Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sza23
megtörtént, sajnos ez sem segített.

McFrost
parancsikon kompatibilitását átállítani NT-re

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

sza23
mármint?

McFrost
pl.: parancsikont átállítani

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

JackDaniels
A lakáson van tetõ is.😊))) Nemgondoltadvóna, mi.😊))))

\"Never say never!\" W Churchill

sza23
még mindig nemtom elindítani a játékot a 6.0.3-as patch után, állandóan a cd-t kéri, még akkor is ,ha már bent van...valakinek vmi tippje?

McFrost
2 hete esik , nem kell a púder😄

JackDaniels
Nem, csak ismét van idõm a játékra.😊 Itt a nyár, családi háznál van más teendõ is, mint kockának lenni.😊))))))) Most van idõm viszont a játékra is.😊))

McFrost
Hail Jack!
Visszahoztak az UFO-k?😊

Maximus4
Köszi,neked is gratula.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

óriási grat
Most a C csapatommal tolok egy bajnokit Betis ellen 😛PPP

1 M fontból szted jön fred v vucinic? 😄

itt van a BAAAAAAAAAAJNOOOOOOOOOKCSAAAAAAAAPAAAAAAAAAAAATTTTTTTT !!!!!!!!!!

Maximus4
Sziasztok!
Grat mindenkinek!A harmadik bl csoportmeccsem.Fantasztikusak voltak a fiúk.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Kluivert? Hasselbaink? Miert nem igazolsz le valami fiatal tehetseges csatart, ok mar (lassan) nem Valencia szintu jatekosok szvsz. Egyebkent grat.

huh most Atlético Madrid elleni meccs jön
NYerek tuti bajnok vagyok , kikapok még van esélyesm bõven de felzárkóznak naon

Csináltama klubnak jó kis 13 M mínuszt de 2 hónap alatt vissajött belõle több mint 5 millió. aztán majd bajnoki pénz , UEFA után is kaphatok vmit (ha nem nyerem emg) , TVs jogdíjak stb... Meg jön 10 pljea nyáron

ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS MEEEEEEEEGVANNNNNNNNNNNNNNN !?!?!??!? !?!
11 pleja játszott 12 ellen. 93:54 rossz bedobás hasselbaink meg berúgja jobb összekötõrõl <3333333333333333333333333333333333333333333333

akkor daemon toolsal csináld szvsz

na minnyá eldõl döntõs-leszek e vagy sem <#confused>

sza23
Hát ez nagyon jó, már legalább vagy 20xor próbáltam de semmi.úgy látom megérte feltennem.

JackDaniels
Remélem menni fog.😊)

JackDaniels
Nah, akkor itt az ideje, hogy csalás nélkül szenveggy kicsit a játékkal.😄DDDDD

nekem is szokta. Van amikor 5-6. indításra indul csak el. Vagy próbálkozz virtuális meghajtóval !
ON Herthe ellen UEFA elõdöntõ Berlinben 1-1

DONGUBA
Persze de man nem nagyon fm-ezek am mert kicsaltam a jatek lelket is😄😄😄😄😄

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

JackDaniels
Nemán.😊 Tucc te rendesen is kommunikálni.😊 Ismerlek.😊

sza23
Hy All!
Gratuala mindenkinek!Olyan gondom lenne, hogy feltettem a 6.0.3-as patchet és azóta nem akar elindúlni a játék.Folyton azt kéri, hogy tegyem be a CD-t. de hiába teszem be, akkor is ugyan azt írja ki.
please help...

DONGUBA
Szeva jack.
Csak ugy veletlen😛

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
A gyengebbek kedveert mint te elmondom HOGY VICCCCCC VOLT DE HA NEM ERTED MEG SZOLJ!!!!

JackDaniels
Mér kiabálsz????

enyhén szánalmas . najó nagyon szánalmas

DONGUBA
persze de ott is megvannak a nagyobb focistak csak mas neven bar nem olyan sok

DONGUBA
vicc volt ombre😛

Zenszkij
VAlamelyikõtök nyomott már olyan játékot, amiben noname focisták szerepeltek????

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
és ebben mi a jó?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

DONGUBA
SZIASZTOK EN MOST KEZDTEM UJAT BARNET-EL CONFERENCBEN ES VAN 1MILIARD FONT IGAZOLNI 10000-ES REPUTACIOM VAN ES CSAK 15 EVES 200/200 AS JATEKOSAIM VANNAK ES MINDEGYIK 30 MILIO FONTOT ER....UGYES-E VAGYOK?😊))

5w0rdf15h
hali all és grat mindenkinek!!! 😊

dehogynem Mannone is ott figyel az ifik közt 😊 nálam sok tehetség van azok közül akiket már láttam itt és mások is felfedezték õket 😛 mindjá tolok egy képet róluk 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

JackDaniels
Üdv mindenkinek!

Ismét van idõm játszani.😊)) Cseppecskét régen voltam erre.😊)) Grat a régi és új arcoknak, látom vannak szép eredmények.😊 Reggeltõl mostanáig néztem végig azt a csekély 3200 hozzászólást.😊))
Én is jáccom tovább, ha már az idõm is engedi, be is gyûjtöttem egy szép skalpot. Kellett, mert 5 ponttal vannak elõttünk, õk az elsõk, mi a 3. helyen tanyázunk.😊))

Rajczi Spnayol Bajnokságban sosem kezdõ, eddig Sparta Praha ellen volt(2 gólt rúgott) és Roma ellen kezdett( szintén 2 gól )

grat , minnyá tolok képeket

Elso nagy skalpom a bajnoksagban, Solskjaer jo csere volt 😊

Tojesz
Leigazoltam Ronaldot is...
Ronaldo-Vucinic fog kezdeni

Tojesz
<#falbav><#falbav><#falbav>
Siena 2-0-ra gyõzött a kapusuk miatt.....10es osztályzatot kapott, Vucinicnek minden lövését valahogy megfogta....

<#wave> Roma ellen RÓmában most nyomtam 2-2t UEFA negyeddöntõ

Nalam nagyon bena a jatekban. Most Palladino Rivaldo Solskjaer es Hasselbank a hasznalhato csatarok, de a 3 oreg mar nem az igazi, Palladino meg csak kolcsonben van. En most 12. vagyok 11 meccs utan, bar nekem ez meg csak az elso evem a seria A-ban, ahhoz kepest eleg jo nevek jottek el hozzam 😊

Tojesz
Vedd meg Orlando Fanascat, olcsó, és hatákony a kapu elõtt nálam, bár mostmár csak 3. számú csatárom

Tojesz
Most kezdõdött el a bajnokság, elsõ meccsen 4-3ra legyõztem a Fiorentinát😊
Igazolásaim közül Vucinic kezdõ volt, 2 gólt rúgott, Lorik csereként állt be és nagyon jól játszott(leradírozta Tonit)
Pinga nem játszott

Az en igazolasaim eddig:

Mar csak 1 jo csatar kene, de Tonit nem adjak (mondjuk most nem is lenne ra penzem)

Egyebkent hogy allsz a bajnoksagban?

Tojesz
Igazolásaim:
Mirko Vucinic 4.25 milliárd Ft (Lecce)

Pinga 420 millio Ft (Treviso)

Lorek Cana 2.45 milliárd Ft (Marseille)

grat mcfrost mindegyik meccshez.
mingyárt izzítom gémet

McFrost