160
-
mnorbi #40 -vannak munkások
-2 nyersanyag van
-nem egyszerü , pont jó . Probáld ki az utolsó demot.
- Már most a multis demoval van bajnokság nezd meg és nyerd meg :http://www.gamereplays.org/rol/portal.htm
Nagyon jol nezz ki átlagos beálitás melett , szeritem simán skierváromyányos a game. Belekevertésk szépen Warcraftot meg starcraftot , teljesen jol köritve.
-
tbundy #39 ronda? milyen demot szedtél le?... -
Dns5000 #38 hat ez bun ronda lett kar volt leszedni :/ -
hapi #37 Nekem járt egy Beta copy ebböl a gameból, mert a rise of nations bajnokságban nyertük. www.funatics.uw.com ez a klán neve ahol magyar rise of játékosok találkoznak. Sajnos a Beta nem nyerte el a tetszésemet mert:
-nincsenek munkások
- csak 1 nyersanyag van
-leegyszerüsitették hogy a sok béna is játszon vele (ez sajnos ma már tendencia)
- igy már a profik nem fognak játszani vele, és akkor pénzt sem lehet majd keresni jó játékkal. (az utolsó bajnokságon 1000 dollár volt a tét meg beta copy-k)
-
#36 Rise of Nations: Rise of Legends aranylemezre került. Észak-Amerikában már május 9-én a boltokban lesz. -
Laczy #35 Most nincs kedvem nézelődni, mert abból max windows installálás lenne.Úgyhogy inkább a Microsoftra leszek mérges. -
tbundy #34 M$ játékokkal sose volt nekem problémám, talán a gépeden kellene körülnézni először... -
Laczy #33 Sziasztok!Hallot valaki valmi konkrétat a megjelenéséről? Nekem tetszik a demo, csak néha kifagy, de windows restart után már jó. CSAK NEM a Microsoft csinálta a játékot? -
mnorbi #32 nem rossz az ha mindent beálitasz D
Game is jó -
#31 Pff enyhén felvoltak turbozva a videok közelében nics a grafika annak :( -
#30 most már télleg elérkezett az idő egy DX9 kártyára épülő rendszer kiépítésére ...
:( -
#29 Hát nemhinném hogy van már valakinek is :D
Gépigény:
Service Pack 2, 1,4 GHz-s processzor, 512 MB RAM, DX9 kompatibilis videókártya -
#28 ki lehet probálni a fizikai gyorsítót. -
#27 DEMÓ (650MB) !!!!!!!!!!! -
#26 megjelen egy kis videó -
#25 Új trailer (46MB) -
#24 Képek -
#23 Új video (37MB) -
#22 Jók. -
#21 Képz -
#20 Kezdetnek elmegy azt ha lesz jobb betesszik azt. -
#19 Csináltam egy bannert. Szólhatok a modiknak hogy tegyék be?
Mivel nagyon sok infó még nem nagyon van nincs benne semmi. Ha akarjátok akkor majd teszek bele majd ezt-azt.
-
#18 -
#17 Rise of Legends interjú
Barny, 19:18 - PC - Játék: RTS
(GameCloud) JCal, a Homelanos szakadár mióta átigazolt a Gamecloudhoz, folyamatosan termeli a finomabbnál finomabb interjúkat. Ezúttal a Rise of Legends kapcsán készített egyet, Tim Trainnel, a Big Huge Games producerével.
Először is, miért változtattátok meg ennyire radikálisan a Rise of Nations frencsájz máspodik részének világát?
Borzaszótan örültünk annak, hogy egy olyan játékot csinálhatunk, mellyel nem kell a valósághoz ragaszkodnunk. Többünk korábbi játékai történelmi alapúak voltak, szóval üdítő ez a kirándulás egy vadonatúj világba. Egyúttal a játékban megtalálható fajok mindegyikének van történelmi, illetőleg irodalmi gyökere, vagyis valahol mégiscsak a valóság inspirálta a játékot.
Mit tudsz elmondani a Rise of Legends háttértörténetéről?
Dióhéjban összefoglalva Giacomo, egy fiatal és naív Vinci feltaláló szemén keresztül látod majd a csatákat, és a világot. Egy világot, melyben a mágia és a technológia szorosan összefonódik. A bátyád meggyilkolása után események sorozatának leszel a résztvevője, melynek köszönhetően bebarangolod a világot, felfedezed annak fajait, majd egy veszélyes dolgot fedezel fel, ami sokkalta fontosabb a Vinci városállamok acsarkodásánál.
Mesélnél egy kicsit a játékban játszható fajokról?
