Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

soma22
én amiota elkezdtem akkor egy idányt toltam egy adott taktikkal, de aztán csináltam egy sajátot és azota nem változtatok rajta. most 2009/10 van.

zaki: nem feltétlenül kell eljönni, csak aki kedvet érez hozzá, és nem balhézni hanem "ismerkedni" jönne. kis sörözés, eszmecsere

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

soma22
vazze de szerettem quinit!istenpleja volt mig fel nem adta a harcot 38 évesen. de la fuente rohad jo kapusom volt, nálam sosem védett más ha nem volt sérült😊

ezer köszönet az infokért, jo volt feleleveniteni az emlékeket(
cm00-01-ben uefa gyöztes lettem a toledoval, istenem...quini liga és uefa golkirály lett😊)

valoszinüleg hamarosan belekezdek egy ilyen gémbe, de ugyis tudtok majd rola😊

vki nyilatkozzon a taktikarol plz 😊
zaki
Hát, sztem tömegverekedés lenne... <#idiota>

zaki
Nálam ilyen:

De Arenas jobb 😄

És már bizonyított! 😊

Atesz89
7-2 re legyalázott a Juve (kaptak 2 büntetõt kiállították tõlem Mokoena-t ---->Moggi újra formában

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

soma22
na ez már vicc mikor egy catanzaro szintü csapatnak adok 12 millát a plejáért, és nem fogadja el...ugyanez van ustarival is

MagicGirl
Tessék.

C.D. Toledo: 3. helyezettek voltak a Spanyol 3.osztály B1-es csoportjában 1993-ban, de jelenleg ligán kívüliek.6750-es stadionjuk van(mind ülõhely) Legtöbb meccsen eddig JosepRamón de la Fuente(kapus)lépet pályára a szinekiban(152 alkalommal) aki jelenleg az FC Girona (õk is ligán kívüliek) játékosa és 34 éves.
Legtöbb gólt Quini lõtte a szineikben(20-at 53-meccsen)aki jelenleg 36 éves és a Granada C.F. játékosa(õk is ligán kívüliek).

Córdoba C.F,S.A.D: A Spanyol 3.osztály B4-es csoportjának tagjai jelenleg. 15425 fõs stadionjuk van(mind ülõhely). Legjobb eredményük, hogy 2.-ok voltak a 2 Divísioban még 1962-ben. Juanító lépett páyára a legtöbbször a (132 alkalommal) szineikben aki 32 éves és jelenleg edzõ. Ariel Montenegro 19 gólt rugott a szineikben 129 meccsen. Õ jelenleg a 29 éves és a C.D. Numancia S.A.D (2. osztályu csapat) játékosa).

Miért nem kezdessz egyet a Córdoba C.F,S.A.D-al, ha õk voltak a kedvenceid?

Atesz89
Attól még lehet hogy láthatod a cserepadon 😊))

soma22
mekkora parti lenne ha a forumlakok összejönének a vébé alatt valahol egy közös meccsnézésre?😊állatübermegakirály lenne sztem😊

zaki
Több, mint valószínû, hogy csak csere lesz... 😞

zaki
Lol 😄 <#banplz>

soma22
nafene!!
mindenesetre érdekes lesz figyelni az általunk is iráyitott plejákat teljesiteni a vébén😄

Atesz89
Csaltam😄
(új managert csináltam a holland válogatott élére kirúgtam az U21-es edzõt felkértem magamat a posztra aztán visszavonultam az újonnan kreált managerrel)

soma22
independientében

soma22
na mégegyszer

Atesz89
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1>elég jó a srác még mindig Argentínában véd?

ki milyen gyakran változtatja a taktikajat?

ua taktika 1 evben? minden meccsre mas?
zaki
Tényleg zsír, mindjárt mutatom nálam milyen. 1ébként ott lesz a vb-n.

zaki
Holland u21-es válogatottnak hogy lettél az edzõje? Engem nemrég neveztek ki a nagyválogatott élére... 😊

soma22
nos ustari, eddig nem akarják adni 7 milla+ eladási 50% ért sem

Max08
nálam nem tudom hogy miért de nekem csak a dokumentumokban van cache mappa,a games\football manager 2006\data-ban nincs <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

soma22
grat a 8 hoz, és sok sikert, sajna nekem is eljött a szezonkénti hullám döntetlenekkel, de csak kijövök belõle...

