Football Manager
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bruno, Renan, Fernando Henrique
Edinho, Chiquinho, Fabio Santos, Carlos Magno, Leandro Castán
Alé, Renato, Arouca, Fellype Gabriel, Celsinho, André Moritz
Sóbis, Dagoberto, Rafinha, Tiuí, Mezenga, OBINA 😄
Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
marseilles ellen otthon toltam kikapok 3-1 re ugy hogy a csatáraim toni és fred voltak.5-ös sarkáról kapura lõ és bedobás lett belõle...ezt kb 5x csinálták meg...hihetetlen...
jo éjt managerek
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
R.I.P. Franco Sensi Forza AS Roma!!
Tavaly játszott elég sokat. Igaz nem sokat, csak ilyen 10-15 perceket, de szépen fejlõdik.
De a pozitív oldalát nézem lõttem egy gólt idegenben😊
Otthon elég egy 4-0 és továbbjutok 😄DDD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Parma közepes vagy kicsinek szamit?
amugy ezekben az esetekben jön jol az fm scout😊
Arsenallal elsö év jo moka volt, a gáz csak most van hogy olyan erös a csapat hogy 2. vonalbol kihoznék egy B Linduló helyet kis tulzassal <#vigyor3>#vigyor3>
egyebkent kösz a tippeket , remelem nem zavar senkit hogy itt töprengek, ha igen akkor befogom <#pias>#pias>
igy már világos.
csak biztatni tudlak, hogy probálj ki egy igazi kiscsapatot.
-->Soma, Vanden borre mar el kellt, rebosio mar volt a jatekosom a serie b-ben, a masik ketott majd megnezem, thx a tippeket.
fm scout nem itt jött be, hanem megnéztem az összes jó 16 évest, kiirtam mikor van szülinapja és amikor pont 17 lett, gyorsan lenyultam az origi klubja elöl, aztan 1-2-3 millio eurokért bérbe adtam kettöt is most nyáron , többit meg 4-5 csillagos edzõim nevelnek
Henry elözö idenyben 78 golt akasztott (bajnoksag+BL+kupak)
brutalis egy alak ( 200/200 ) , és a vicc hogy ennek ellenére a büntetök felét kihagyja...
kis csapat az igazi, mert ott valoban a te csapatod lesz a nyerõ...ha az lesz
nagy csapattal elvileg egybõl dölnek az eredmények. de ez csak az én véleményem.😊
1 ev alatt brutalis keretet hoztam össze (Akinfeev, Henry, Tevez, Ronaldinho, Bojinov, Reyes, van Persie, Fiore stb stb)
kis klubnal soha nincs penzem es az rossz,kozepes klubokkal eleg ha nyerek par kupat meg bl-be jutas akkor meg döl a penz es olyan sok van mint top kluboknal (persze megfelelö bajnoksagban...de mas bajnoksag nem erdekel csak angol, nemet,olasz) szoval kozepes csapattal olyan mint naggyal indulni csak kell 1-2 mire szintre er
minden nap letolok 1 evet 1 csapattal es aztan odebballok <#szomoru1>#szomoru1>
fm scoutot szoktatok hasznalni jatek kozben, vagy scout emberekkel kerestettek?
egy csatárod van aki kimondottan az...vagy nem 2 csatárral tolod?
De csak neked csak most csak ennyiért