Rise of Legends

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
A játék magyarítását le lehet még valahonnan tölteni? Az össze oldal amit néztem, ott meg volt halva az összes link és sehonnan sem tudom letölteni... :/
Akinek van van, az megtenné, hogy feltölti, vagy ad egy linket?
Köszi közben megtaláltam a google-on
Sziasztok!
Légyszi segítsetek, most vettem a játékot. Feltelepítés után elindítanám, de az írja ki, hogy az: MSXML 4.0 nincs megfelelõen installálva...... mit kell ilyenkor tenni (az õrjöngésen kívül)
Elõre is köszi!
Na arra befizetek hogy vki majd beírja ide neked az eredeti kulcsát :)

Ha meg warezod van, nyisd meg az nfo fájlt és ott van benne kulcs ami az installáláshoz kell. Vagy csak egyszerûen guglizz egyet.

Hali all. Figyeljetek a rise of legend-el akarok játszani de nem tom az eredeti cd kulcsot pls valaki lemásolná ide?
Én még annó 5kért vettem :) (magyar felirattal) Szerintem faja game :D Csak még nem multiztam vele ezért mennék Lord Magnus =D

Üdv, nekem eredeti, kemény 400 ft-ért lehet kapni az Auchanban :)
Magyarítással, ill örök termékgaranciával. xD De ha valaki olyan elfoglalt/zsugori, hogy nem tudja megvásárolni, akkor http://www.filefront.com/12611065/rol_hu.zip/ ezzel szolgálhatok magyarításképpen. (nem tudom hogy müködik-e)
ha valaki multizna, jöjjön fel az alábbi hamachi szerverre:
név: etherianchannel
jelszó: etherianchannel
ha pedig ESETLEG eredeti xD akkor néha fel is lehet nézni az eredeti szeróra ami szerintem mellesleg üti a Warcraft III Battle.net szintjét és rengeteg egyéb játékszerver szintjét, az egyetlen hibája, hogy az átlag játékos szám a 10 körül van.
na tessék multizni <#nyes>

hello,nekem is ezt irja ki

Fatal String Error

The following files are either corrupt or missing:

.\BIGS\strings.big
.\BIGS\nonloc_strings.big

The program will now exit.
Re-installing the game should fix this problem.

már olvastam hogy felülkell irni de nem találom a nonloc_strings.big fáljt.

ha elküldenétek a [email protected] -ra megköszöném
Hello valaki küldene egy linket ahol magyarosítást kapok?Mert nekem angolul van meg s nem igazan értem:( Elõre is koszi:)

hello! Légyszives valaki küldje már el a müködõ crack-jét a játékhoz a freemailomra,elõre is köszi, [email protected]
http://www.freefunfiles.com/software/systemutilities/microsoftupdates/msxml-4.0-sp2-download.html inen letöltöd a msxml-t és felrakod és nincs töbé msxml 4.0 nincs megfelelöen telepítve!
ne csítelj :P
hali sszeretném kérdezni h honnan lehet letölteni a feliratokat?
mert amit balee4 feltett az nemjó nem idnul tõlle a játék.. pls help<#falbav>[#szomoru1
<#help><#rinya>helosztok nagyon nagyon kellene ehez a játékhoz (rise of legends-hez)CHEATS magyarul mindenhol kerestem de nem találtam angulul van<#falbav><#szomoru1><#felkialtas> de azt nem nagyon tudom leforditani de 1-szer sikerült de töbször nem az aljára az van irva hogy WARNING azután : aztán azt irja hogy:ALWAYS MAKE A BACKUP BEFORE MODIFYING YOUR SAVED GAME FILES. ha valaki le tudja forditani az szoljon vagy ha talált magyar oldalt. elõreis nagyon nagyon KÖSZÖNÖM<#kerdes>

Ha valaki megvette a honosított játékot, akkor gondolom szembesült a problémával, hogy patch-elés után többé nem hajlandó elindulni, helyette az alábbi hibaüzenetet írja:

Fatal String Error

The following files are either corrupt or missing:

.\BIGS\strings.big
.\BIGS\nonloc_strings.big

The program will now exit.
Re-installing the game should fix this problem.

