Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Atesz89
Hazai pályán?

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Zenszkij
jah 3. percben találtunk be 😊

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
és 1-1 lett a végeredmény Liverpoolban..igeen

Atesz89
Hajrá remélem sikerül(hanyadik perc?)

Ars3nal
elsõ bajnokim...nagy tapsot a legújabb sztárkapusnak aki a Nottinghambe játszik...

Zenszkij
Te jóisten, vezetek a Liverpool ellen idegenbe.....!!!!!

Ars3nal
na ha idén se nyerek FA vagy Ligakupát tökönszúrom magam😄

Ars3nal
na visszajöttem
grat mindenkinek😄

Zenszkij
Az Uefa kupában 2006-ban a csoportkörbõl tivábbjutva a Fradival az Udineset kaptam. Otthon 2-0ra elpáholtam, idegenben 2-2. Erre kapom a Liverpoolt...sebaj majd jövõre 😊

b4rc4
jóvan akkro ekzdek 1et sao paoloval😄 fincsi lessz😄DD

McFrost
simán ,nics utánpótlás gond😛

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

b4rc4
Brazil csapattal megéri jáccani? pl sao paolo?😛

zaki
Hmmm... Lehet, hogy megnézem õket. Egy északi-skandináv game érdkes lehet... 😊

McFrost
hadd mondjak én csapatot!!!!!!
Rosenborg

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Hegeace
Üdv managerek hatalmas grat mindenkinek!
Én csak egy kapusbakival szolgálnék amit az elmúlt napokban többet is láthattunk.

Heló szia remélem hogy vagy

zaki
Üdv. Grat mindenkinek. Kezdek egy új játékot a Werder Bremennel. Nem tudom játszott-e már valaki velük? Már csak 3 nap a VB-ig, valamivel el kell ütni az idõt! 😄

Atesz89
Nálam a ZTe-ben a Józsi Gyuri 1 év alatt képzõdött át bal kp-ból bal tkp-vá

Sysfox
Köszönöm Gabber. <#puszi>

FM2012 - http://sysfoxfm.blogspot.hu/

Tojesz
Nálam még nem állítottam senkit arra, de egyhamar nem végez az tuti
Sztem min. 1 év

Max08
Köszönöm szépen a segítségeteket!A skinproblémám meg meoldódott!😄😄😄

Atesz89
Hali!!!

Tojesz
Moggi keze Dél-Afrikába is elér!

gabber_saviola
valszeg mert nem ismersz 😛

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
de Foxi, te vagy itt a legjobb, Én tudom

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Atesz89

kösz, és érdemes? vagy eredetin fejlodik a legjobban?
Atesz89
Grat

Sysfox
Itt még megy legalább.

Tojesz
Itt meg van egy Gabber-csomag, amit tegnap Atesz felrakott

sideris
Options, news ticker lops icont ne pipáld ki!

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Max08
A játék alatt futó imformációs cuccost(hogy ki hova igazolt)hol lehet kikapcsolni?Mert egyfolytában arra kell várnom hogy annak vége legyen,és be tudnátok egy England Premiership facepack letöltését linkelni?Légyszi válaszoljatok és segítsetek!

Tojesz
Rákattitansz a játékosra, és az edzéseknél lehet átképezni az új posztnál

Sysfox
Az egyetlen öröm mostanában...Skjelbred gólja...Innen...

ha egy kozeppalyast aki ott jo, tamado kozeppalyasnak hasznalok sokaig akkor lehet hogy megtanul ott jatszani es az is bekerül a jo posztjai köze ? MC ->AMC

még fiatal csak 18 eves, tehat elvileg megtanulhatna...
Zenszkij
hmm, érzek némi irónikusságot a szavaidban 😊

Sysfox
Kivéve szerénységem...<#shakehead>

Üdv Gabber! <#wave>

b4rc4
tse vagy semmiii😊 köszi azért 😛<#pias>

McFrost
rajtad van a naci mi , nem a Misisn😊

gabber_saviola
gratulálok mindenkinek, mert iszonyat jók vagytok egytõl-egyig

Max08
És lenne még egy kérdésem!A játék alatt futó imformációs cuccost(hogy ki hova igazolt)hol lehet kikapcsolni?Mert egyfolytában arra kell várnom hogy annak vége legyen,hogy tudjak játszani 😄!

Max08
sziasztok!Lenne egy kérdésem!Be tudnátok egy England Premiership facepack letöltését linkelni?Mert idegesít,hogy Henry feje nincs meg a játékban 😄!

MagicGirl
Én is el adom, ha megadják érte a 3 milt.
Amúgy nemvolt ennyire minuszban a csapat csak a vezetõség bejelentette, hogy bõvíti a stadiont(jelenleg 800 férõhelyes)3500 fõvel és ez 3,5 millióba kerül!

Egyébként szerintem a legjobb eladni, ezzel egy kicsit stabilizálni a csapat anyagi helyzetét, mert az sosem árt, és a bejövõ pénz egy részébõl a csapat leggyengébb részét erõsíteni, például ha középhátvádben vagy egy kicsit gyengébb, akkor oda egy jobb játékost, satöbbi. Szerintem.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

MagicGirl
Most is õ játszik csak néha beszámol az eredményekrõl és kikéri bizonyos dolgokban a véleményemet(én választottam a csapatot, a bajnokságokat és az én adataimmal lett genegálva a managger).

Atesz89
Hali és grat all!!!
(Én zegi vagyok bár ezt sztem nem nehéz kitalálni...)

MagicGirl
1.6 milt kértem azonnal és 1.6-ot 12 hónapra(Ha nem adják meg akkor sincs gáz hiszen még vannak érdeklõdõk(többekközt a Palermo és a Chievo is))!

Sysfox
Én is tudtam bibiii...<#duhos2>
Hiszen MagicBoy egy darabig a te neveddel játszott...

GTheo
Add el ;]
Mind a 2 érkezõ tehetség tud jobb Kpt játszani amit ez az Orsini gyerek is tud, és a pénz jóljön sztem 😉

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ars3nal
mit döntöttél?

MagicGirl
Már döntöttem csak érdekel a véleményetek, hiogy ti mit tettetek volna a helyemben!