Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franc0
elismerésem

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

franc0
nézd, kifejtheted az álláspontodat ahogy tetszik. hidegen hagy.

"De a feleseg elete belefer mi? "

de ne így. és ne a házigazdát baszogasd.

Ars3nal
annyira idegesített a sok botlábovics elöl...10 kapuralövésbõl nem tudtak gólt rúgni... egyik középpályásom lõtte legtöbb gólt:S

zaki
Nagy grat! Rivaldo 36 gólja durva... 😄DDDD Végülis most, megy, vagy marad?

sideris
kihagytam egy szösszenetet, bár sztem senkit sem érdekel, Yaya Touré sztem hatalamas felfedezés lesz a VB-n 😊 FM2007ben megduplázódnak a skilljei 😛

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

Ars3nal
zsír,grat😄
játssz egyet Algyõ U19el kiváncsi vagyok mennyire vered le õket😄

zaki
Igaz csak felkészülési meccs volt... 😄

Ars3nal
ja azlesz,az biztos hogy pár embert elhajtok és megszerzem drogbát😄

MagicGirl
Érkezõk:

Távozók(Orsini-t nagyon sajnálom, de muszáj volt):

Mijen kell lezser vagy üzleties?

zaki
Nem tudom, jó sokat az viztos, 30 órát kb, passz... 😄

sideris
Én inkább nem sírok és nem is síratok, gartulálok inkább Fabiónak...bár elnézve a címeremet, nem a legnagyobb a barátságom a csapatoddal 😛 Valami nehezebbet is kereshettél volna abban a ligában...mármint uszta jó indulatból és kihívás miatt mondtam, mert elnézve az utsó 10 évet, kb 7szer volt bajnok az OSFP De szép nagyon, hajrá! Ui. semmi roisszindulat, csak vélemény!<#worship><#eljen>

\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic

GTheo
Folytasd sztem ;]
Úgyis az elõbbiek alapján szarul kezdted a másodosztályt 😄😄😄 és már tod h kit érdemes és kit nem érdemes igazolni úgy kb.
Király vagy te a Weymouthtal ne h abbahagyd velük😄
BL-címig nincs megállás ;]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ha meg az "ujak" akarjak kicsit "csaladiasabba" tenni a forumot, megismerni egymast (ha mar a regiek elmentek), akkor meg lebasszatok oket. Erdekes hozzaallas. Sry az offert.

Ars3nal
nah van fél évvel ezelõtti mentésem még harmadosztályból csak nemtom folytassam e vagy kezdjek ujat...

Betoltottem, csak eppen kicsit furcsanak talalom a "regiek" hozzaallasat, akik itt sirnak hogy igy szar meg ugy szar, miota megjottek az "ujak".

GTheo
Hát én nálam is csak Eto'o a csatár a két szélsõ feltolva csatár csak, etoo a sérüléséig 34meccs 36 gól 12 gólpassz 😉

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Ars3nal
ehh aztírja nem tölthetõ be<#boxer><#boxer><#boxer><#boxer><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

franc0
viselkedj már úgy mint aki betöltötte a 18-at.

b4rc4
grat😊😊😊😊

Ars3nal
<#taps><#taps><#taps><#worship><#worship><#worship>

Hi all.Nem tom ti hogy vagytok vele de én egy csatárral játszom és nekem van a legerõsebb támadójátékom a serie a-ban.a legerõsebb csatárok is nálam játszanak és mindent meg tudok nyerni az 1 csatárommal<#vigyor2><#crazya>
De a feleseg elete belefer mi? (azert mondom ezt mert valaki pont ilyesmit hozott fel mint "regi szep emlek") Ez meg foci is legalabb.

Ars3nal
lefagyott mentés közbe:S és csak egy fájl van<#violent><#violent><#violent><#violent><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

Atesz89
Grat!!!

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

McFrost
nem értem miért buzulnak mostanába a képfeltöltõ oldalak?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Fabio Capello
Üdvözlet managerek! Végetért az elsõ szezonom az Olympiakossal, íme az eredmény:

b4rc4
😊😊

Ars3nal
énis bírok csak technikám meg fizikumom "csöppet" leromlott😄
na sztem fejezzük be offot:d

McFrost
igen , de a szobatársad életét nem kell elmesélned

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

McFrost
jöhet , magadról meg egy privátba😊)

Elobb mintha paran eppen arrol aradoztak volna hogy "regen milyen jo is volt ez a forum, nem csak az fmrol lehetett beszelgetni" most meg epp ez van megtiltva. Erdekes...

MagicGirl
Én raktam be képet, de senki se reagált rá!
Sõt azt is megkérdeztem, hogy érdekelnek-e valakit az igazolásaim, de arra se reagált senki!
Szóval akkor jöhet a kép az igazolásokról vagy nem?

McFrost
befejeztétek-e?

GTheo
😄😄😄 Én még Õsszel csatár voltam, de szélsõ, pl: Barcába Ronaldinho(amikor baloldalt játszik) vagy messi, esetleg Robben.De utsó bajnokin edzõ megszólal: Theo VédekezõKözéppályás 😄😄😄
Elõzõ bajnokin balKp voltam szal Középpályán és elõl eljátszogatok =]

Ars3nal
én általában csatár voltam de irányítót meg szélsõt is szívesen játszottam

b4rc4
jah ismerõs....én eleinte védõ vootam aztán má középpályás de a sulbia csatár vook azátn nemtaláltam a helyem csak elõl..😊😊😊

Ars3nal
fellökött két védõ és rámestek

b4rc4
és hogy tört el a lábad?:S

Ars3nal
annak egyszer betett edzésen az edzõ:S
alig bírtam ki hogy ne menjek elõre😄

b4rc4
nah nemfogok lottozni..😊

b4rc4
sztem védõ volt😊

Ars3nal
serdülõ😄
csatár lettem volna elvileg de igazolásom megjötte elõtt törtem el a lábam...
na mindegy már több mint két éve volt

GTheo
Nem is kell =] Örülnék ha mindig teltház lenne, eddig az Espanyol ellen volt csak legalábbis ahogy néztem, arsenal ellen is "csak" 88ezer nézõ, mindj küldök screent a Depor elleni kezdõmrõl, tartalékok,távozók,tehetségek és barca-B-s playák alkotják a kezdõt 😄😄😄

Ars3nal
ezek a nyomorultak be vannak oltva nyerés ellen...
West Brom ellen kupában 2-1re kikaptunk hosszabbításban úgy hogy 90.be egyenlítettek 91.be rúgták másodikat:@

MagicGirl
Hát igen ez szomoru!
Megkérdezhetem, hogy melyik csapat ifijében játszottál és mi volt a posztod?

Ars3nal
nem kellett csak fél év kihagyás után már nem volt értelme újrakezdeni...(nem tudtam már lefutni egy cooper tesztet normálisan😄)

b4rc4
Hallod Zaki ,te Fm 06ba hány órát toltál Real Madriddal?😛

b4rc4
htá igen, szomorú...😞

zaki
Hát, a barkasz stadiont nem nagyon fogják már bõvíteni szvsz.

zaki
Nem, cak ilyen fiatal vagy még csak, és már abba kellett hagynod a focit... <#pardon1>