A megoldás szerencsére viszonylag egyszerû, a patch lefutása után a telepítõ lemezen a "program files\Microsoft Games\Rise of Legends\BIGS\" könyvtárban lévõ strings.big és nonloc_strings.big fájlokkal felül kell írni a telepített játék mappájában lévõ ./BIGS/strings.big illetve nonloc_strings.big fájlokat. Ezek után a játék problémák nélkül futtatható.
balee4

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

balee4
Akinek még kell a magyar felirat, feltöltöttem:
nézzétek meg ezt a strings.big file-t, elvileg magyar lesz a game, itt a link:
http://rapidshare.com/files/89285760/strings.big.html
(megjegyzés: a CD Projektes változat patchelt, azt hiszem a legutóbbi 8-as patch-csel)
Ezt kell tenni:
A letöltés után írassuk felül az azonos Strings.big fájlt a BIGS mappában lévõvel, majd a fõkönytárban található Loc.ini fájl tartalmát írjuk át erre: LANG=HU
Mentsük el a fájlt és indítsuk el a játékot, immáron magyar felirattal!

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

ragobynara
UGyanez a problémám..

Hello

Megvettem a játékot, az a problémám, hogy miután az online patchelés megtörténik, utána már nem indul el a játék, Fatal String error üzenettel kilép. .\BIGS\ strings.big .\BIGS\nonloc_strings.big ezeket említi hibásnak.
Hi! Hamachin szeretnék játszani haverokkal, de a játékban listán nem jeleníti meg a szervert. RoN-ban sem volt listán rajta a kreált szerver, de ott beírhattam a host IP címét, úgy mûködött. Ha valaki tud valami progit, amivel ugyanúgy, mint Rie of Nationsban IP címre csatlakozhatok, pls írjon. Vagy bármilyen alternatív módszert. Pl All seeing Eyehoz hasonló szerverkeresõ, ami kompatibilis a RoL-lal. thx

P5GLP-XSE, Intel Celeron 3.2 GHz, 2*512 MB DDR400 RAM, Nvidia GeForce 7600 GT, 200 GB Maxtor merevlemez

Hi. ha valaki akar multizni rol lal (hamachin keresztü) akkor az jöjjön a a rolhun nevü hamachi szobába és a kod az : multi.
hamachi letöltés: www.hamachi.cc
(ez 1 olyan progi ami lan-t szimulál neten keresztül)
(a játékba kell kapcsolodni a szerverhez mintha lan szobához kapcsolodnál.)

PC: C2D 2.0GHZ ASUS P5B-Deluxe 4*1GB DDR2-800 Geil Ultra + Kingston ASUS EN8800 GTS 320MB Airsoft: CA M15A4 330FPS~

Alwares
Szerintem jó, nekem tetszik... De lehetett volna jobb is. Azért a magyaritás miatt nagyon bosszankodom... Nem lehet megcsinálni...

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

na ezt a részt rendesen elbaszták.
Ez egy szar játék azt meg kell mondani :/

Alwares
Hát emberek egyelõre a magyaritásról nem sok jót tudok mondani. Jóformán annyit hogy nem lehet forditani. Mert a játék a demoban a szövegeket még xml-ben tárolta külön-külön ami szép és jó volt. De a teljes verzió immár .big fájlokba tömöritve használja az xml fájlokat amikbõl nem nagyon lehet kiszeni a szövegeket.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

stevenson1988
az power iso formátum (mármint a .daa) az kezel virtuális meghajtót is, mountold be azzal

ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/

MadBence
Hali emberek! Miért van az, hogyha a stratégiai térképen építek army-s, vagy technolódiás cuccot, akkor miért nem kapom meg érte körönként a +1 cuccot? Merchantnál semmi baj vele.

this is madness. rly? http://madbence.freeblog.hu

Csá emberkék. Lenne egy olyan kérdésem hogy nincs a ROL fanoknak valami weboldaluk? Illetve vannak e lánok ahova be lehetne lépni? Vagy valami közösség.
A damenom tools nem ismeri fel és nem nyitja meg.
Daemon Tools.

gúglizz rá

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az elsõ.

Hello srácok!
Volna 1 kérdésem! Most töltöttem le a játékot, és nem tudom felrakni!
Nos, a játék 4 darab daa fájlból áll, mind1ik 1-1 cd. Mivel nyissam meg h feltudjam rakni???

PLZ HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NAGYON FONTOS LENNE!
maja kultúra (v azték?) alapján

A vinci nép Leonardo Da Vinci találmányai, az Alin az ezeregyéjszaka meséinek a szereplõi, de a Cuotl az mi a szar akar lenni??
RelakS
Ravasz kérdés: Nektek nem baxta szét a fél font adatbázist? Én most tele vagyok olyan fonttal, ami a ROL könyvtárára mutat, csak hát nincs ilyen könyvtáram :S (letöröltem a játékot)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Igen, a játékból. Ha nem indul el, akkor nálad lesz a hiba, próbálkozz más driverekkel vagy más release-zel (deviance pl.) Két gépen is gond nélkül ment nekem. Nagyon jól megírt game, bugot még nem láttam, Alt-TAB-ot is bírja. Esetleg húzd le elõbb a demót (600M), ha az sem megy, akkor már közelebb vagy a megoldáshoz.

