Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"De a feleseg elete belefer mi? "
de ne így. és ne a házigazdát baszogasd.
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
\" Ahol ülni lehet,ott nem állok, ahol lehet feküdni,ott nem ülök...\" - Slobodan Mihajlovic
Úgyis az elõbbiek alapján szarul kezdted a másodosztályt 😄😄😄 és már tod h kit érdemes és kit nem érdemes igazolni úgy kb.
Király vagy te a Weymouthtal ne h abbahagyd velük😄
BL-címig nincs megállás ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Sõt azt is megkérdeztem, hogy érdekelnek-e valakit az igazolásaim, de arra se reagált senki!
Szóval akkor jöhet a kép az igazolásokról vagy nem?
Elõzõ bajnokin balKp voltam szal Középpályán és elõl eljátszogatok =]
csatár lettem volna elvileg de igazolásom megjötte elõtt törtem el a lábam...
na mindegy már több mint két éve volt
West Brom ellen kupában 2-1re kikaptunk hosszabbításban úgy hogy 90.be egyenlítettek 91.be rúgták másodikat:@
Megkérdezhetem, hogy melyik csapat ifijében játszottál és mi volt a posztod?