Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, koszi, egy picit en is meglepodtem, de foleg azon hogy milyen jatekosok eljottek hozzam az elso evben 😊
elsõ éved volt? akkor óriási grat
õk sme úszták meg 4 gól alatt <3 vucinic

Veget ert az elso idenyem a seria a-ban.

nekem is a Gabber csomag kéne kûldjétek el ha vkinek meg van! Elõre is köszi: MsN😛[email protected], e-mail: [email protected]
I’m Forever Blowing Bubbles...
Most 19M font 2 hónapos sérülés után. Eredetileg 11 volt <#idiota>#idiota>
Grat!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ha azt írja, akkor igen, akár ki is állhatnál annyival.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
igen
Ezaz...bõvítették a stadiont 16000 ülõhellyel.Elég gáz volt az a kis 40000-es befogadóképesség:S
Köszi!
Megnézte, de azt írja, hogy nincs játékos korlátozás ez azt jelenti, hogy 11 légióssal is kiálhatnék?
Megnézte, de azt írja, hogy nincs játékos korlátozás ez azt jelenti, hogy 11 légióssal is kiálhatnék?
uccsó 3 bajnokim . enhye ownzolás volt

Valakinek megvan a Gabber csomag? Szeretném elkérni attól akinek megvan, ha van esetleg msn-e akkor priviben adja már meg lécci, és msnen átküldhetné, megköszönném. <#worship>#worship><#worship>#worship>
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Alaaap..<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Csak ajánlani tom minden kedves menedzsernek<#alien2>#alien2>
Csak ajánlani tom minden kedves menedzsernek<#alien2>#alien2>
Rég jártam erre, bár még mindig a Lyonnal nyomom 😊
Rögtön itt 1 kis melegítést a második félévre:
Fred a világ legjobb csatára, az 1x biztos!!!Braulio meg 8 perc alatt vágott 1 mesternégyest.Mellesleg most tartok féltávnál, de Fred már most 26gólos<#hehe>#hehe><#taps>#taps>
Rögtön itt 1 kis melegítést a második félévre:
Fred a világ legjobb csatára, az 1x biztos!!!Braulio meg 8 perc alatt vágott 1 mesternégyest.Mellesleg most tartok féltávnál, de Fred már most 26gólos<#hehe>#hehe><#taps>#taps>
A Tabellánál a Nézet menüben van olyan hogy szabályok ott le van írva
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
jaa ok😊 ha tapasztalt pléját akarsz venni akkor ne 25,26 évest vegyél... 30-31 azzal ellehet jáccogatni 3évig..😊
Akkor 30 legyen szerintetek a felsõ korhatár?
Más:
Tudnátok nekem arról felvilágosítást adni, hogy az Olasz 2. és 3. ligában mi a szabály a légiósokra(eddig csak úgy mertem keresni, hogy bejelöltem, hogy olasz legyen)?
Más:
Tudnátok nekem arról felvilágosítást adni, hogy az Olasz 2. és 3. ligában mi a szabály a légiósokra(eddig csak úgy mertem keresni, hogy bejelöltem, hogy olasz legyen)?
ha 30 éves min 4 évig vígan eljáccik jó értékekkel
1 M font 😛PPP -18Mba voltam , aztán kaptam TVs joddíjra 40!M fotnot , eladtam játékosokat 25Mért , és úgy össz-viszsa kaptam 14.7 M fontot. Abból megvettem Vucinicet meg nemtomkit , Nihat meg Crespo ingyé' jött
Tudom, hogy 30 kéne legyen, de úgy szeretném megoldani, hogy ne csak 1-2 éves megoldás legyen, mert egyenlõre anyagilag minuszban(200000 euro) van a csapat!
" kéne egy kis rutint igazolnom, " erre "elsõ korhatár a keresésnél(én 25-26-ra gondoltam) " . Elõször gondolkodj azon mait írsz és raájössz mi legyena korhatár
najó 2 meccs 11 gól kapnak 3 nap pihenõt <#idiota>#idiota>
Az átigazolási idõszakban kéne egy kis rutint igazolnom, mert a csapatom elég fiatal és bár a támadójáték ellenálhatatlan a védelem nagyon szedi a gólokat.
A Kezdõm:
Comi(24) - Pinali(24),Urbano(24)Viscido(17)Bartolucci(24) - Esposito(23) - Orsini(18),Camilluci(27),Galasso(24) - Piovaccari(24),Titone(19)
A gólkülönbségem 8 meccs után 31-18 és ugyan elsõ vagyok, de rettentõen zavar a sok kapott gól!
Szerintetek mi legyen a felsõ korhatár a keresésnél(én 25-26-ra gondoltam)?
Tudnáto nekem arról felvilágosítást adni, hogy az Olasz 2. és 3. ligában mi a szabály a légiósokra(eddig csak úgy mertem keresni, hogy bejelöltem, hogy olasz legyen)?
A Kezdõm:
Comi(24) - Pinali(24),Urbano(24)Viscido(17)Bartolucci(24) - Esposito(23) - Orsini(18),Camilluci(27),Galasso(24) - Piovaccari(24),Titone(19)
A gólkülönbségem 8 meccs után 31-18 és ugyan elsõ vagyok, de rettentõen zavar a sok kapott gól!
Szerintetek mi legyen a felsõ korhatár a keresésnél(én 25-26-ra gondoltam)?
Tudnáto nekem arról felvilágosítást adni, hogy az Olasz 2. és 3. ligában mi a szabály a légiósokra(eddig csak úgy mertem keresni, hogy bejelöltem, hogy olasz legyen)?
végre valaki 30 alatt <#idiota>#idiota>
Ha a betist ownzoltam , akkor ez mi? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ja igaz. colsa és torres kiteszi a fél valencia keret árát
lol Celtaa - VAlencia 8. percben 3-0 ide 😊
na én 4-1re vertem õket (:

Hozzám meg õ jön😊