Kiberterroristát "játszott" egy tinédzser
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
/*WTF?!*/
Az elmúlt években talán lett volna idõ a biztonsági rés(ek) befoltozására... vagy mindig talált újakat a srác??
Betörõ vagy. Látsz egy nyitott ajtót. Kihagynád?
Tudják, hogy bent jártál, de (nemhogy bezárnák,) továbbra sem csukják be. Mit tennél?
________ `_~_\" noss
úr'steeen ilyen rossz címet!
definiálta már vki egyáltalán, h mit is jelent az a szó, h "terrorista", vagy csak ráfogjuk bárkire bármikor kedvünk szerint???
(talán találóbb a "hacker" kifejezés???)
másik:
"a svéd rendõrség letartóztatott egy 16 éves tinédzsert"
szókincs b*meg! ha odaírja hogy "16 éves", akkor minek a "tinédzser"??? agyameldurran.
(teen-ager mily szép szó)
(talán "16 éves srác"...)
"folyadékkristályos LCD display kijelzõ" - hypermarket-terminológia
cikk elején a "játékos kedvû tini" -- AZ, biztos a játékos kedve ennek a TINInek elég volt ahhoz, h ki-be mászkálhasson...
"Egyelõre még nem lehet tudni, hogy a tinédzser mekkora károkat okozott"
az már biztos, hogy negatív kárt, azaz hasznot okozott: ingyen megmutatta, hol vannak a sebezhetõségek a fontos és biztosnak hitt rendszerekben!!!!!! (ezt ki köszöni meg neki??)
________ `_~_\" noss
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Resurrection!
Nem nagy cucc. szerintem.
De nem ez a lényeg.
Ott a baj, hogy elbonyolítanak mindenféle op' rendszert. Sok kód=sok hiba. De nem csak ezt kijátszva lehet betörni rendszerekbe. A legnagyobb gond általában a felhasználók hanyagsága.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
Le a kalappal a srác elõtt, 16 évesen azért ez nem semmi teljesítmény.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Hi! I\'m a signature virus. Copy me into your signature to help me spread.
jé-zu-som. 😄 ezen a címen felröhögtem..
mindenesetre figyelemre méltó a srác
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."
CIA-hoz is betörhetett volna és közzétehette volna azt az aktát ami arró lszól h szept11-ét a cia csinálta azért h legyen propagandaok a közelkeleti háborúkra. Bush olyan mint hitler, hitler is rabokat öltöztett be lengyel katonáknak és és ezzel indokolta a háborúját.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Kiváncsi lennék, hogyan találták meg, hiszen tuti hogy több proxyn át dolgozott és zombigépekkel támadott.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...