Football Manager

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

franc0
McFrostnak:

Bruno, Renan, Fernando Henrique
Edinho, Chiquinho, Fabio Santos, Carlos Magno, Leandro Castán
Alé, Renato, Arouca, Fellype Gabriel, Celsinho, André Moritz
Sóbis, Dagoberto, Rafinha, Tiuí, Mezenga, OBINA 😄

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

Matthew Prosac
Benfica ellen 4-1, Porto ellen 5-1-re gyõztem. Ezek a portugálok valahogy elég gyengécskék. Következõleg a Barcát hívom <#vigyor>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Matthew Prosac
Sima kis felkészülési meccs. Félidõben mondtam nekik hogy fogják vissza magukat és ne legyenek köcsögök, különben soha nemjön többé eddzõmeccsre a Boavista hozzánk.

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

joejt byez
Atesz89
Hali és jó éjt én is megyek holnap suli 😞

R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!

soma22
na felidegelt az uefa, megyek inkább aludni
marseilles ellen otthon toltam kikapok 3-1 re ugy hogy a csatáraim toni és fred voltak.5-ös sarkáról kapura lõ és bedobás lett belõle...ezt kb 5x csinálták meg...hihetetlen...
jo éjt managerek

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Atesz89
Volt már olyan hogy játékosotok ételmérgezést kapott?

u18 /tartalékcsapatban de 4-5 csillagos edzõk kezében vagy idegen csapatban stabil kezdöként fejlodik jobban egy játékos?
Atesz89
Jó pléja ez az Okaka,de mit is várhatnánk hiszen a Roma játékosa

soma22
vazz<#wow1>

zaki
Ja, és kölcsönadtam egy 190 PA-s pléját is, + itt van õ:

Tavaly játszott elég sokat. Igaz nem sokat, csak ilyen 10-15 perceket, de szépen fejlõdik.

Atesz89
Sajnos nekem nincs olyan sok pénzem 😊))))
De a pozitív oldalát nézem lõttem egy gólt idegenben😊
Otthon elég egy 4-0 és továbbjutok 😄DDD

te is licitálj a bíróra, hátha...
zaki
Megvan az emberem, asszem leigzolom Afellayt, alig több, mint 1m font.

Atesz89
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kibaszott bundázós kurva anyját ennek a köcsög Juventusnak 1 kiállítás tõlem azt 5-1 a vége ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Atesz89
Ezt nem hiszem el a bundázásnak ezt a szintjét még a Juve se éri el már megint kiszórták 1 emberem (amúgy 1-1 az állás jelenleg)

soma22
remélem

Atesz89
A kupa meccsre kiküldöm a bsort kiváncsi vagyok mennyit kapnak a Juvétól

visszavagon elvered 😊
soma22
igy már vili.csak kicsit keveselltem.

zaki
2 csatárral. Kerlon&Ljuboja kettõs játszott tavaly, most igazoltam Betinhot, Meg Fatihit, õ egy marokkói srác, most generálta gép, qrva jó pléja lesz belõle. Meg ott van a tarcsiban Rajczi&Priskin vész esetére.

soma22
no 19 meccses veretlenségi sorozatnak ki más vetne véget mint a milán egy 1-0al.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
hogy az a telibekúrt kurva geci annyját!!!!!!!!!

Serie A-ban jatszottam Parma-val bekusztam 4. helyre de abbol is kileptem vmiert, nemtom mar miert 😊

Parma közepes vagy kicsinek szamit?
Atesz89
Ellenem is vezettek de Maccarone kiegyenlített,hajrá nyomd le õket

soma22
én is milan ellen tolom...sajna vezetnek

soma22
ugyan ne viccelj már😊
amugy ezekben az esetekben jön jol az fm scout😊

Atesz89
Szereztem 1 pontot a Milan ellen Hurrááááá a Juve elleni 7-2 után szép eredmény

kiscsapattal az a gáz, hogy legjobb jatekosokat csak messziröl nezem 😞 aztan 5-10 ev alatt felhozom olyan szintre hogy jo gazdag legyen a klub akkor meg már minden jó játékos kiöregedik akit ismertem

Arsenallal elsö év jo moka volt, a gáz csak most van hogy olyan erös a csapat hogy 2. vonalbol kihoznék egy B Linduló helyet kis tulzassal <#vigyor3>

egyebkent kösz a tippeket , remelem nem zavar senkit hogy itt töprengek, ha igen akkor befogom <#pias>
soma22
ahham, a kis trükkájszter😊
igy már világos.
csak biztatni tudlak, hogy probálj ki egy igazi kiscsapatot.

