Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Celtic , Ajax , Shaktar Donyeck. jó lenne továbmenni majd
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
nanni
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
én most ézem hogy gyilkos lesz az utolsó 5 forduló:S még jó hogy messze van.. Inter,Genona,Roma,Juve,Palermo(aki velem együtt van az élen azonos pontszámmal...)
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
grat mindenkinek
Helyzet a következõ: Elhasználtam 3 cserét és a kapusom lesérült, hogy tok egy játékost beküldeni a kapuba? Mert addig nem megy a meccs
I’m Forever Blowing Bubbles...
ingyen leigazoltam crespót most az értéke 3.9M font
Kölcsönadoma betisnek egy évre 5 M fontért és fizetik fizujának 80%át <#idiota>#idiota>
Felraktam az európai csapatos mezes packot de abban se volt benne, és márszitne mindent végignéztem 😊
Elég jól fut a szekér 😊 Elsõ meccsem elveszítettem 0-1re a második döntetlen azóta pedig folyton nyerõ szériában van a csapat 😊 Jön a Premier Liga. Remélem így fog menni a szekér továbbra is 😊
csak 38 éves volt<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>