Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I’m Forever Blowing Bubbles...
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Mert nekem most félig német félig magyar😊)
Mert nekem most félig német félig magyar😊)
ezek alapján nem lesz gond a bentmaradással
Ez pedig a keretem:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
De hazai pályán biztos megverem õket, kül. bajban leszek😊
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Nem lehet valahogy útólag bõvíteni a játék adatbázisát?
Úgy értem hogy a játék elején csak a magyar bajnoskágot kezdtem el de most már szeretnék más bajnoksággal is játszani.
Shaktar Donyeck - Valencia 1-3
hilfe!!
na nem nézném tovább a magyar válogatott bénázását, fõleg úgy, hogy pl Garicsot a sógoroktól behúzta a gép az osztrák válogatottba, miközben legjobb magyar balszélsõ, van vmi realtimeeditor mint a régihez, amin lehet állampolgárságot változtani?
Kuranyi-t, Howardot, Németh Szilárdot már viszint pofátlanság lenne ??<#heureka>#heureka><#integet2>#integet2>
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
most játszottam idegenben REALal 3-3at <#idiota>#idiota>
Modenával kezdtem egyett seria b!A pálya majdnem vadi új és gyönyörû a stadion, ne meg Pavarotti is itt született😊eddig 10 meccs 8 gyõzelem 2 döntetlen, és vezetem a tabellát!Bologna nagy rivális, de mióta döntetlent játszottam velük és beszoltam az edzõnek eléggé lepusztultak és csak 4. helyen vannak!viszont van egy cara valami nevû csapat ami nagyon jó és 2. mögöttem két pont hátránnyal!Czvitkovics egy állat, jól tolja TKP poszton!Carignano is és priskin is elég jó!Rajczi hasznosan játszik 7-8 osztal, de a gólok elmaradnak!Viszont a reac monstól igazolt ingrao nagyon tuti!Ajnlom mindnekinek!majd mé jövök!
Grat Tojesz!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
3 csatárral kezdtem (Mourad Ronaldo Vucinic), mindegyik betalált, asszem maradok is ennél a formációnál<#smile>#smile>
I’m Forever Blowing Bubbles...