Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ars3nal
végigjátszás nem kell?
amúgy másfelet is megadnák sztem...

Sysfox
Üdv! <#wave>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Sysfox
Én is...4 hónapig...Se FM, se CM...Rossz idõk voltak...Bár akkoriban még nem is ismertem. Leszerelés után szereztem meg a CM01/02-t...

Ars3nal
hali és grat all

Basszus, de jót kérdezel! Errõl szól a játék, hogy ezekben a helyzetekben mit tennél! Végiggondolod, mik a céljaid, terveid, lehetõségeid és döntesz! Sosem fogod megtudni, mi lenne a legjobb döntés. Ez a manager felelõssége, kiválasztani a várhatóan legjobbat.
Persze leírhatjuk szubjektív véleményünket, kívülállóként, de...

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

MagicGirl
Van egy fiatal tehetségem(127/160):

jött rá egy ajánlat:

A nyáron érkezik 2 tehetség:

és a klubb nehéz helyzetben van:

Ti mit tennétek a helyemben?
Eladjam vagy ne adjam?
Esetleg kérjek érte több pénzt(ha igen mennyit)?

GTheo
Uhh ien meccset 😄😄😄
Ronaldinho,Eto'o,Maxi,VV,Puyol nélkül a Fener ellen 2-0-ás otthoni meccsel, erre: 70.Perc 2-0 a Fenernek 😮😮😮, 90. Perc: Messi 2-1 93.Perc: 3-1 és idegenbenlõtt góllal jutottam csak tovább, ronie remélem ha a döntõig eljutok felépül 😮

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

MagicGirl
Akkor írd privátba!

McFrost
senkit nem akarok kibeszélni😊

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

ki kell lepnem hozza a jatekbol vagy lehet közbe is?
MagicGirl
Miböl?<#wow2>

McFrost
ott voltam katona! egy ideig

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
simán észrevenni😊

MagicGirl
Magic Boy a barátom és õ a Sansovínó managgere én meg a Football igazgató vagyok!

Zenszkij
keresd meg a Cache könyvtárat és törölj belõle mindent

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Sysfox
Én meg kaposvári.

English Premier League Superpack-ot letöltöttem, readme szerint csak C:\......\Sports Interactive\Football Manager 2006\data\graphics\pictures\kits\clubs könyvtarba kell masolnom es mukodik, de megse mutatja uj mezeket :/
tudja vki hogy lehet mukodesre birni?😊
Zenszkij
ti rokonok vagytok?

MagicGirl
Na büszkélkedjek én is kicsit!
Az elsõ évben megnyertük a C1A bajnokságot:
Úgy is mondhatnám, hogy jöttünk láttunk gyõztünk:
Vagy ahogy Magic Boy mindta "A kiscsapat menekülése a gyõzelembe":

A célomat is sikerült teljesítenem hiszen bajnokok lettünk és a C1 szuperkupát is megnyertük (A kapusoma(Comi)-t hordágyon vitték le a pályáról:

Az én játékosom lett az év játékosa:

6 játékosomat beválasztották az év csapatába:

És én lettem az év managgere:

Ha érdekel benneteket majd dobok képet az igazolásaimról is!

GTheo
Egyre jobb...Eto'o 5hónapos sérülése után Ronaldinho "csak" 2hónapra sérült le.Le az összes Atleticossal <#boxer>

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Tojesz
Büntetõkkel ki hogy áll?
Én most vesztettem el egy büntetõpárbajt<#szomoru1>

Zenszkij
pech. a cache könyvtár tartalmát töröld

b4rc4
htá igen én szerintem az atelticoval kapásbol nagyon jó helyezés a 3. hely láûtva azt ,hogy élõben mit csinálnak...én örültem,hogy ezt eltudtam érni mert nemvagyok 1 tapasztalt manager...erre te meg itt mondod h a te csapatoddal érjek már el vmi normálisat...és akkor +te vagy felháborodva..<#levele>

Nem tudom berakni a mezeket:S

Magic Boy
Én meg békéscsabai.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Zenszkij
én pl szegedi vok, mondjuk ilyen hétvégi fél napos akármire gondoltam....

Tojesz
Az milyen hülyén fog kinézni, ha a beszélt nyelveknél a magyar mellett megjelenik az angol, és a ..... a zulu<#nevetes1>

Magic Boy
nem rossz ötlet csak az a baj, hogy itt sokan vidékiek(többek közt én is).

Zenszkij
Egyébként néha össze lehetne hozni ilyen FM találkozókat is...

