Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jah, 2020-ban mar nem volt tul nagy kihivas, mindig nyertem 😊
Reggelt
Miota megjott Grosso es Barzagli, 7 meccsen 4 golt kaptam, es meccset 6-t megnyertem, amivel igen csak elore jutottam a tabellan, es Toldo es nagyon jol ved. Legutobbi sikerem:
A 7 meccsen az egyetlen veresegem, erdekes meccs volt:

Miota megjott Grosso es Barzagli, 7 meccsen 4 golt kaptam, es meccset 6-t megnyertem, amivel igen csak elore jutottam a tabellan, es Toldo es nagyon jol ved. Legutobbi sikerem:
A 7 meccsen az egyetlen veresegem, erdekes meccs volt:
Edzési lehetõséget hogyan lehet javítani ? Hogyan építenek ki jó edzõpályát ?
Loe Bing-et ti melyik poszton használjátok,milyen edzésre állítsam be?
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
az idény végén elvielg 3millám lett volna átig.keretnek de a liverpool adott 28-t Petrov-ért...mondom jóó eladom veszek belõle 1-2fiatal tehtséget na tessék ott az eredménye az elõzõ hsz-emben😄DDD
lol
majd nyerek valami kupát ami idén is befigyelt volna MU meg cselszkij verés után de a bakikapus megmentett tõle meg a plusz UEFA meccsektõl,díjaktól és legfõképp pénztõl...
majd nyerek valami kupát ami idén is befigyelt volna MU meg cselszkij verés után de a bakikapus megmentett tõle meg a plusz UEFA meccsektõl,díjaktól és legfõképp pénztõl...
<#idiota>#idiota> -18hoz képest ez kurvajó
egyenleged hogy áll?
nálam is tolta shaktarba , elég jó.
de ez mindenkinél így van , akinek sajátja a stadion
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
nincs ha már a PL-ben leszel folyton foglyák bõvíteni
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
csak gondoltam dumcsizhatunk az Angol alacsonyabb osztály relytelmeirõl!
I’m Forever Blowing Bubbles...
ha jól megy akkor úgy is bõvitik maguktól!
hát pedig flémnek hangzott
van msnem csak nem akárkinek<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
van msnem csak nem akárkinek<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
nem beszólás volt csak egy kérdést!!! DE könnyen felkapod a vizet!!!!
I’m Forever Blowing Bubbles...
azaz. zsólj be neki , aztán ahverkodj. okos vagy