160

• Thanatos
    jah engem is tekintve hogy az elég bugos és nekem nagyon zabálja gépet :( ez meg elég jól fut :)
  • zoli80
    senki nem tolja?engem a heroes 5-nél is jobban lekot jelenleg pedig nagy fan vagyok:)
  • Thanatos
    jaja, elég jól össze van rakva és campaignak is egész jó a története, az távezetőkről nem is beszélve...
    egyetlen hibája eddig hogy állitolag a mapszereksztő elég fos :/
  • zoli80
    és szép:)
  • zoli80
    nekem nagyon bejon és csak ajanlani tudom mindenkinek.ez STRATEGIA.nem warcraft 3 ahol kis folyosokon kell terelgetni a népet és csak termelni,terelgetni kell.lekoti a figyelmet az mar tuti.
  • Thanatos
    aham akkor nem csak miatta volt cdkey gáz hanem alabol le van tiltva... :/ hát mindenesetre beetetésnek jó hogy lobbyba beenged :P
    buddy listes mókát probáltuk tegnap azzal nem ment..., de mondom hamachival pöccre indult...
  • Newfronter
    Na most próbáltam volna multizni, de nem jött össze. Bad cd key.
    Hát ez van. Esetleg még azt meg lehet próbálni, hogy felveszed a haverodat friend listába és úgy próbáltok összehozni egy szervert. Mert szervert enged csinálni...
  • Thanatos
    elvielg clone-os verzsön rendesen is megy multiban :)
  • Laczy
    Windows restart megoldotta :).Hogy miért is nem lepett ez meg?
  • Esrohnoil
    Pár saját screenshotot tudnátok mutatni? :)
  • gallik
    Az jó, hogy hamachin megy! egy stratégiai játék multiban élvezetes
    Végre ki is tudom majd próbálni...
  • Thanatos
    az is lehet hogy neki a deviance verzio van emg... (mellesleg az is megy crack nélkül bemountolva :DDDDD)
    minden esetre ott nem ment de hamachival lan módban müködött..., idáig játszottunk :)
  • Newfronter
    reinstall esetleg? (registry pucolás sem ártana)
  • Thanatos
    nem tudja valaki hol lehet cd-key-t átirni? mert havernak installnál nem kért key-t és igy nem megy neki a multi :/ (lobbyba bejut csak amikor joinolnék hozzá vágja vissza rossz key-el...)
  • Thanatos
    jah, haver épp msot telepgeti azt meg is nézzük multit szvsz
  • Newfronter
    Ja furcsálom, aztán lehet hogy 1-2 nap és kiírja, hogy invalid product key, stb... de majd kiderül. Az biztos, hogy ez az első, hogy MS-es stratégia felengedett netre.
  • Thanatos
    jah, kérdés meddig, gondolom ez a beetetés időszaka ilyen téren :P
  • Newfronter
    LAN, Online van.... csak ne rakd fel a cracket és menni fog neten is.
  • gallik
    Vki tudja milyen multi lehetőségek vannak ? (direct ip, LAN, online, stb.)
    köszi!
  • Laczy
    Lázom sok mindenkinek tetszik a játék. Persze ki más talált volna benne bug-t mint én :( .A 2. kampányban 1. küldetésében, ha megcsinálom a mellék küldetést, folyton kifagy. Valakinek sikerült már megcsinálnia, a mellék küldetéssel együttt?
  • fantasy4ever
    na, gameltem vele, naon klassz lett! én még anno nem játszottam a rise of nations-el, de ez így rohadt király! megvan a maga egyedi feelingje, jó a grafika, sztem a gépigény is elfogadható, a bazinagy seregekről nem is beszélve... fú, ez most tényleg egy jó játék.
  • Newfronter
    "hardware transform and lighting" ez alapkövetelmény, de ezt már egy GF2-es kari is tudja, úgyhogy menni fog! :)
  • tbundy
    elvileg
  • gamerman01
    Nekem Ati Radeon 8500SE 128MB-os, akkor megy?!
  • Newfronter
    * Microsoft; Windows; XP
    * PC with 1.4 GHz equivalent or higher processor
    * 256 MB of system RAM
    * 4.5 GB available hard disk space
    * 32x speed or faster CD-ROM drive
    * 64 MB video card with hardware transform and lighting required
    * Sound card, speakers or headphones required for audio
    * Microsoft Mouse or compatible pointing device
    * 56.6 Kbps or better modem for online play

Tehát 64MB-os kártya kell és akkor megy...gondolom annyi a kártyád.
  • gamerman01
    Ati Radeon 8500 VGA-val még működik???
    Támogatja?
  • games4ever
    jaja, sztem is kúva jó lett, asszittem majd elb...ák, mer nem eccerű azé mindent belerakni egy ilyen játékba, főleg h az első két rész olyan f@sz@ lett és megvoltak az elvárások, de le a kalapom előttük.
    Nagyon jó a gém, mindenki próbálja ki!!!!
  • R10
    jó játék nekem tetszik nagyon
  • Newfronter
    Ja és megy online is, legalábbis eddig simán...
  • tbundy
    sztem nem bonyolult, éppen ennyi kell, h lehessen némileg taktikázni.
  • fantasy4ever
    vmi naon fura! a user options menüben beállítom az élsimítást (mert azért az kell), de ha újraindítom a játékot, akkor sem teszi rá az élsimítást. így most az emberek úgy néznek ki mint a sündisznók...
  • j0nNyKa
    igen, szamomra talan tul sok is.. de lehet hogy egy kicsit tobb jatek utan mar annyira nem is fog soknak tunni, csak igy nehez taktikat kidolgozni, fejlodni a jatekban, hogy 45000 dologra kell figyelni
  • tbundy
    tetszetős az intro
  • gamerman01
    Ati Radeon 8500 VGA-val még működik???
    Támogatja?
  • Newfronter
    A bonyolultságot a sok lehetőségre érted?
  • j0nNyKa
    jaj, mier van 2 topicja.. tehat ide is beirom, h sztem jol sikerult, csak picit bonyolult.. de jo
  • Newfronter
    Hát az NFOrce-on láttam egy pozitív véleményt, de az csak 1 vélemény.

Amúgy még valami: RISE.OF.NATIONS.RISE.OF.LEGENDS-DEViANCE
  • grebber
    Hát ha olyan mint a demó akkor nem lesz semmiféle szép hétvége főleg hogy melozok :(
  • mnorbi
    király !
  • Newfronter
    Rise.Of.Nations.Rise.Of.Legends.Clone-Unleashed

Jó játékot ezen a szép hétvégén!