Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Divatcsapatok OLÉ!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Szabó Gáborom Mesterhármas és meccs legjobbja 😊
olympus igy nem zavar ha beírom minden meccsemet ?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
De szerzõdés újításkor is lehet.
Tojesz:
Én TKPK-ként játszatatom. Most nekem se jó de ad passzokat rendesen.😄
Divatcsapatok OLÉ!
Meg hol ajánlatos játszatni?Mert elsõ meccsen nem mutatott sokat, igaz lõtt egy gólt😊
Egyébként köszi.
Teljesen reális eredmény..
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Elég csak azokat a meccseket amin bravúrt hajtassz végre és a bajnokság végeredményét.
szerintem!
Az aki idejön megérdez egy két dolgot beszur egy két képet és baszik utána visszajönni de azokkal a kérdésekkel és hasonlókkal ugy feltudja huzni az ember agyat... Pl.? Nekem a legellenszenvesebb mostanába Self volt . mert nem értem miért kell 15034234234X beszúrni ua. a képet. Ami egy sima bajnoki egy sima csapat ellen egy sima 3-1 es meccs...
Divatcsapatok OLÉ!
Adtak 34 millio Ft-ot igazolni, meg 7 millio a fizetésekre😊
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Ráadásul az UEFA kupában veretlenül végeztem a csoportban, többek között megverve a német bajnokság élcsapatát (Dortmund 3:0), és pl. a Sportingot 4:0-ra.
Nem értem, miért nehezebb meccs a Sunderland elleni (ahol kikaptam 5:2-re), mint a Dortmund elleni. És olyan hibákat követnek el a hátvédeim...Rehmann odapasszolta az ellenfélnek a 16-os sarkánál a labdát, az beadta, McMahon simán elrúghatta volna, de egyszerûen elengedte, az ellenfél csatára berúgta...Ilyenek vannak.
A szurkolók véleménye az, hogy új menedzser kellene a klubhoz... 😞
Most jelenkeztem a Sochaux-hoz, éppen nincs náluk menedzser, de õk is a kiesés ellen küzdenek. Sõt, tökutolsók.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Milyen erõségü(bajnokesélyes, középcsapat, kiesõjelölt)csapatot mondjak?
Érdemes megnézni de töltsd be a többi afrikai országot is.😄
simán nem a ligában😄
Divatcsapatok OLÉ!
De megnézem
Mármint a Piratest, India nem vonz semennyire
Divatcsapatok OLÉ!
A fórumot olvasgattam már régebben is, de "aktívabban" csak 1-2 hete vagyok jelen.
gamertag: kenobita
Divatcsapatok OLÉ!
Bár lehet más lesz belõle, még gondolkozok
Aki azokat megszegi azt meg a topikgazdának
-vel kéne "jutalmaznia"A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
bannolni kéne ezt is
Divatcsapatok OLÉ!