vannak stadionod stb..

na most staffot igazolok. nanni megvan vagy 7-8 edzsõ mert 2-3 csillagos volt eddig minden

BlueMaster
Elég ha 8-asával vágja.... <#idiota>

fsgh
ja és az a poén benne hogy kb ugyanannyi meccsét adja a tv az Internek mint a Fionak a gémben

fsgh
ok😊 csak megálapítottam😊

na -18Mrõl 36M lett a kaszsámba 2 hét alatt <#taps><#taps>

fsgh
lenne egy kérdésem.
Mitõl függ hogy mennyi tv-s jogdíjatt kapok mert anno az Interrel voltam és volt hogy 4. lettem év végén mégis kaptam !60! millát és a Fioval meg "csak" 10-et

gabber_saviola
szóval nem mondtam, hogy jók az értékei

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

MAMAMAMAMAMAMAMAMAMAMMAMAM

40 millió fontot kaptma TVs jodgíjakra . atyaúristen

Ars3nal
én csak záradékkal igazolgatok😄

fsgh
nem a átig. keret számít hanem amennyi a kaszában van...

fsgh
én is mínusz 3-ba vok... 20milla kerettel😄DD de én nem költök egy pennyt se...

Azért egy év alatt 14xesére növelni az átigazolási keretet nem roszs. és még most sem kaptma TVs jogdíjakat

fsgh
basszus folyamatosan csökken a lóvém és nem tom mit tegyek...fizukat nem tudok csökkenteni..😞

BlueMaster
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

3 napa latt már 15 M adtak átigazolásokra és -3Mba vok.
Fred v Vucinicet megszerzem nem érdekel

Ramox
Sziasztok!

Nagyon új vagy még és érdeklõdni szeretnék hogy egy kis csapatnak (Szolnoknak) honnan tudok pénzt szerezni? Mindenki elutasítja a barátságos meccseket szal onnan nincs bevételem sajna 😞

fsgh
Grat😊

Gabber:Nem olyan jók az értékei😞 de thx a képet😊

Ars3nal
elsõ bajnoki meccs<#szomoru1>

gabber_saviola
<#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
köszönöm szépen mindenkinek a gratulációkat, Ti is iszonyat jók vagytok

tessék:

13 pleja átadólistán hajrá

BlueMaster

fsgh
Gratula😊 Guzi jól nomja képet mutatsz?

BlueMaster
Nem gyenge.... Grat! <#worship><#worship><#worship><#worship>
8 gól egy meccsen ilyet még nem láttam...

fsgh
hát kb minden posztra 3 ember kell...szûkitsd le 30 fõre a kereted...

-12 M , és még van 7 M átigazolásokra. Nem leszek paraszt nem költöm el <#idiota>

gabber_saviola
igazad minden szavad persze...mert Te ismersz, ez vagyok Én :C
de azért jónagy tévedésben vagy, mert nem csak te kaptál büntetõpontot, de ezt már valamiért nem vetted észre

on:

gratulálok mindenkinek és visszatértem a Palermós mentésemhez

az lesz. Felét átadólistára teszem hadd szomorkodjanak asztjóvan