Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zaki! Nah kipróbáltam a taktikádat! Ez egy MU- Queens Park Rangers meccs volt. Szünetig az én taktikámmal 0-0 volt, aztán úgy éreztem váltanom kell. Végül 3-0ra hoztuk a meccset. Jah és ebben az összeállításban léptem pályára:
De Sanctis- Srna, Ferdinand, Silvestre, Heinze- Ronaldo, Flamini, Kallstrom, Richardson- Rooney, van Nistelrooy. Nisty duplázott, a másik gólt pedig Ronney szerezte!
Most kipróbálom hosszabb távon is;-)
zaki
Inkább feltöltöttem ide a taktikát, szóval ha kell valakinek, az innen szedje, annyi levelet kaptam azóta, hogy meguntam a sok választ. 😄

zaki
Thx!

Grat a BL gyõzelemhez !

zaki
Lküldtem mindekinek, majd várom a visszajelzéseket... 😄

Zaki! Engem is érdekelne;-) [email protected]
Egyébként a Manchester Uniteddel próbálnám ki, 2008 nyarán járok. Majd mondom h mûködik...
Iceman79
Zaki! Elküldhetnéd nekem is! Már régóta igértél nekem egy ilyet! <#wilting>

zaki
Szia! Már küldöm is.

zaki
Ja, így álltam fel a döntõben:

zaki
Itt egy kép Arenasról:

A taktika váltás neki is jót tett, innentõl kezdve qrva jól védett. Meg kell nézni a BL döntõt csak. Rüstü is jól védett, mikor helyettesítenie kellett Arenast.

Bagitsiga
szevasz zaki!
engem érdekelne a tactic mert egyszerûen egy normálisat nem tudok összeállítani.mindig van valami ami nem mûködik.
elõre is köszönöm és további sok sikert.

e-mail:[email protected]

zaki
Szia! Köszönjük!

zaki
Jó reggelt! Tegnap kezdtem egy új játékot a Brémával, de nem úgy sikerült a kezdet, ahogy elterveztem (5 bajnokin 7 pont...), ezért kicsit folytattam Bolognával. PÁr meccs után tele lett a tököm, mert nagyon nem jöttek az eredmények, aztán egy Messina ellen elszenvedett vereség után csináltam egy új taktikát. Aztán jöttek az eredmények. Oda-vissza vertem a Barcelonát a BL nyolcaddöntõjében.

1. meccs:

Visszavágó:

Ezután jött a Man Utd. Csoportomban összekerültem már velük, 2 meccs 2 vereség a mérlegem. Itthon 0-3, kint 2-1. 1. meccs 1-1 lett, mákkal. Arenas nagyon jól védett, én meg kaptam egy tizit, amit Guarín bevágott. Aztán jött a visszavágó:

Meccs után már nem érdekelt kit kapok az elõdöntõben, ha két ilyen csapatot kivertem, jöhetett volna akárki felõlem. Az Arsenal, Inter, Porto trióból a "legkönyebbet" kaptam, a Portot. 1. meccs végeredménye:

Ilyen eredmények után már biztos voltam a döntõben. Visszavágó 2-2 lett. Aztán a döntõben jött az Inter. És megtörtént a csoda:

Adriano gólja után nem sokat tettem volna a gyõzelmemre, de Ljuboja, aki a gólkirálya is lett a bl-nek, 13 perc alatt nyomott egy szerény mester3ast, aztán ez is maradt a végeredmény.

Most teljes extázisban vagyok... 😄

Ja, és bejutottam az olasz kupa döntõjébe is, de elég undorító meccsen kaptam ki:

Bocs, ha sokat írtam, de nagyon büszke vagyok magamra... 😄 Jövõre már bajnok leszek remélem. Kicsit fura, hogy elõbb lettem BL gyõztes a Bolognával, mint bajnok, sõt dobogós... 😄

Itt egy kép Ljubojáról.

Kicsit le van pukkanva, mert sérült volt. Mákom volt, hgoy pont a BL döntõre épült fel. 90%-so volt csak, de benyomtam a kezdõbe gondolkodás nélkül. Eleinte csak ilyen vésztartalék csatárnak igazoltam, de Vieri méár kiöregedett, Crespo bûn rosszul nyomta, Rajczi-Priskin kettõsbõl meg elegem lett, Ljuboja meg lõdözgette a gólokat, és bent ragadt a csapatban. Megvettem mellé Kerlon 13 milkáért, eleinte nem nagyon lõdözgette a gólokat, február-március körül elegem lett belõle is, sajtóban kritizáltam, kihagytam 1-2 meccsbõl, erre utána elkezdte ontani a gólokat. 20 gólig jutott. Roma ellen volt egy meccs, ahol idegenben 5-2-re nyertem, Kerlon 4-et vágott+lõtt egy lesgólt, meg egy kapufát! 😊

Ha kell valakinek a taktika, akkor szívesen elküldöm, kíváncsi vagyok másnál is mûködik-e.

Iceman79
oks, de ha betöltöttem a gamémba, akkor fordítva adta ki! Ezért cseréltem fel....

