160

• Biriboy
    Ez milyen hiba lehet???? Indításnál kiírja: "AGP texture acceleration is not currently enable. This will adversely affect the perfomance of the game. ...." A végén, hogy vedd fel a kapcsolatot a pc üzemeltetőjével." Aztán kidob az asztalra.
  • Devids Pro
    csak a játékon belülről tudod frissíteni
  • Tatyla
    valaki tudna adni egy linket a patch-hez?
  • Axsys
    Sziasztok, lenne egy kérdésem.
    Lehet a játékot online játszani (tört verzióval)? (nem hamachira gondolok)
  • DummyBoy
    Valaki próbálta már LAN-on ezt a game-t?

El is felejtettem múltkor megkérdezni ... szóval adott 6 gép ... próbáltunk LAN-t és nem indult a pálya ... majd 5-en akkor sem ... utánna elkezdtünk rotálódni és majd egy óra szarakodás után 4 emberrel elindult (2 gép ha bentvolt akkor nem ment a game ...) ... csakhogy egyszercsak az egyik kollége még a legelején kipusztult, ezért akartunk egy restart-ot ... mire megint nem ment ... 2 óra újabb szarakodás után tudtak 2-en játszani végre egyet ...

Ezmiez??? Másolásvédelem??? Találkoztatok már ilyesmivel?
  • Thanatos
    cdgalaxisban már nézted? ha ott nem jobb 5let nincs :/
  • hup
    nem tudjátok hogy hol lehet megvenni a játékot
  • reger
    Hát elméletileg csak annyi a hamachi ,hogy felteszed beállítasz neki egy portot . Én már feltettem ,és tudtam is csatlakozni szobához de játszani még nem tudtam ,valszeg azért mert mert már meg volt krételve a game ,de lehet at is hogy más dolgot is be kell állítani
  • keshy
    hello mindenkinek!
    most én is nyomom ezerrel (mondjuk annyira nem), a játékot, ha vlki szeretne neten nyomni, vagy csak dumálni a játékról vegyen fel MSNen:
    [email protected]

ki kellene próbálni a hamachi-t én sajnos nem ismerem, ha vlki tud, segítsen pls
  • reger
    Kössz. Majd megpróbálom updatelni ,bár szerintem nem fog menni mert én crackeltem a játékot.
  • Petko
    megy, és nem kell újrakezdeni
    illetve én nem is értettem, és nem is használtam a cracket a devianceban, mert nincs is rajta védelem (csak cdkey, ami multiban számít)
  • reger
    Deviancés versionnel is megy a patchelés? És ugye nem kell ujra kezdeni ,megmaradnak a mentések?
  • Petko
    patcheld fel a beépített updaterrel... azután jobb az útkeresés
  • reger
    THX . Amúgy szerintem király játék egyetlen idegesítő dolog benne az egységek útkeresése .Most végeztem a Vinci kampánnyal
  • Petko
    nem, illetve van egykét kivétel amit egyébként is tudsz gyártani, pl. az ultra juggernaut... meg valamelyik szinten van egy olyan prototype ami az összes bányászt clockwork minerré teszi
  • reger
    A vincik prototípusaiból lehet többet gyártani valahogy?
  • Petko
    a 95-ös hozzászólásodra azthiszem, de összefügg a másikkal is... valószinüleg ez mind2-t megoldja
  • Light
    Hali!

Köszönöm, az volt a probléma.
    Sokáig nem volt hozzászólás, így én is nekikerestem tegnap jobban, és valóban, egy dll miatt volt hiba a játék indításánál.
    Mindenesetre köszi!

Üdv
    Koszta
  • PeeTeR
    de ez most az MSI -s baromsagra a megoldas vagy a masik szarsagra?
  • Petko
    na közbe reverse engineerkedtem
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft Games\Rise of Legends
    ezen belül van egy PID string név és ott tárolja a kulcsot...
    de aki beírja a cloneos verzió nfojából ismert JJTH2-MGFDT-2TJDM-4H33V-RMRDM kulcsot az se jut sokra vele, mert gamespy server ellenőrzi a hostét és a hoston keresztül a kliens kulcsát, és ugye ez nem eredeti
    azért én tudok úgy hostolni hogy ne ellenőrizze, ha a listába láttok egy CB nevü szobát akkor oda be tudtok jönni
  • Petko
    ez az msxml es hiba csomó embernél van, és hivatalosan is írják hogy ezt kell letölteni:
    http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=3144b72b-b4f2-46da-b4b6-c5d7485f2b42&displaylang=en

Valaki viszont abban segítsen nekem ha a cloneos verziója van, hogy hol tárolhatja a cdkulcsot a progi (mert deviances nem ker kulcsot)...
    a documents and settingsen belul van egy profile file, amiben van egy <keys/> tag... ha esetleg ott van valami írjátok már meg légyszíves
  • PeeTeR
    fogalmam sincs mi lehet... most lett felrakva egy SP2 -es windows (hun) meg minden hozzatartozo szarsag. friss driverek, frissitet directx, az osszes xpsp2 frissites, minden rendesen lett megcsinalva.

abit nf7-s, 2500 barton, 1gb ram (dual), radeon 800xt 256, mas nem lehet lenyeg. szoval a geppel sincs semmi baj. ezert fogalmam sincs. ez az MSI -s baromsag mar a regebbi windows -nal is jelentkezett. de fogalmam sincs mitol lehet.

igen, PC! :)
  • DummyBoy
    Hmmm ... öööö ... o_O ... fingom nincs ...

