Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
\"Never say never!\" W Churchill
Visszahoztak az UFO-k?😊
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Most a C csapatommal tolok egy bajnokit Betis ellen 😛PPP

Grat mindenkinek!A harmadik bl csoportmeccsem.Fantasztikusak voltak a fiúk.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
NYerek tuti bajnok vagyok , kikapok még van esélyesm bõven de felzárkóznak naon
Csináltama klubnak jó kis 13 M mínuszt de 2 hónap alatt vissajött belõle több mint 5 millió. aztán majd bajnoki pénz , UEFA után is kaphatok vmit (ha nem nyerem emg) , TVs jogdíjak stb... Meg jön 10 pljea nyáron
11 pleja játszott 12 ellen. 93:54 rossz bedobás hasselbaink meg berúgja jobb összekötõrõl <3333333333333333333333333333333333333333333333

ON Herthe ellen UEFA elõdöntõ Berlinben 1-1
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Gratuala mindenkinek!Olyan gondom lenne, hogy feltettem a 6.0.3-as patchet és azóta nem akar elindúlni a játék.Folyton azt kéri, hogy tegyem be a CD-t. de hiába teszem be, akkor is ugyan azt írja ki.
please help...
Csak ugy veletlen😛
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
dehogynem Mannone is ott figyel az ifik közt 😊 nálam sok tehetség van azok közül akiket már láttam itt és mások is felfedezték õket 😛 mindjá tolok egy képet róluk 😊
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Ismét van idõm játszani.😊)) Cseppecskét régen voltam erre.😊)) Grat a régi és új arcoknak, látom vannak szép eredmények.😊 Reggeltõl mostanáig néztem végig azt a csekély 3200 hozzászólást.😊))
Én is jáccom tovább, ha már az idõm is engedi, be is gyûjtöttem egy szép skalpot. Kellett, mert 5 ponttal vannak elõttünk, õk az elsõk, mi a 3. helyen tanyázunk.😊))

Siena 2-0-ra gyõzött a kapusuk miatt.....10es osztályzatot kapott, Vucinicnek minden lövését valahogy megfogta....
Igazolásaim közül Vucinic kezdõ volt, 2 gólt rúgott, Lorik csereként állt be és nagyon jól játszott(leradírozta Tonit)
Pinga nem játszott
Mar csak 1 jo csatar kene, de Tonit nem adjak (mondjuk most nem is lenne ra penzem)
Egyebkent hogy allsz a bajnoksagban?
Mirko Vucinic 4.25 milliárd Ft (Lecce)
Pinga 420 millio Ft (Treviso)
Lorek Cana 2.45 milliárd Ft (Marseille)
mingyárt izzítom gémet