Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
<#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2>
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Magic is ott szeretne újatkezdeni, ha kirugják tálált is a C ligás csapatot(Tocantinopolis EC a C liga 14. csoportjában van dobsz egy képet arról, hogy nálad, hogyan szerepelnek?).
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
redvin-->hidd el örülni fogsz neki is, nekem egy szikla ott hátul
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
sok sikert hozzá, és ne enged magad befolyásolni, középhátvédnek az igazi😉
Eddig ok jonnek ingyen:

Nyáron cask fogják hívni, max jelentkezik néhány posztra.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
öteleteket kérek hogy kivel próbáljam meg!
A Seria B-en csak bukdácsol(pofozógép) a csapat és a vezetõség a feljutást várja el(pedig most jutottunk föl<#szomoru1>#szomoru1>)amire semmi esély(csoda, ha nemesünk ki)így valószínüleg kirugnak a szezon végén.
Ti újrakezdenétek-e ha kiruganak a szezon végén(a szezont mindenképpen lejátsz Magic Boy, mert azt mondja, hogy a szívéhez nõtt a csapat(a meghatározó játékosok távoznak a szezon végén, mert irreális fizetést kérnének a hosszabításért és lejár a szerzõdésük)és kíváncsi, hogy mi lessz!
Szóval ti újrakezdenétek-e vagy keresnétek másik szimpatikus(Magic boy-nak van egy 27-es listálya kiscsapatokkal)csapatot?
Én a sevillába 13,5M Euroért vettem meg még anno ;}