Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zaki: nem feltétlenül kell eljönni, csak aki kedvet érez hozzá, és nem balhézni hanem "ismerkedni" jönne. kis sörözés, eszmecsere
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
ezer köszönet az infokért, jo volt feleleveniteni az emlékeket(
cm00-01-ben uefa gyöztes lettem a toledoval, istenem...quini liga és uefa golkirály lett😊)
valoszinüleg hamarosan belekezdek egy ilyen gémbe, de ugyis tudtok majd rola😊
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
C.D. Toledo: 3. helyezettek voltak a Spanyol 3.osztály B1-es csoportjában 1993-ban, de jelenleg ligán kívüliek.6750-es stadionjuk van(mind ülõhely) Legtöbb meccsen eddig JosepRamón de la Fuente(kapus)lépet pályára a szinekiban(152 alkalommal) aki jelenleg az FC Girona (õk is ligán kívüliek) játékosa és 34 éves.
Legtöbb gólt Quini lõtte a szineikben(20-at 53-meccsen)aki jelenleg 36 éves és a Granada C.F. játékosa(õk is ligán kívüliek).
Córdoba C.F,S.A.D: A Spanyol 3.osztály B4-es csoportjának tagjai jelenleg. 15425 fõs stadionjuk van(mind ülõhely). Legjobb eredményük, hogy 2.-ok voltak a 2 Divísioban még 1962-ben. Juanító lépett páyára a legtöbbször a (132 alkalommal) szineikben aki 32 éves és jelenleg edzõ. Ariel Montenegro 19 gólt rugott a szineikben 129 meccsen. Õ jelenleg a 29 éves és a C.D. Numancia S.A.D (2. osztályu csapat) játékosa).
Miért nem kezdessz egyet a Córdoba C.F,S.A.D-al, ha õk voltak a kedvenceid?
mindenesetre érdekes lesz figyelni az általunk is iráyitott plejákat teljesiteni a vébén😄
(új managert csináltam a holland válogatott élére kirúgtam az U21-es edzõt felkértem magamat a posztra aztán visszavonultam az újonnan kreált managerrel)
ua taktika 1 evben? minden meccsre mas?
francia liga pedig valoban nincs bejelölve
más ötlet esetleg?
már nézem is.😊
bal védõnek morabitot szemeltem ki a catanzarotol 3.4 milla, de 5 ért még nem engedik, értékei jonak tünnek.
Kapus posztra tudom ajánlani Andreas Isaksson-t
Bal védõ posztot passzolom
almunia most a kapusom, de nem vagyok elájulva tõle, alapvetõen nincs vele baj, de nem is parádézik.helyette kellene egy olyan kapus aki már bizonyitott hosszu távon, ezen a poszton nem szereek gyakran változtatni.
másik pedig kellene egy bal bekk.ezt sem szeretem gyakran változtatni, mint ahogy a védelmet egyáltalán, szóval ide is egy fiatalabb de ügyes pleja kellene, pasqual helyére.
2009-ben járok.
elõre is köszi
Na a south China is az(most kiesés ellen küzdenek a Hong Kong-i bajnokságban).
Serie A facepack
Itt van mindenféle facepack,rakd be kedvencek közé akkor nem kell mindig külön kérned minden országhoz