Cole tul draga, es amugy sem akarok angolt igazolni, nem illenek az olasz bajnoksagba.
-->Soma, Vanden borre mar el kellt, rebosio mar volt a jatekosom a serie b-ben, a masik ketott majd megnezem, thx a tippeket.

jó ebben a keretben nem, mondjuk sorra jutnak eszembe kik vannak még nálam: Mascherano, Gasbarroni ...szoval nagyon fullos Arsenal BL+Bajnoki cim utan vagyok

fm scout nem itt jött be, hanem megnéztem az összes jó 16 évest, kiirtam mikor van szülinapja és amikor pont 17 lett, gyorsan lenyultam az origi klubja elöl, aztan 1-2-3 millio eurokért bérbe adtam kettöt is most nyáron , többit meg 4-5 csillagos edzõim nevelnek
soma22
vanden borre, alexis, rebosio(bár neki nem csucsak az értékei, mégis egy hihetetlen szikla tud lenni hátul, nekem még nem kellett benne csalodnom)

soma22
scaloni😉

ja tenyleg Kompany is itt van ö volt elsö szerzemeny, meg Ashley Cole az egyik legjobb szelsö hatved

Henry elözö idenyben 78 golt akasztott (bajnoksag+BL+kupak)
brutalis egy alak ( 200/200 ) , és a vicc hogy ennek ellenére a büntetök felét kihagyja...
Atesz89
Szerintem kezdj egy kiscsapattal akár másodosztályúval abban nagyobb a kihívás és talán nem unod meg olyan hamar

soma22
hát ebben a keretben nem sok olyan ember van akit fm scouttal kellett volna felfedezni.
kis csapat az igazi, mert ott valoban a te csapatod lesz a nyerõ...ha az lesz
nagy csapattal elvileg egybõl dölnek az eredmények. de ez csak az én véleményem.😊

Atesz89
Én Srna-ra voksolok

jo kis keret. Nekem egy normalis jobb hatved kene, van 12 millam. Kompany 12 millio (nem teljesen jobb szelso, de celnak megfelel), Hubschman 10, srna 7, nem tudok donteni, szerintetek?😊

csalás miatt kérdeztem, nem tudom eldönteni hogy játszak tovább vagy kezdjek ujat fm scout nelkul

1 ev alatt brutalis keretet hoztam össze (Akinfeev, Henry, Tevez, Ronaldinho, Bojinov, Reyes, van Persie, Fiore stb stb)

kis klubnal soha nincs penzem es az rossz,kozepes klubokkal eleg ha nyerek par kupat meg bl-be jutas akkor meg döl a penz es olyan sok van mint top kluboknal (persze megfelelö bajnoksagban...de mas bajnoksag nem erdekel csak angol, nemet,olasz) szoval kozepes csapattal olyan mint naggyal indulni csak kell 1-2 mire szintre er

minden nap letolok 1 evet 1 csapattal es aztan odebballok <#szomoru1>
Atesz89
Én szoktam hasznáni igaz ritkán fõleg nyáron hátha rálelek egy jó PA-s generált játékosra

soma22
én spec fm scoutot csalásnak érzem, de néha kell. amugy kerestetni szoktam de leginkább azt nézem hogy melyik pleja teljesit jol, és azok közt szoktam csemegézni, nomeg az ingyen igazolhato plejákat birom😄

Atesz89
Sokba fog ez még neked kerülni 😄DDDD

Max08
Jaj,Atesz te mennyire überf*sz* gyerek vagy,hogy mindig segítesz!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>Mi lenne velem nélküled?!<#nevetes1>

köszi

fm scoutot szoktatok hasznalni jatek kozben, vagy scout emberekkel kerestettek?
soma22
csatár??
egy csatárod van aki kimondottan az...vagy nem 2 csatárral tolod?

zaki

Ez a keret a Bolognánál. Kéne egy jobbszélsõ még, csak elfogyott a zseton.

soma22
sztem ha végignézed a packokat akkor meg fogod találni(pl abban ahol "csak" klubbcsapatoké van fenn.😉

Atesz89
As Roma face pack
De csak neked csak most csak ennyiért

soma22
nem rossz itt sem😊

Max08
Nah,Atesz,ha már idenyomtál már nekem facepackokat,tudnál mégegyet nyomni nekem???De csak AR Roma-s legyen(halkan megsúgom,hogy a disznók nem tették be a serie A-s facepackgyûjteménybe) <#nevetes1>Elõre is köszönöm!