A Blu-ray lép a DVD örökébe?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De egyébként nem értem miért kell külön rakni azt a mélynyomót. Annyival többe kerülne 5 db teljes értékû hangfal?
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Azért tudni kéne különbséget tenni a parasztvakítás és a valódi fejlõdés között. (Az pl. egy dolog, hogy a 45345.3453-es házimozi hangfalrendszerek úgy sz@rok, ahogy vannak.
Meg miért nem lehet egy kicsit olvasgatni? Jönnek a HD filek... 4x-es felbontás...
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
ez nektek a fejlödés? <#mf3>#mf3>
Sok egyéb intézménnyel együtt!<#violent>#violent><#gun>#gun><#mf3>#mf3><#levele>#levele><#ejnye1>#ejnye1><#boxer>#boxer>
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
De blu-rayben gondolkozni nem érdemes. Úgy hallottam 2010 környékén jön az 1TB-os optikai lemez 😊
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
mondjuk ha a bluray 3 szor annyiba kerul.. akkor egy 10 gigabajtnyi filmert miert fizessek 50 gb-t????
mondjuk az tok kircsi hogy az egesz ALIEN sorozat ramegy e blue ray re.. de en nagyon szeretem a soklemezes diszdobozos DVD-ket😊
Attól, hogy szabványos, még jogdíjat kell fizetnie a MS-nak, aki használja. És persze zárt szabvány.
Mindkettõ kötlezõen támogatandó szabvány mind a Blu-ray, mind a HD-DVD formátumokban.
Mellesleg egyik sem blokkosodhat, mert a codec-ek kitömörítéskor automatikusan elmossák a blokkosodást.
A Microsoft eléggé nyomja a HD-WMV-t is (hasonló tömörítési tényezõjû, mint pl. a divx) abból több is elférne rá, de azért az nem full minõség. (Sokszor kockásodik, stb.) Inkább csak arra volt jó, hogy sima DVD-n kiadjanak pár HD-s filmet, kedvcsinálónak. Szerintem (az én szemem szerint).
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Mellesleg író csak jóval késõbb várható.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
retrós beütés Cool <#eljen>#eljen>
Amúgy meg nemérdekel, én személy szerint asztali lehátszót úgysem veszek, a PC-s meg semmiben sem fog különbözni az eddig megszokottaktól...
Szabad ember szabad országban szabad akaratából, azt tesz amit szabad...