Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Nekem Messi Uefa kupa gyõzelem után jött😊
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
nekem sajnos nem sikerült megtartanom ujfalusit, és bojinovot, de szerencsére tudtam potolni.
pazzagli nálam is jo kapus lett😊
messi viszont nem akart jönni hozzám, pedig a barca engedte...
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
I’m Forever Blowing Bubbles...
Beleférne de fölösleges mert a Diamond Attacking v2-t használom😊
itt a keret:

egy taktik kép belefér még a kivánságlistámba?😊
Itt van két nagyobb eredméyem:
keretrõl is mindjárt rakok😊
és hát igen, a fizukra nagyon oda kell figyelni, mert nem nagyon adnak sok pénzt. nehéz eltalálni az egyensulyt.majd egy képet dobhatnál a keretrõl, meg az eredményekrõl😊
Soma:Az a helyzet hogy én már 2009ben járok😊 én taszítottam õket adóságba de csak ebben az évben😊 volt hogy 20 milla volt az egyenlegem... szerintem az a baj hogy túlszaladtam a fizukkal...
sok sikert bajtárs😊
Nem bírom kétvállra fektetni a Juve-t... 😊
gamertag: kenobita
Beizzítottam a Fiot de az adóságom egye jobban nõ:SSSS már -5milla:SSS
Lenne egy problémám: feltelepítettem a Hungarian superpack 2.0-t de nem történik semmi változás. Ugyan az a mezük van a csapatoknak, mint volt eddig is. Ja és kitöröltem a cache-ból amit kell.Tud vki vmilyen megoldást rá?
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
amúgy azt a gombot január végén nyomom be és eddig egyszer maradtak még egy évre
725e volt<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1><#vigyor1>#vigyor1>
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.