Tojesz
Akkor közönségszórakoztató játékkal próbálok elõállni hogy minél több nézõ jöjjön össze😊

Zenszkij
A Coca Cola Cup, A Telecom charity Cup, meg a SÉEÁTESC: Szegény Éhezõ Etióp Árvákat Támogasd Egy Szelet Kenyérrel Cup

Magic Boy
Néha belefér az off!
Emlékszem volt olyan amikor több oldalon keresztül olyan beszélgetés ment aminek messze nem volt köze a játékhoz, de mégis jó volt, mert formálta a közösséget és mindenki jólérezte magát!

Tojesz
Jah, a Barival volt hogy BL meccsen Lián ellen 2500 nézõ volt....
Na ott kicsit besokalltam

olympus
és?
senki ne mszól meg mert kb egy 2 óraája nem a gémrõl beszélünk.

Divatcsapatok OLÉ!

olympus
Grat!!
Azért a 65 ezres nézõszám DÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚRRRRRVAAAAAAAA😄DDDD

Divatcsapatok OLÉ!

Zenszkij
De tudod egy forumnak is lehet családias hangulata... sõt jó haverság is lehet... nem állandóan csak a játék..----nah ezzel egyetértek teljes mértékben, de lehetnek új barátok is...nah egyébként már nem a game-ról beszélünk 😊

olympus
de könyörgöm...
FAQ MINEK VAN???
VISSZAOLVASÁS MINEK?????
NEHÉZ?????
nem ....
ilyneknek had ne reagáljak normálisan. sõt ez is normális volt...
nem értelek. dalackraul is ittvan miota. tudhatta volna de muszáj megkérdezni. Errõl beszélek...

Divatcsapatok OLÉ!

Magic Boy
Nem családi fórum, de az is jelzi, hogy jó a közösség, ha az emer nemcsak a fórum témájáról tud elbeszélgetni és néha felkerülnek személyes témák/képek is).

olympus
elmult 2 nap?
gabber néha felnéz egozni -.-😄DD
franco szintén csak õ már zsigerbõl😛PPPPPDDDD
dzseki már elhagyott
asfa és kanál szintén
mcfrost tartja magát legalábbis megpróbálja...
De tudod egy forumnak is lehet családias hangulata... sõt jó haverság is lehet... nem állandóan csak a játék...

Divatcsapatok OLÉ!

Zenszkij
én is elkezdtem velük... 😊 vannak hozzá facepakjaim, csapatlogo és bajnoki logo 😊

Zenszkij
nah, azért mostmár te is kezded kicsit elvetni a súlykot...

Tojesz
Elsõ sikerem a csapattal, és még jön 2 vmilyen kupadöntõ
Érdekes évkezdés, egybõl bedobnak a mélyvízbe

Ja és még1 meglepõ dolog
Itt 3nál többet lehet cserélni<#fejvakaras>

Zenszkij
http://www.sortitoutsi.net/

olympus
Vérpisti 4ever😄
FAQ?? Visszaolvasás??? smafu?

Divatcsapatok OLÉ!

Zenszkij
khm, ez nem családi, hanem fm fórum...stb, sajnos vannak olyan emberek akiknek a stílusa nem jön be más embereknek, ez viszont egy ingyenes fórum az sg-n, senki se fizet érte, a játékot meg nem jó kisajátítani, úgyhogy sztem az ír ide aki akar, mellesleg meg ha a régiek nem írnak, akkor õk hátráltak meg, de nem hinném, hogy emiatt nem írógatnak az elmúlt 2 napban..

Üdvözletem a Német bajnoksághoz szeretnék mezeket meg facepakokat leszedni honnan tudnék? valaki linkelne mert sajna nem találom sehol:S

JackDaniels
Jobb szélsõként, csatárlént is nagyon jó, rohadtul jól fejlõdik. LÉehet elsõ évben nem lesz meghatározó, de utána nagyon is.😊

\"Never say never!\" W Churchill

Magic Boy
Ez így igaz!
Milyen szép is volt régen(volt aki az esküvõjéröl, más a gyerekéröl és volt olyan is aki a barátnõjérõl rakott be képet), de sajnos ezek az idõk elmultak!<#szomoru1>

JackDaniels
2-3 évvel ezelõtt is tanultak, dolgoztunk, volt barátnõnk, sõt van akinek családja is van.

\"Never say never!\" W Churchill

Magic Boy
Engem nemzavar, mert t-kabel család(1 Mbit/s)csomagom van, de sokakat zavarhat fõleg, ha nem korlátlan a netjük!

"Selfisch ezért lett tiltva"

Nemtudom, de szerintem ez is közrejátszott benne!