SP2-es XP? Milyen gép? Milyen SW-k? Milyen driverek? Első körben halvány lila segédfogalam sincs mi lehet?

PC ez egyáltalán? :)
  • PeeTeR
    ez meg a kovetkezo hibauzenet miutan az elozo eltunik:

• PeeTeR
    ez mi a faxom?
    telepites legvegenel irja ki. utanna meg roll back es torol mindent amit felrakott. utanna meg valami MSI install fatal error -t irkal a kis gecigany

• DummyBoy
    Egy berátomnak volt hasonló gondja ... keress rá a dll-re a neten, vagy kérd el valalkitől ... utánna mehet a játék :)

Érdekes: ezzel a gémmel ilyen kevesen játszanának? Ez miért lehet? SZVSZ nagyon jó kis game, rég láttam ilyet ...
  • Light
    Hello!

Indításnál a játék ezt a hibaüzenetet írja ki:
    "Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert winhttp.dll nem található. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát."
    Crack-es és crack nélkül is ezt írja ki.
    Vmi 5let?

Köszi
  • stung
    a vinic-ek tényleg jók
  • lammaer
    Egész jó ez a game. Nekem az alap is bejött (Rise of Nations) ez meg egy teljesen más játék. Szerintem végre az első olyan a Starcraft óta, ahol a 3 oldal eléggé eltér egymástól. A legjobban nekem a vinci-k jönnek be, tudok azonosulni a nagy monstrumjaikkal meg a gépeikkel. Campaignt még nem kezdtem, skirmishben ismerkedem...
  • hup
    szerintem is
  • stung
    szerintem jo játék
  • Hunor1
    Köszi Thanatos a választ!
    Közben nyomom a demót!DE ! a térkép amin játszani lehet elég gagyi...nincsen növényzet...csak ott ahová épületet rakok..kicsit furcsa.A screenshotok pedig mind gyönyörüek....vagy talán csak a fullban teljesek a map-ok?????????
  • zoli80
    megvan a doge,lezuztam,azaz meg nem teljesen de nem lovom le a poént:)
    a sivatagos mapok kurva jok es a 2-es kampány is fasza és friss!
  • Thanatos
    1. lehet, hamachival (van topicja ha nemtod miaz nézd meg ott)
    2. van crackes és clone verzsön is meg már mini image is asszem, patchek miatt érdemesebb a clone/mini image verzsön, simán lehet minden nélkül mountolva nyomni igy...
    3. jah csak isntallhoz kell a cd-key
  • Hunor1
    Szevasztok!

Még nem szedtem le, de érdekelne hogyan lehet vele multizni.Olvastam hogy nem kell crackelni...akkor gondolom hogy mini-image-t kell bemountolni?? A cd kulcs csak az installhoz kell?
    Köszi ha valaki válaszol!
  • mesor
    Nagyon jó ez a játék!
    Tegnap játszottam vele egy kicsit és nagyon megfogott a hangulata!

• Thanatos
    perpill mi legerősebb enemy-t nyomtunk le ketten multiban, hát lehet nem vagyunk olyan hüde nagy stratégák de evvan :)
  • Thufirhawat
    Engem is, főként, hogy a heroes3-al korábban istentelen sokat játszottunk cimborákkal (legalábbis a többi játékhoz képest), és... az öt nem különbözik oly sok mindenben, hogy ne érezzem azt egy pár nap után: teljesen ismerem a játékot. Persze, rengeteg apró kis változtatás van, de akkor is olyan, mint ha egy general patch lenne a Heroes3 egy 3d-s változatán.
    Úgyhogy WoW mellett most Rise of Legends. Bár még csak abban a fázisban tartok, hogy tesztelgetem, multiban különböző nehézségi fokokon egyszerre hány ellenséggel bírok el (saját team-et mindig üresen hagyom)
  • Thanatos
    első csatlóst vertem éppen le de camapign-t alig jáccotam msotnaában, csak éjjelente haveral gép ellen multit inkább, de most jött ki hitman szal lehet még jobban háttérbe szorul :) bár kikapcoslodásnak majd tuti folytatom campaign-t
    amugy multi alapján nekem ugytünik elég jó az egyensuly, bár a master unitok szinte halhatatlanok :DDD
  • zoli80
    most futottam eloszor ossze a doge-val,kemeny.a ket kis csatlos papucsot mar levertem.te hol tartassz thanatos?