Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért Mista , Aimar , Meg yo-jung mellé leigazoltma Pirest

fsgh
😞( együtt érzek veled😞 Milan elleni meccsemen Toni 2 hónpra sérült le....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Ars3nal
rohadt életbe lesérült két ember egyik 5 hónap másik 3 hónap és a meccset is elbuktam<#violent><#violent><#violent><#violent>

fsgh
Hát volt pár érdekes tiziük...de hát ki tudja....

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

figy amikor sevilla ellen meberhátrányban ilyet iscnáltam h 24 kapuralövés / 17 kaput talált és 94. percben rúgtak egyet azóta nem lepõdöm meg semmin

fsgh
ja a visszavágot remélem nem csalják el...

Zsolti9014
Egyetértek a spoilereddel, a valóságban is!!!

Hajrá Magyarország!

nembaj jobb voltál , majd legközelebb

najó tevez nem jött el , helyette jön vucinic.

csatársorom: palladino , nihat , david villa , vucinic , hasselbaink , crespo <#idiota> David Villa enyém volt , a maradék 5öt megvettem 17 M fontért <#idiota>

fsgh
bazzeg 1 kiálítás és Toni lerugását még ugyahogy bírtam bazzeg de 2 kiálítást hát mennyenek....

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A JÓ BÜDÖS CSALÓ KURVA ANYÁT A MILÁNNAK+!!!!!!!!

Zsolti9014
tom h ez nem az a game, de nekem TCM 2005-ben a Juvéval volt 500 millió euróm, minden évben nõtt volna 100 millával még, de már befejeztem, 2022 körül hagytam abba, azzal toltam legtovább

Hajrá Magyarország!

Ars3nal
egyik pléjám személyiségéhez ezt irja a játék:gyenge eltökéltség<#buck>
van valakinek még ilyen?

Zenszkij
Teljes mértékben egyetértek. A második évben mivel megnyertem az elsõben a BL-t játszottam a World Championship Cupon, tolódtak a bajnoki meccseim és az utolsó két meccsem a Liverpool és az Arsenal ellen volt. Egyik szombaton, a másik pedig vasárnap, egy napra rá. Húzós volt de megnyertem a MU-val mindkettõt és éppenhogy csak bajnok lettem, mert a Chelsea otthon kikapott a kiesõ West Bromtól ugyancsak az ucccsó fordulóban. Igen, az angol liga a leghúzósabb. Ezért szeretjük 😊)

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ars3nal
<#wave>

5w0rdf15h
az semmi PLbe 3 naponta vannak meccsek télen 1 hónapig ha mindenben állsz még aztán meg ha vannak elmaradt meccseid május elején 2 naponta vannak a pótmeccsek szal sztem ez a legkeményebb bajnokság

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

fsgh
hello😊 akkor nyomjad😊

hello <#wave>
na ynomom a 30M fontos valencia memntésem ami -18Mról lett <#zavart2>

fsgh
Jajj de jóóó Mos nyomom a mIlan ellen olasz kupába aztán 4 napra rá Terrana ellen seri-a aztán 3 napra rá Milan ellen visszavágó aztán rá 3 napra meg a Milan ellen játszom a Seri-aban:@@@ de jóóóó

fsgh
nem akarom kihírdetni mert akkor többiek is elfigyelnek rá...

zenszkij😄e, Brazilok...

Zenszkij
csak nem D-Amerikából valóak?

5w0rdf15h
van olyan én pl srnat hoztam így el, hírdesd ki h érdeklõdsz és úgyse fog szerzõdést hosszabítani nyáron meg lecsapsz rá 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

fsgh
nem tudja valaki miért van az hogy néhány embert nem tudok leigazolni ingyen mikor
már rég Január elseje van és a szerzõdésük nyáron járna le...(egy pár embernél nincsen leigazol felirat....)

Ars3nal
na a seggfej kapusomat kirúgtam

Zenszkij
oké köszi, és jó playet 😊

fsgh
bazz de xar sorozatban vok:S már csak 1 pont az elönyö a Palermo ellen😞(((

Ars3nal

bocs

Ars3nal
kettõt is bepotyázott ez a nyomorék Gergulás õ a harmadik számú kapusom de január elsején kirúgom a rákba

Tojesz
Juve ellen 1-1
Jó az, mert õk az elsõk😊

Ars3nal
Nedved helyére vettem mert évvégén sajnos visszavonul😞

fsgh
na túlvagyok a szezon elsõ felén... elsõ vok 4ponttal.. Milan,Juve,Inter hármasbó 2-nél begyûtöttem a skalpot😊)

Tojesz
<#eljen>
Na megyek küzdeni Juve ellen

fsgh
na ez a csapatodba nagyon durva igazolás😊 Grat😊

Zsolti9014
nekem is kéne az a csomag, de holnaptól szerdáig nem leszek itthon mármint Mo.-on.

Hajrá Magyarország!

Ars3nal
és a harmadik

Ars3nal
második

gabber_saviola
Avanti Bari <#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
fel persze, igérem legkésöbb reggelre felkerül

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Ars3nal
elsõ téli igazolás

Zenszkij
felrakod a csomagot lécci?

Tojesz
Te jó ég, milyen meccsek jönnek most sorban....
Juventus, Inter, Lyon, Roma

fsgh
<#worship><#worship>

Ars3nal
<#taps><#taps>
várj vele aztán majd csak belejön

Tojesz
Na, most kijött a különbség, de Vucinic csak szenved eddig<#szomoru1>

3. gól nagyon érdekes volt.Mourad beadta 16os sarkáról, a kapus meg bevédte😊

Ars3nal
küzdök Kollerért meg azért hogy Nedved maradjon még egy évet😄

Tojesz
ja😊

fsgh
Na most kezdek el ingyen játékosokat hozni...😊 Fred és Van der vaart nem akar jönni<#rinya><#rinya>

fsgh
nálam nyomja😊

Tojesz
nézd meg Daniele Bonerát, nálan is õ játszik jobb oldalon
Ja, és annyira nem lehet szutyok, nálam EB-re is behívta az olasz szöv.kap

fsgh
huhh lesz pénzem😊elmegy Filipe Gomez 2,5milláért + 2,5 részletekben 6 hónapig...
Elmegy a védõm amit sajnálok😞 10milláért...
és egy szar pléja 2,5 milláért😊

Tojesz
<#integet2>