Atesz89
Utána Roma,Fio,Juve(visszavágó) asszem hosszú sikertelen szakasz következik

soma22
nálam ustari fiunak vannak elég kemény értékei...mindjárt tolok képet rola

Atesz89
A Holland U21-es csapattal eddig veretlen vagyok az Albinoleffével pedig hullámvölgybe kerültem a 8-0-ás diadalom után.Most a következõ 3 meccs:Juve,Milan,Juve(Olasz Kupa)Jelenleg 7. vagyok

Atesz89
De kell meg a Dokumentumokban is

zaki
Arenas nálam qrva jól véd. #69575-ben van kép is róla.

Max08
De raty!Bemásoltam a leszedett facepacket a games\Football Manager 2006\data\graphics\pictures\players\ita\seriea\mappába,és semmi!Nincsenek fejek a játékosoknak 😞😞😞!Elõtte nem kellett volna törölni a cache könyvtár tartalmát???

soma22
köszi csekkolom öket.
szekér hogy megy?

Atesz89
Sokaknak bejött Arenas,Vitto Mannone,Ustari(nem tom jól írtam-e)

soma22
sajna nincs, elvitték mert nem tudtam szerzõdést hosszabitani vele
francia liga pedig valoban nincs bejelölve
más ötlet esetleg?

Atesz89
Frey már nincsen nálad?

Atesz89
Az elején nem jelölted be a francia ligát mert akkor tényleg nem lehet benne

soma22
sajna nálam nincs benne😞

soma22
üdv
már nézem is.😊
bal védõnek morabitot szemeltem ki a catanzarotol 3.4 milla, de 5 ért még nem engedik, értékei jonak tünnek.

Atesz89
Hali Soma!!!
Kapus posztra tudom ajánlani Andreas Isaksson-t
Bal védõ posztot passzolom

Max08
Atesz!Királysrác vagy,nagyon köszike!<#nevetes1>

soma22
látom otthon vagy a csapatokban. esetleg spanyol ligában toledo, és cordoba történetérõl tudsz valamit?régi kedvenceim😊

soma22
tanácsot kérek:
almunia most a kapusom, de nem vagyok elájulva tõle, alapvetõen nincs vele baj, de nem is parádézik.helyette kellene egy olyan kapus aki már bizonyitott hosszu távon, ezen a poszton nem szereek gyakran változtatni.
másik pedig kellene egy bal bekk.ezt sem szeretem gyakran változtatni, mint ahogy a védelmet egyáltalán, szóval ide is egy fiatalabb de ügyes pleja kellene, pasqual helyére.
2009-ben járok.
elõre is köszi

MagicGirl
Valaki kért töllem nagymultu csaoatot.
Na a south China is az(most kiesés ellen küzdenek a Hong Kong-i bajnokságban).

Atesz89

Max08
Most ezt jól megasszontam!Irodalom érettségin buktam volna a szóismétlés miatt!!!<#nevetes1>

Max08
Most ezt jól megasszontam!Irodalom érettségin buktam volna a szóismétlés miatt!!!<#nevetés1>

Max08
azért kértem facepacket,mert már meglátogattam ezt az oldat,és nem találtam Seria A-s facepacket!Csak külön van Inter,Juve stb.facepack!

Atesz89
facepacks
Itt van mindenféle facepack,rakd be kedvencek közé akkor nem kell mindig külön kérned minden országhoz

Max08
Csõsztök!Be tudtok linkelni egy Seria A facepacket!Ha megkérlek szépen titeket!!!Naaaaaa,csak most az egyszer!!!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

b4rc4
1. vereséged?😊

zaki
Thx, mindjárt körbenézek.

b4rc4
azaz