Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tojesz
Na most jön a Lecce elleni meccs, muszály gyõzni, uccsó 2 meccsen hiába voltam jobb, 2 vereség...Támadóim remélem nem a kapust tesztelik végre, hanem a hálót😊

Ars3nal
<#wave>

McFrost
hail gabber!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
hello

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
Tomas Hübschman

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ars3nal
<#eljen>

gabber_saviola
csoki és sgrat mindenkinek <#wave>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

fsgh
<#crazya>

soma22
grat, kit visz el?

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Ars3nal
loál kiestem FA kupából második fordulóba xD

Ars3nal
<#worship><#worship>
nem volt pénz bíróra<#hehe><#hehe>

Tojesz
Itt a felállásom😊

Néha átállok 4-1-4-1, olyankor ált. Cana játszik vkp-t

fsgh
Elviszi az inter az egyik legjobb belsõ védõm😞 10milla fontért😞 ez volt a min elengedési záradék... de biztos találok nála jobbat...
ja és közben: 😊))

fsgh
<#wow1><#wow1><#wow2><#wow2><#worship><#worship><#taps><#taps>

Fabio Capello
Cselszkiverés után az már sima ügy lesz 😄

Tojesz
Simán nyernem kellett volna, de hát nem volt szerencsém...
Majd otthon megverem õket, a másik 2 csapat meg gyengébb, szval szerintem továbbjutok a BL csoportból

Ez volt Ronaldo elsõ meccse, és hát....nem volt még jó erõben, formában, de volt 2 ziccere<#smile>Szerintem jók lesznek ott õk Vuciniccel😊

Ars3nal
negyeddöntõ kristálypalota ellen😄

Ars3nal
thx
na ezután elkapott a röhögés

Fabio Capello
Grat!<#worship><#worship><#worship><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

Ars3nal
thx
hát nem sajnos de mindegy
ja és megvan a cselszkij ellen is a továbbjutás
elsõ félidõ végén sikerült egy fejesgóllal meg egy szabadrúgással kétgólos elõnyt szerezni,második félidõben cselszkij támadott ezerrel de nem volt átütõ erõ a támadásokbe mert sokszor csak 16oson kivülrõl lõdöztek aztán tizenegyes után reménykedtem hogy nem lesz hosszabbítás de egy távoli lövéssel beállt a végeredmény

szoltan
Sziasztok! Tudtok vmi jó ifiedzést ajánlani? Tippeket is elfogadok! 😊

Hala Madrid!

Fabio Capello
Most néztem vissza... Grat Nedvedhez meg a helyezéshez (na meg az MU elleni sikerhez 😄)

Koller ezek szerint nem jött össze?

Tojesz
Hali!<#wave>

Zenszkij
szasztok...nem tudjátok mér van az, hogy az egyik pillanatról a másikra a game nem indul el, pedig nem csináltam semmit, ráklikkelek az fm.exe-re és nem csinál semmit ... megõrülök, tudtok segíteni plíz?

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

fsgh
Hello😊

Ars3nal
<#wave>

Ars3nal
azt kéne😄<#vigyor1><#vigyor1>

Fabio Capello
Üdv mindenki

fsgh
Meglepitek õket😊

Ars3nal
na még két meccs aztán jön hozzánk a cselszkij

soma22
nekem minden évben adnak...

Ars3nal
nálam már vagy 100szor fektettek be volt hogy minusz 1,2millába voltam de most pluszba vagyok már mert van meccsbevétel normálisan😄

fsgh
ilyet még nem csináltak...
lassan elérem a -6milliós álomhatárt😄DD még jó hogy december közepe van mert január elsején viszik egy szar játékosomat 2,5 milláért...

Ars3nal
nem szokott a vezetõség befektetni fenntartási költséget?vagy annyira szarul nem állsz?

soma22
a fizukon kivül plejákra nem igazán költök.lehet emiatt van

fsgh
akkor kb annyit adsz nekik mint én... akkor nem értem miért vagyok egyre jobbanmínuszban...😞

soma22
elfelejtettem hogy euroban

soma22
üdv!

soma22
1 milla az engedélyezett keret, ebbõl kb 900-at fizetek ki összesen.

Ars3nal
<#wave>

fsgh
hello😊

McFrost
Jó NApot & HAil!
Grat Mindenkinek!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

fsgh
Aha😊 Te mennyi fizut fizetsz? én 275 millió Forintot hetente...

soma22
fredet épp most szereztem meg, bár nem ingyen. toni lassan kikopik, de még mindig istenpleja😊
nekem benjamin vált be priskin mellett, illetve oré

fsgh
4 meccsen belül játszom a Juvéval és a Romával:SSS van 6 pont elõnyöm a bajnokság élén de van ey olyan érzésem hogy ez meg fog fogyatkozni:SS

fsgh
nekem is
"csak" 1 uefa és 1 sz.kupa van

fsgh
😄DDDDDDDDDDddddd Elpicsázod õket😊)))

Soma:Az igaz... el is fog menni Filipe Gomes és helyette Fred...😊ja és thx😊
Akkor hajrá😊

soma22
mondhatni semmi.
bl negyeddöntö, bajnokság 4. hely, amugy semmi

soma22
ugy értem kicsit kevés a kimondottan csatár, nem a minõséget firtattam, az osztályon felüli😊
uefára hajtok idén😊

Ars3nal

Isten nem ver bottal...menkeszter után ezen meg se kell lepõdnöm...hátha sikerül cselszkij ellen is a csoda😄