Azt olvastam én is, hogy nincs rajta védelem. Viszont az online update-et, ha jól olvastam, akkor a játékból magából kell indítani, nem? Ez már nehézségekbe ütközik, mert ugye nem tudom elindítani. Másrészt netem sincs otthon, de ha ennyin múlik, egy-két hónap múlva úgyis lesz, addig még kibírom.

Naszóval: semmilyen védelem nincs a játékon, legalábbis elég felrakni az alapot, crack nem kell. Ezután egy online update, és tudod nézni a legújabb replay-eket is akár. (gamereplays.org). AI ellen tudsz játszani mindent, online nekem még nem jött össze, mert az ellenfelek gépei már keresik a CD-keyt. Semmilyen hibaüzenet nincs.
Viszont mégegyszer megkérdezem, hogyan lehet legálisan hozzájutni. Amazonról kellene megrendelni? Úgy tûnik, itthon nem lehet kapni.

Hali!

Nekem is valamennyire hasonló problémáim vannak, de picit más:
indítom a gammát, elsötétül a kép, nem nagyon csinál semmit. Aztán bippen egyet (kb. 20 mp múlva), akkor alt+tab-bal vissza tudok menni az asztalig, de már olyan minden, mint csökkentett módban (16 szín, 640×480-as felbontás). Egy hibaüzi jelenik meg, hogy nem talál valamilyen fájl-t. Nem írtam le pontosan a nevét, de nem a játék telepített könyvtárában keresi, hanem az én profilomhoz tartozó dokumentumok/beállítások között. Ha jól emlékszem lavatextures van a fájlnévben. Rákerestem a progi könyvtárában, de ott még hasonlót sem találtam.

Ja, és elõjön akkor is, ha még a crackelés elõtt indítom, de utána is!

Ahogy visszaolvastam, látom hogy mennyi probléma van ezzel a játékkal. Ez a védelemnek tudható be, vagy valamit nagyon elrontottak?

Megjelent ez egyáltalán Magyarországon? cdgalaxis stb. katalógusokban nem látom.

Engem kidob a desktopra. Bár most már annyit elértem, hogy nem írja ki a szöveget ( dxdiag a futtatásban és ott bekapcs a "display" fülnél mindent ) de akkor is koidob a desktopra.
Devids Pro
ezt nekem is kiírja, de leokézom és fut tovább a játék
Ez milyen hiba lehet???? Indításnál kiírja: "AGP texture acceleration is not currently enable. This will adversely affect the perfomance of the game. ...." A végén, hogy vedd fel a kapcsolatot a pc üzemeltetõjével." Aztán kidob az asztalra.
Devids Pro
csak a játékon belülrõl tudod frissíteni
Tatyla
valaki tudna adni egy linket a patch-hez?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Lehet a játékot online játszani (tört verzióval)? (nem hamachira gondolok)

Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.

DummyBoy
Valaki próbálta már LAN-on ezt a game-t?

El is felejtettem múltkor megkérdezni ... szóval adott 6 gép ... próbáltunk LAN-t és nem indult a pálya ... majd 5-en akkor sem ... utánna elkezdtünk rotálódni és majd egy óra szarakodás után 4 emberrel elindult (2 gép ha bentvolt akkor nem ment a game ...) ... csakhogy egyszercsak az egyik kollége még a legelején kipusztult, ezért akartunk egy restart-ot ... mire megint nem ment ... 2 óra újabb szarakodás után tudtak 2-en játszani végre egyet ...

Ezmiez??? Másolásvédelem??? Találkoztatok már ilyesmivel?

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

cdgalaxisban már nézted? ha ott nem jobb 5let nincs :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

nem tudjátok hogy hol lehet megvenni a játékot

iLove oHs.

reger
Hát elméletileg csak annyi a hamachi ,hogy felteszed beállítasz neki egy portot . Én már feltettem ,és tudtam is csatlakozni szobához de játszani még nem tudtam ,valszeg azért mert mert már meg volt krételve a game ,de lehet at is hogy más dolgot is be kell állítani

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

hello mindenkinek!
most én is nyomom ezerrel (mondjuk annyira nem), a játékot, ha vlki szeretne neten nyomni, vagy csak dumálni a játékról vegyen fel MSNen:
[email protected]

ki kellene próbálni a hamachi-t én sajnos nem ismerem, ha vlki tud, segítsen pls
reger
Kössz. Majd megpróbálom updatelni ,bár szerintem nem fog menni mert én crackeltem a játékot.

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

Oldal 1 / 4Következő →