Holdpro
köszönjük mester 😊 Viszont debrecennél felcserélted a mezeket a piros a Home..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Iceman79
Sziasztok!
Változtattam egy kevés dolgon a mezcsomagban. Loki,mtk,ute,budafok...
Innen letölthetõ: http://www.sendspace.com/file/l7mlka

GTheo
Zaki, neked nagyon kemény-en van az edzés?
Na, go school 😄 byebye délután lexek
Grat ;]

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

Atesz89
f.a.q.

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Hello!
Ilyen skineket meg háttérképeket hogy lehet betenni?
Holdpro
Nagyon megijedtem 0-3ról feljött 2-3ra de sikerült még 1et bevrni..

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

aha!!!hát én hajtottam a fiukat.:-)köszi
zaki
Hello. Persze, hogy van. Minnél keményebb az edzés, annál nagyobb a sérülésveszély. Igazolj jó gyúrókat, ha tudsz (Lasmar, Nanni).

hello mindenkinek!nagy sz.r ba vagyok 24 es keretböl 10 játékos sérult ebböl 4-5 kulcs játékos.az lenne a kérdésem hogy az edzésnek van valami köze a séruléshez vagy ez csak a gép szopatása???<#falbav>
zaki
Adatbázisod mekkora?

zaki
Érdekes meccs volt. Már az 1. percben megsérült Valdez. 0-0-ás félidõ után lecseréltem Halmosit Aissatira, aki pár perc múlva kiállítattja magát. Behoztam Gavent a balszélre (más lehetõséégem nem volt). Erre a 67. percben lesérült Reinke. Micoudot benyomtam a kapuba, mondom 9 emberrel kapus nélkül tuti vereség. Egyenlítettek is, de a végén Owomoyela szerzett egy gólt, és meglett a 3 pont... 😄

Max08
És lenne még egy kérdésem!Hogy mi a jó fenéért ilyen genyó lassú a játék?Rányomok hogy folytatás!Kb.olyan 1 percig dolgozik!Nem tudom,hogy be lehet állítani hogy gyorsabb legyen?Vagy mi a fene baja lehet?512 DDR Ramom van!És 10 liga 6 nemzetbõl!Az nem olyan sok hogy ilyen lassú legyen!A segítséget elõre is köszönön!

Holdpro
Szerintem ez sem rossz eredmény

Magic Boy
Grat!<#eljen>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

zaki
Nagy grat.

Max08
Az elõbb már feltettem,újra megteszem :😄😄😄!Kéne egy kis segítség!Én mindenképpen úgy szeretnék játszani,hogy munkanélküliként kezdek!Namármost hogyan tudok egy olyan csapatba kerülni,ahol nincs edzõ?Mert mindig a ZTE keres meg,senki más!Ez miért van?És én hogyan tudok üzenni valamelyik csapatba,hogy szívesen lennék edzõ?Légyszi segítsetek!!!

Holdpro
Hatalmas meccs volt.. 2:0ról álltunk fel..

Atesz89
Nah kicsit feldobtam az Albinos játékomat és beraktam magamat a Holland U-21-es válogatott élére.(jól tudok csalni 😄DDDD)Az elsõ 2 meccsemet megnyertem az elsõt Szlovákia ellen 3-0-ra itt a második meccs:

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

Max08
Sziasztok!Kezdõ játékos vagyok,most tettem fel nemrég!Én mindenképpen úgy szeretnék játszani,hogy munkanélküliként kezdek!Namármost hogyan tudok egy olyan csapatba kerülni,ahol nincs edzõ?Mert mindig a ZTE keres meg,senki más!Ez miért van?És én hogyan tudok üzenni valamelyik csapatba,hogy szívesen lennék edzõ?Légyszi segítsetek!!!

b4rc4
bye jo8

MagicGirl
Viszlát és kellemes kirándulást!

Fabio Capello
jó8

Ars3nal
na lépek további szép estét meg jó gémelést😄

MagicGirl
Ilyet láttatok már?

Ars3nal
van már 16 éves vagy ott még nem jársz?😄

Ars3nal
nah én holnaptól szombatig nem leszek mert csütörtökön osztálykirándulásra megyünk holnap meg kell venni egy-két dolgot😄

GTheo
😄DDDD
Freddy Adu kezd valszeg Középcsatárként 😮😮😮
Bizonyított sokat, Maxit véletlen nem neveztem 😄 Agüeronál pedig ügyesebb, esetleg ha nem megy akkr roniet feltolom és iniesta jön be pl.

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

gabber_saviola
huh mivan itt -.-

amúgy grat mindenkinek

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Fabio Capello
Kösz mindenkinek 😊

Ars3nal
vedd meg gyorsan Viktorunkat😄

GTheo
Szurkoljatok ;]]]]]]
Chelseavel tolom a BL-döntõt 😛
Etoo,Puyol,Larsson nélkül 😮

b4rc4
1. meccsem😊

En pont olyan stilusban valaszoltam mint amilyen a "befejeztetek-e" uzenet stilusa volt.

Fabio Capello
Sajnos megy.... Aláírt a Sevillához (csak mert több fizut adnak 😛😄😞)

Ars3nal
ne szapuljátok már egymást majd offtopicba megy akkor minden ami más téma azt kész

MagicGirl
Grat!