Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy angol harmadosztály és ott átlag 10e
és nincs pénzem fejlesztgetni mert fontosabbnak érzem a feljutást mint a 100ezres stadiont pályafûtéssel...
I’m Forever Blowing Bubbles...
amúgy meg leszarom a stadiont amíg minden évben egyenes ágon feljutok szvsz
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
I’m Forever Blowing Bubbles...
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Amúgy vicces hogy egy világklasszis edzõ (19es támadásból) csak 4esre bírta felvinni a támadásokat
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
sztem enniyért add el. megveszed belõle fredet meg vucinicet , és még marad 15Md mondjuk bojinovra
jóideig bírta az iramot az MU aztán kipukkadt
BL döntõ leggyorsab gólja
meccs
álomcsapat
és végül a keret:
volt tavaly h 7 nap alatt 3x játszottma atléticoval. elsõ meccs spanyol kupa 0-0-. utánabajnokságban elvertme 3-0ra. aztán itthon 2-2 és idegenben lõtt góllal továbbmentek a spnyol kupában , amit meg is nyertek. a nemes bosszú <#idiota>#idiota>
tavaly megnyertem intertotó kupát , spanyol bajnokságot , UEFA kupa döntõt sajna elbuktam
Barca-Real 4-2
Real-Barca 3-0 :S:S:S:S
Real-Barca 3-3 Az utsón játszhatott már etoo 😛😛😛
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
ha nem sérült volna le a száz kapusom akár eljuthattam volna Ligakupa döntõbe és akkor UEFA...de mostmár vettem faxa kapust úgyhogy jövöre ilyen nem lesz