Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b4rc4
#69023<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#email>

betis has bben own3d !?!?! LErúgták David Villát , Crespot , Kluivertet meg Vucinicet. faszkivanlassan

Fabio Capello
Válasz gombot használd inkább, és egy kicsit vegyél vissza. Ha vkinek megvan majd szól

Pisti1026
Sir Moonnak: te honnan szedted le az Nb2-es mezcsomagot?? Ha megvan akkor kûld már el! Elõre is köszi! Címem: [email protected]

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Fabio Capello
max 4et

Zenszkij
editor

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Ars3nal
thx

Zenszkij
4-5

Ars3nal
sztem max 2-3 és kicsi adatbázis

Magic Boy
Grat!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Kb hány bajnokságot érdmes beállítani a Intel P3 940Mhz,512 MB RAM-al?
Ars3nal
na lol Nottingham Forrest hívna de menjen a hóhér oda

Holdpro
100%os magyarosítást ne várd, elöbb jön ki a 2007 mint a magyarosítás..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Tojesz
Én ennyivel játszok, bár néha egy kicsit sok😊

magyarosítás meg még nincs 100%os

Bocsi a sok kérdésért de nincs valahol 100%-os magyarítás?
Mert nekem most félig német félig magyar😊)
Bocsi a sok kérdésért de nincs valahol 100%-os magyarítás?
Mert nekem most félig német félig magyar😊)
Atesz89
Itt az elsõ nagyobb gyõzelem:

ezek alapján nem lesz gond a bentmaradással
Ez pedig a keretem:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Kb hány bajnokságot érdmes beállítani?Gondolom az összeset nem lehet
Tojesz
BL-ben nincs sok szerencsém eddig, ugyanúgy kaptam ki a Moskvatól is, mint az Arsenaltól...min döntetlent éremeltem volna, erre egy megpattanó lövés miatt vesztek
De hazai pályán biztos megverem õket, kül. bajban leszek😊

Atesz89
SZtem technika

Holdpro
Folytatás

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Kb hány bajnokságot érdmes beállítani?Gondolom az összeset nem lehet
Zenszkij
sajnos nem lehet, kezdj újat

Hello!

Nem lehet valahogy útólag bõvíteni a játék adatbázisát?
Úgy értem hogy a játék elején csak a magyar bajnoskágot kezdtem el de most már szeretnék más bajnoksággal is játszani.
BL meccs:
Shaktar Donyeck - Valencia 1-3

<#wave>üdv

hilfe!!

na nem nézném tovább a magyar válogatott bénázását, fõleg úgy, hogy pl Garicsot a sógoroktól behúzta a gép az osztrák válogatottba, miközben legjobb magyar balszélsõ, van vmi realtimeeditor mint a régihez, amin lehet állampolgárságot változtani?
Kuranyi-t, Howardot, Németh Szilárdot már viszint pofátlanság lenne ??<#heureka><#integet2>

Ars3nal
semmi

Zenszkij
milyen képességek kellenek annak az edzõnek, aki a lövést oktatja... a támadáson kívûl mi még?

Ars3nal
ha kapok pénzt meg lesz van der meyde is...

Magic Boy
Ha Koprivec nyeli a gólokat akkor nem nála van a hiba kiscsapatoknál õ az ideális kapus!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Ars3nal
nekem volt hogy kiállította védõmet azt írkodta hogy botrányos döntés meg ilyenek...rohadt gép megveszi kilóra a bírót<#hehe>

Zenszkij
Mekkore egy szemét bíróval találkoztam az Uefa elsõ körében a Fradival, te jó ég! A Belgrád ellen idegenben két emberemet kiállította, egyiket a 2. percben, amásikat a 46.ban. A többiek besárgúltak csak a kapusom nem. De így is nyertünk 4-3ra 😊 Kilenc emberrel három gólt lõtt a csapat !! Kocsog bíró 😊

Ars3nal
nem,olyanok kb mint amilyet lejjeb belinkeltem meg nagyobb nevek is akik nem játszanak elsõ csapatba, Crouch is jött volna csak nem tudtam elég fizut adni neki

hello.O<#wave>
most játszottam idegenben REALal 3-3at <#idiota>

Fabio Capello
Például? Újabb öregfiúk? 😛😄

Ars3nal
olyan faxa pléjerek jönnek el ha lesz pénz

Holdpro
sziasztok jóreggelt

Tojesz
Grat, ma Palermo gyalázás folyik?<#wink>

Ars3nal
hali és grat all

Szevasztok!
Modenával kezdtem egyett seria b!A pálya majdnem vadi új és gyönyörû a stadion, ne meg Pavarotti is itt született😊eddig 10 meccs 8 gyõzelem 2 döntetlen, és vezetem a tabellát!Bologna nagy rivális, de mióta döntetlent játszottam velük és beszoltam az edzõnek eléggé lepusztultak és csak 4. helyen vannak!viszont van egy cara valami nevû csapat ami nagyon jó és 2. mögöttem két pont hátránnyal!Czvitkovics egy állat, jól tolja TKP poszton!Carignano is és priskin is elég jó!Rajczi hasznosan játszik 7-8 osztal, de a gólok elmaradnak!Viszont a reac monstól igazolt ingrao nagyon tuti!Ajnlom mindnekinek!majd mé jövök!
Barzagli golt szerzett volt csapat ellen, ezzel a gyozelemmel nagyon kozel kerult a bl indulas, a palermoval vagyok versenyben a 4. helyert.

Grat Tojesz!

McFrost
vegyél vissza a lendületbõl!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Atesz89
Hali!!!

Fabio Capello
szép jó napot és grat 😊

Tojesz
<#integet2>Sziasztok, mai elsõ meccsem:

3 csatárral kezdtem (Mourad Ronaldo Vucinic), mindegyik betalált, asszem maradok is ennél a formációnál<#smile>

Normal-al. Mondjuk a torinoval is nehezebbre szamitottam, elso evben a seria a-ban bl indulasert kuzdok..

Pisti1026
Mikor lesz fenn már az NB2-es mzcsomag?????????????????? Ha valakinek megvan akkor kûldje már el!!!!! [email protected]

I&#8217;m Forever Blowing Bubbles...

Atesz89
Jó Reggelt és grat Redvin meg akinek még nem gratuláltam 😊

Fabio Capello
Reggelt all!

b4rc4
mekkora adatbázissal tolod?