Eddig két játszható fajt mutattunk be a nagyközönség számára, a Vincit és az Alimot. Amikor a saját fantasy világunkat terveztük, el akartuk kerülni a szokásos Tolkien által inspirált fajokat: elfeket, orkokat, törpöket. Több játékunk használta ezt a sablont, és nagyon élveztük, hogy a saját világunkat alkothatjuk meg, ami friss és újszerű. Két designer, Brian Reynolds és Doug Kaufman éveken át egy játékot akart csinálni, mely az Ezeregyéjszaka meséi univerzumába játszódik. Ez inspirálta tehát az Alim fajt, az első mágikus népet a játékban. Tűz, mágia és a sivatag jellemzi őket.
A második népet, a Vincit pedig Leonardo da Vinci inspirálta, egyúttal mind a steampunk világ, mind pedig a Steamboy anime ihlette. Mérnökök, iparosok csoportja, erős vonzódással a technológia irányában.
Melyek a kedvenc egységeid a játékban?
Nos, ez egy kemény dió. Minden faj rendelkezik egy úgynevezett "mester egységgel" (Master Unit), egy behemóttal, mely rengeteg speciális tulajdonsággal bír. A Land Leviathan a legbüntetősebben kinéző, óriási mechanikus, többvégtagú lépegető. Épületeket tép szép a fúrókból álló karjaival, illetve repülő egységeket is képes lecibálni az égből. Ugyancsa lesznek hősei minden népnek, egyedi képességekkel és varázslatokkal rendelkeznek.
Mi a helyzet a szingli kampánnyal, és a multiplayer lehetőségekkel?
Utóbbiról még nem kívánunk beszélni, de nagy hangsúlyt fektetünk rá. Szingli-hadjárat terén komplex, gazdagon kidolgozott sztorira kell számítani. Nem lesz lineáris, a játék végkifejlete tőlünk függ. Háromszor annyi ember dolgozik az egyjátékos módon mint a Rise of Nations esetén, és 2006 legjobb játékát akarjuk elkészíteni.
Mit tudsz elmondani a játék grafikájáról, és a fizikáról?
Elsőszámú célunk, hogy a Rise of Nations legjobb játékelemeit átvegyük, és lenyűgöző grafikával tálaljuk. Nem fogsz ehhez hasonló játékkal találkozni 2006-ban... az épületek aprólékosan, részekről részekre elpusztíthatóak, a hősök varázslataitól repkednek az ágyútöltelék katonák a levegőben. A Novodex fizikai engine pedig remekül asszisztál ehhez.
Lesz pályaszerkesztő, illetve egyéb userek által is használható tool?
Abszolút hiszünk a játékosokban, illetve a moddolókban. Az egész single-player játékot egy tool-csomaggal készítettük, mely teljesen elérhető lesz az emberek számára.
A játék fejlesztésének mely fázisában jártok?
A kontentet fejezzük be éppen, és a játékot csiszoljuk. 2006 tavaszi megjelenéssel számolunk.
info: Hardwired -
#16 -
#15 Durván nézki -
#14 Király új képek a honlapon. -
#13 3 szép kép -
#12 új kép -
a másik nekme se megy -
#10 Ha esetleg nektek sem menne itt a hardwiredes Rise of Legends pre-E3 video!!!.
Ez kegyetlenül jó game lesz. -
#9 Trailer
Nekem semmivel sem indul el :( -
Cicero #8 Szerintem, vagyis remélem, azt kap ott is valamit :)))) -
#7 Pont akartam kérdezni mikorra várható. :) -
#6 2006 tavaszára várható.Elvileg viszik E3-ra. -
#5 Add to kedvencek. :) -
#4 Honlap -
Cicero #3 Hmmm... nem is olyan roszz! -
#2 Eléggé ütösnek tünik.Szeretem az ilyen gameket -
#1 Rise of Legends bejelentés
Barny, 21:05 - PC - Játék: RTS
(HW Insider) A Rise of Nations-t is jegyző Big Huge Games a mai nap során felfedte legújabb projectjét, a Rise of Legends-et. Bár a stílus marad RTS-nek, kicsi szivemet roppant mód melengeti, hogy a megszokott, sablonos fantasy világból elmozdultak a fejlesztők és méltatlanul hanyagolt stílusokhoz nyúltak. Az alább látható screenshotok két játszható fajt fednek fel, a steampunk civilizációval rendelkező Vinci-ket, illetve az Alim népet, mely az arab világot és annak mitológiáját képviselik dzsinnekkel, játékos álal keltett homokviharokkal (thx Grath).
info: Hardwired
Képek