Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De Sanctis- Srna, Ferdinand, Silvestre, Heinze- Ronaldo, Flamini, Kallstrom, Richardson- Rooney, van Nistelrooy. Nisty duplázott, a másik gólt pedig Ronney szerezte!
Most kipróbálom hosszabb távon is;-)
Egyébként a Manchester Uniteddel próbálnám ki, 2008 nyarán járok. Majd mondom h mûködik...
A taktika váltás neki is jót tett, innentõl kezdve qrva jól védett. Meg kell nézni a BL döntõt csak. Rüstü is jól védett, mikor helyettesítenie kellett Arenast.
engem érdekelne a tactic mert egyszerûen egy normálisat nem tudok összeállítani.mindig van valami ami nem mûködik.
elõre is köszönöm és további sok sikert.
e-mail:[email protected]
1. meccs:
Visszavágó:
Ezután jött a Man Utd. Csoportomban összekerültem már velük, 2 meccs 2 vereség a mérlegem. Itthon 0-3, kint 2-1. 1. meccs 1-1 lett, mákkal. Arenas nagyon jól védett, én meg kaptam egy tizit, amit Guarín bevágott. Aztán jött a visszavágó:
Meccs után már nem érdekelt kit kapok az elõdöntõben, ha két ilyen csapatot kivertem, jöhetett volna akárki felõlem. Az Arsenal, Inter, Porto trióból a "legkönyebbet" kaptam, a Portot. 1. meccs végeredménye:
Ilyen eredmények után már biztos voltam a döntõben. Visszavágó 2-2 lett. Aztán a döntõben jött az Inter. És megtörtént a csoda:
Adriano gólja után nem sokat tettem volna a gyõzelmemre, de Ljuboja, aki a gólkirálya is lett a bl-nek, 13 perc alatt nyomott egy szerény mester3ast, aztán ez is maradt a végeredmény.
Most teljes extázisban vagyok... 😄
Ja, és bejutottam az olasz kupa döntõjébe is, de elég undorító meccsen kaptam ki:
Bocs, ha sokat írtam, de nagyon büszke vagyok magamra... 😄 Jövõre már bajnok leszek remélem. Kicsit fura, hogy elõbb lettem BL gyõztes a Bolognával, mint bajnok, sõt dobogós... 😄
Itt egy kép Ljubojáról.
Kicsit le van pukkanva, mert sérült volt. Mákom volt, hgoy pont a BL döntõre épült fel. 90%-so volt csak, de benyomtam a kezdõbe gondolkodás nélkül. Eleinte csak ilyen vésztartalék csatárnak igazoltam, de Vieri méár kiöregedett, Crespo bûn rosszul nyomta, Rajczi-Priskin kettõsbõl meg elegem lett, Ljuboja meg lõdözgette a gólokat, és bent ragadt a csapatban. Megvettem mellé Kerlon 13 milkáért, eleinte nem nagyon lõdözgette a gólokat, február-március körül elegem lett belõle is, sajtóban kritizáltam, kihagytam 1-2 meccsbõl, erre utána elkezdte ontani a gólokat. 20 gólig jutott. Roma ellen volt egy meccs, ahol idegenben 5-2-re nyertem, Kerlon 4-et vágott+lõtt egy lesgólt, meg egy kapufát! 😊
Ha kell valakinek a taktika, akkor szívesen elküldöm, kíváncsi vagyok másnál is mûködik-e.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Változtattam egy kevés dolgon a mezcsomagban. Loki,mtk,ute,budafok...
Innen letölthetõ: http://www.sendspace.com/file/l7mlka
Na, go school 😄 byebye délután lexek
Grat ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Ilyen skineket meg háttérképeket hogy lehet betenni?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Freddy Adu kezd valszeg Középcsatárként 😮😮😮
Bizonyított sokat, Maxit véletlen nem neveztem 😄 Agüeronál pedig ügyesebb, esetleg ha nem megy akkr roniet feltolom és iniesta jön be pl.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
amúgy grat mindenkinek
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Chelseavel tolom a BL-döntõt 😛
Etoo,Puyol,Larsson nélkül 😮

1. meccsem😊