Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
-ket osztogatni és akkor elõbb utóbb vagy beilleszkedne vagy elhúzna és nem rontaná itt a hanoglatot!
Akkor talán a régiek is visszajönnének!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Talán 3. hely meglesz szerencse kell hozzá
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Csak egyszer kétszer egy évben nem 100X.
Amúgy nem adom fel csak tényleg kicsit elkéne gondolkozni az embereknek, hogy milegyen. Simán el lehet küldeni azokat az embereket akik szellemileg nem nõttek fel ehez a közösséghez. Szívbaj nélkül.
Divatcsapatok OLÉ!
Kár, hogy ennyien elmentek szerintem, most már én sem olyan lendülettel irogatok ide, mint régen. Nagy kár érte.
Azonkívül én vagyok az egyetlen itt, aki még nem is ért el nagyobb eredményt. Igaz, még csak egy (azaz egy) csapatot irányítottam.
FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/
folyamatosan mentek a zrikálások itt és jó volt olvasni mert néha szakadtam a röhögéstõl. Egy ideig nem voltam, mikor visszajöttem mit látok mindenki eltûnt.
Visszaolvastam és látom a sok vérpistikét, meg a minden egyes meccsrõl készült képeket. Sõt ezek el is várják hogy minden képre reagáljak.
Srry de nekem is sztem ez lesz az utsó hsz-m...
Bocsi
Divatcsapatok OLÉ!
Így is kell, mert ha elmegy mindenki akkor...
Ez rossz hozzáállás!
Ha elmennek azok akik tudják, hogy milyen egy normális fórumközösség akkor ez a fórum is el fog süljedni(még megmenthetõ lenne).
Régen élmény volt ide jönni, mert jó csapat gyült össze és jókat lehetett beszélgetni.
Most meg csak aaz eredményekröl készült képek vannak(töbségében) és ha valakinek nem gratulálnak az egyböl tngert játszik(háborog).
Nem mintha megeröltetõ lenne az a grat(sõt az igazi eredményekhez illik is gratulálni), de sokan minden(vagy majdnem minden) meccsükröl raknak be képet aminek aztát tényleg semmi értelme nincs!
A csítereket kihagytad.😛P
Én sem fogom itt rontani a levegõt.<#wave>#wave>
\"Never say never!\" W Churchill
- a nagy többség csak a saját képeivel van elfoglalva... nicns közösség... sok a vérpistike... sajnos ez van...
Divatcsapatok OLÉ!
asfa;kanál;franco;zaki,mcfrost;gabber meg a többiek... ezek közül senki nem jár ide úgy mint régen...
Divatcsapatok OLÉ!
Ne veszekedjetek az élet szép és túl rövid hogy vitázzatok
tessék elsõ mai meccsemen kipróbáltam a B sort.. Nem árt ha pihennek a nagyok..
gamertag: kenobita
ugy néz ki fred személyében megtaláltam toni utodját😊
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Soma valami igazad van ma még senki nem gratulált pl. nekem pedig raktam be legalább 4 képet.
Kivéve persze azokat akik egy grat all-t elejtettek.
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
szevasz
engem meg ez idegesít, ennyi. szevasztok
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
mikor idejöttem elõször akkor mindenkinek ment a körbegratula, mostmeg mit látok...
komolyan mondom az is egy vicc hogy amiatt a másik nyakának ugranak egyesek mert ugyanazt a csapatot menedzselik...szabad nem?
ugysincs 2 ugyanolyan csapat basszus.mértnem lehet megint a dicséretekért idejönni, nem a szidkozodást, nagyobbatmondást hallgatni.
bocsi attol akit nem érint, de engem kicsit idegesitett a dolog és gondoltam leirom.
további sok sikert!!
de az õs-Atleticos-ok helye bérelt.
Kezmannak mennie kellett az fgn és a kevés pénz miatt.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014