Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig 8milla kell még C.Ronaldora, VanBommelt eladom és megkapom a moneyt 😛
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
És BL döntõs lettem =]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
u.i.:1napra rá Puyol 2 hónap...Szal Etoo mellett õ se megy tõlem VB-re sérülés miatt... :S:S:S
ja amugy nekem is tört el a lábam össze is csavarozták, akkor hagytam abba focizást már csak hobbiból játszogatok...
u.i: Dejó h FMbe nincs ien 😄 Sry az OFFért

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
msn:[email protected] bárki felvehet
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8